Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1835
View
158
Reply

Kalau Aku Kaya.....

[Copy link]

Author: Cabai99       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-2-2017 04:42 AM | Show all posts |Read mode
kalau aku kaya aku nak belikan bag Hermes untuk mak bapak aku, bagi adik beradik aku sorg sebijik rumah, bg laki aku kereta paling mahal, belikan anak aku gelang emas paling besar dan untuk aku 50 biji henbeg bru...

Jomla share kalau korang kaya ape yg korang nak buat...

Jangan kecam k.. tapi ni mmg impian aku.. heee
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 05:02 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau aku kaya,
aku nak makan angin je..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2017 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 14-2-2017 05:02 AM
kalau aku kaya,
aku nak makan angin je..

Boleh share ke 1st negara yg ko nak pegi tu?  
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 05:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Cabai99 replied at 14-2-2017 05:10 AM
Boleh share ke 1st negara yg ko nak pegi tu?

jalan2 Europe.. duduk sana 3-4 bulan..   
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ai plak, definitely will set aside some money untuk education anak anak. Pastu baru pikir untuk diri sendiri. Teringin untuk travel.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 08:52 AM | Show all posts
bukak 5 6 biji petrol station sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 10:45 AM | Show all posts
nak beli rumah lagi dalam 20 30 biji seluruh negara pastu buat bisnes rumah sewa..
pastu beli kete berpuluh biji pun buat bisnes sewa..
pastu beli lot kedai dalam 10 biji buat bisnes dobi..
pastu gi travel around the world..
pastu nak buat rumah orang & anak terbuang/anak yatim lengkap dengan sekolah dan fasiliti..
pastu nak beli tanah besar buat animal shelter lengkap dengan klinik..
pastu buka zoo..
pastu ada masa nak sambung belajar lagi..
pastu sambung tido..
bila entahnya nak kaya
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku kaya, nak beli rumah kat area pergunungan swiss.. setiap tahun bercuti ke situ
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau iol kaya....nak hire PA n helper 2 orang kat rumah,pastu nak travel memane yang iol suka
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 01:46 PM | Show all posts
kalau aku kaya..nk byr htg ptptn..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 02:48 PM | Show all posts
nk beli umh, byr ptptn.. byr smua hutang..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 02:48 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 14-2-2017 10:45 AM
nak beli rumah lagi dalam 20 30 biji seluruh negara pastu buat bisnes rumah sewa..
pastu beli kete  ...

amboi chuols nk buka zoo plak? hahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 02:58 PM | Show all posts
IxoraP replied at 14-2-2017 02:48 PM
amboi chuols nk buka zoo plak? hahaaa

animal lovers kononnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli rumah dekat overseas dan dlm malaysia

Duduk dekat overseas. 1 tempat maybe setahun dua

Build my dream house. Ada library, conservatory, kitchen yg lawa, secret garden, secret passage, lif, bathroom yg besar n cantik, swimming pool,lake, greenhouse
Enjoyyyy
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2017 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Amiin utk semua angan2 dan impian kite.. heee..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Klo kaye ape lagi g joli la travel pusing satu dunia
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 11:54 AM | Show all posts
buat atau beli apa yang dihajati sewaktu tiada duit dulu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 12:25 PM | Show all posts
nk beli rumah
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:06 AM | Show all posts
nak setelkan semua hutang dulu..pastu nak melancong seluruh dunia
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:48 PM | Show all posts
Nak beli rumah bango 10 bilik
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:48 PM | Show all posts
nak travel satu dunia
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:48 PM | Show all posts
nak beli latest iphone
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:48 PM | Show all posts
nak beli kereta audi
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:48 PM | Show all posts
nak buat kerja kebajikan
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:49 PM | Show all posts
nak bawak family pi mekah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070387s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list