Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
12
Return to list New
950
View
33
Reply

[Komik] Main Sorok-Sorok

[Copy link]

Author: Inezkhalidi       Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 03:46 PM | Show all posts
hehehehe comelnyeee
jgn jadi mcm citer the conjuring.. main hide & seek, bila mintak clues, dia *clap-clap* suruh ikut bunyi clap tu. sekali hantu dlm almari la yg keluar clap..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2017 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sssf83 replied at 16-2-2017 03:46 PM
hehehehe comelnyeee
jgn jadi mcm citer the conjuring.. main hide & seek, bila mintak clues, dia *cl ...

Aiyoo... Menakutkan cerita tu... Kalau kena memang takkan main sorok-sorok sampai bila-bila dah.   
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ehehehehe comel jee..memang tak nampak sangat tuu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:59 AM | Show all posts
Ben ni mmg lawak
dulu rajin buat pasal doppelganger dia
now dia busy dgn musa (anak) dia pulak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
beldandy replied at 17-2-2017 10:59 AM
Ben ni mmg lawak
dulu rajin buat pasal doppelganger dia
now dia busy dgn musa (anak) dia pulak

Lukisan dia cute sangat, suka tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:18 AM | Show all posts
Inezkhalidi replied at 17-2-2017 11:03 AM
Lukisan dia cute sangat, suka tengok.

kan...idea dia mmg sgt lain gitu

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:10 PM | Show all posts
hahahah so comel
budak2 buat apa2 pun still comel & menghiburkan hati
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2017 10:23 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2017 02:07 PM | Show all posts
hahahahaha  
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053267s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list