Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
844
View
8
Reply

Ttc journey..jom share

[Copy link]

Author: cHuebie       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-2-2017 08:58 PM | Show all posts |Read mode
Hi uolls..jom share kalau sesiapa tgh ttc.. n brpe lme..n ade mslh ape2 tak
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts

Baru nak ttc again starting this month. Smoga kte sama2 berjaya. Aamiin.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2017 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Diet ke? Huhuhu diet xberkesempatan lah..asik fail je..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2017 11:46 AM | Show all posts
hai. puanrose sepatutnya ttc tapi macam tak layak je sebab tak usaha sangat, tapi ada juga pegi urut, latest urut last month. btw puanrose ttc 1 year and half, kahwin SEPTEMBER 2015 so hashtag #ttc1y6m hiks. so far, badan mengembang perut membuncit tapi tiada isi hahaha. lemak je ada.

mmg suka gelak and melawak bab anak, tapi dalam hati hanya Allah SWT yang tahu......

oh yaaaa, suami pun tahu apa ada dalam hati sebab dia adalah tempat puanrose bebai, nangis, meraung, melalak hahaha. kesian beliau

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-3-2017 09:11 AM | Show all posts
puanrose replied at 29-3-2017 11:46 AM
hai. puanrose sepatutnya ttc tapi macam tak layak je sebab tak usaha sangat, tapi ada juga pegi urut ...

sy la lame ..#2years huwaaaa
stress kan.mcm2 dah buat..urut la itu la ini la..period pn tingtong ssh nak mai...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 05:23 PM | Show all posts
cHuebie replied at 30-3-2017 09:11 AM
sy la lame ..#2years huwaaaa
stress kan.mcm2 dah buat..urut la itu la ini la..period pn tingtong  ...

well, walaupun baru. this is my hard situation :
puanrose nikah 19 sept 2015

kakak ipar nikah february 2016 kot, yang penting sebulan nikah, dah lekat <----- baru beranak, baby skrg 1 month

adik ipar nikah sept 2016 and yepppp dah mengandung skrg,

bayangkan laaaaaaaaaaa

and adik puanrose mmg dah ada baby.

TETAPI puanrose tetap bersyukur sebab tak pernah lalu keadaan tragis like my friend 3x pregnant tp gugur and her baby meninggal seminggu je dapat hold her baby, and ada juga yg dah bertahun kan, berbelas tahun, uwaaaa just prepare mental je laaaa. even every month kalau period mesti akan meroyan
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ttc tu apa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2017 04:38 PM | Show all posts
puanrose replied at 30-3-2017 05:23 PM
well, walaupun baru. this is my hard situation :
puanrose nikah 19 sept 2015

mule2 rasa sedih kan..sebab orang sekeliing tros ngndung..
tp lame2 dah immune..rezeki orang lain2 ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2017 04:38 PM | Show all posts

trying to conceive
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067978s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list