Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
11917
View
151
Reply

[Lain-Lain] Di zaman serba canggih wujud lagi poster filem sebegini?

[Copy link]

Author: sepitsiput    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-2-2017 10:03 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 13-2-2017 08:47 AM
yg kelakarnya siap ada muka ebi kornelis yg baru bangkit dari kubur menyelit kt situ..significant ka ...

i syak filem ni kualiti ala2 romeo kota yg ada aaron aziz, sofie jikan, nabil, keknis tu
very haukkkkkk.... then rasanya filem tu pon ada sponsor dr gomen
sbb beriya bagi kredit kt finas bagai
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni shooting zaman bila ni tok @sepitsiput?

Zaman ebi kornelis bercinta dgn mila jirin ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 10:52 PM | Show all posts
poster pulau asmara kalau x silap meols ada gambar paejah af4 shirtless.. nampak nipple hitam hagitchew

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 11:04 PM | Show all posts
Edited by beta_carotene at 13-2-2017 10:07 PM

siapa ada poster filem "Cendol - Kepada Tuhan Aku Berserah" tahun 2016??
Lakunan Ieda Moin gitchewh

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
#BOIKOTPONDAEKARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by InVendeTTa at 13-2-2017 11:36 PM

pasal ramai yg huplod poster filem yusuf selam dedulo? nampak sgt filem beliau sumenye poster hauk paling lejen
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni suruh org office buat guna paint ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
willow12 replied at 13-2-2017 02:32 PM
Coming soon katanya..

Amboi nma pelakon dia..marlyn...kacuk apa ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 12:33 AM | Show all posts
beta_carotene replied at 13-2-2017 10:52 PM
poster pulau asmara kalau x silap meols ada gambar paejah af4 shirtless.. nampak nipple hitam hagitc ...

a few months back akak lalu jln ke arah karak, ada nampak poster heshe tepi jalan. kau mampu?
tak tahu apa tujuan poster itu, tak perasan pula ada tulis promote album or single ke apa.
just poster gambar heshe besar2 kat tepi jalan.
kau ghase??
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 12:35 AM | Show all posts
boylondonn replied at 13-2-2017 06:59 PM
Dh lama dh citer ni lepas ebi kuar af terus dpt blakon..

entah nya liyana jasmay pun masih anak dara???
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
willow12 replied at 13-2-2017 02:32 PM
Coming soon katanya..

Nah kau....terus  Mendidih Bro!!      
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari ke 3 tayang confirm kluar astro first
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 05:18 AM | Show all posts
Mcm poster filem2 Usop Selam zaman kecik2 dulu
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 05:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 14-2-2017 12:33 AM
a few months back akak lalu jln ke arah karak, ada nampak poster heshe tepi jalan. kau mampu?
tak ...

Poster kat tepi mrr2 tu ke sister
Betul2 dekat susur keluar tol gombak
Kecik je tp memang muka dia sorang dan tulis nama dia je tak silap
Tiap kali lalu mesti nk gelak
Wujud lagi dia ni    
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 06:56 AM | Show all posts
PR dept recycle dari stok lama. LOL! masa suntuk, cut cost ekonomi tak stabil.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 14-2-2017 05:27 AM
Poster kat tepi mrr2 tu ke sister
Betul2 dekat susur keluar tol gombak
Kecik je tp memang muka d ...

Haah, situ lah sister..i was like motifff?? Perlu ke dek gila glam sebegitu sekali
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 09:21 AM | Show all posts
sedihnyee graphic
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 09:23 AM | Show all posts
tengok hero pun terus hilang selera ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 13-2-2017 11:04 PM
siapa ada poster filem "Cendol - Kepada Tuhan Aku Berserah" tahun 2016??
Lakunan Ieda Moin gitchewh ...

Ittew filem plg laku...kutipannya... drp bawah  
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 11:03 AM | Show all posts
chinta89 replied at 13-2-2017 08:42 AM
mmg mcm zmn era maria mariana je.............

Baru nak sebut tadi
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 11:17 AM | Show all posts
poste cm projek kolaj pendidikan seni anak aii je... gunting dan tampal..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa sbb dua ffm terakhir yg sebelum ini kategori poster terbaik telah dicaras maka pembuat2 poster filem hanya melepaskan batuk ditangga shj. Yg terakhir dpt menang poster terbaik ialah filem KIL di ffm26. Tp mmg helok dan kemas sgt pun posternya..setanding poster filem2 yasmin ahmad dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni iols trobek poster filem terbaik di ffm18 - ffm26.

FFM18 SEPET
FFM19 GUBRA
FFM20 THE RED KEBAYA
FFM21 SUSUK
FFM22 HISTERIA
FFM23 BELUKAR
FFM24  (TIADA KATEGORI)
FFM25 SEEFOOD
FFM26 KIL
FFM27 (TIADA KATEGORI)
FFM28 (TIADA KATEGORI)

18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
Seefood_poster01.jpg
Screenshot_2017-02-14-07-03-22.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2017 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 13-2-2017 09:25 PM
Ni musim sis sepitsiput mendunia yach. Berhati2lah para retis even boomman kalau nak tak menepati  ...

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 01:36 PM | Show all posts
poster AJL 31 jauh lagi gah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068869s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list