Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
3968
View
28
Reply

"Nak Muntah Bau Nafas Peminat" - Ucapan Hwayoung Buat Dia Disingkir Dari BOYS24

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Post time 15-2-2017 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Make up sangat muke
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun geli tgk dia pki celak buat muka comel rambut warna warni tutup dahi konon comel pki cincin rantai subang tah hape2
Fesyen baju pun hauk kau hengat aku x geli?!
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Camana nak jd artis kalau tak suka peminat.. baik tuka profession lain jah
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2017 11:31 AM | Show all posts
sama la mcm noh hujan sebut 'awak busuk'   sentap awek unisel
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2017 12:01 PM | Show all posts
heheee... kan kena kat diri sdri. kalau x nk or jijik ngan pminat x plu la jd artis
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 10:28 AM | Show all posts
fans x gosok gigi ke? kekeek...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2017 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
selayaknya lah disingkir
dah lah newbie haruslah tunjuk image yang suci yach
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus kena buang.. mendapat lah
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 03:13 PM | Show all posts
mungkin  peminat dia terpaksa tunggu 10 jam atau tidur disitu supaya sempat bermesra dengan artis kpop kesayangan beliau lantas tidak dihiraukan perihal diri sendiri semata-mata nak berjumpa dengan artis kpop..last kena kutuk pula muahahhahahhahahahhaha,,,berbaloi ke peminat itu pun..yang artis tu habislah balik jual kimchi online lah.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102260s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list