Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8054
View
115
Reply

Jep sedia terima Sari Yanti sebagai isteri

[Copy link]

Author: seramado       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-2-2017 02:16 PM | Show all posts |Read mode
KUALA LUMPUR: Pelawak, Jep, 32, bersedia menerima Sari Yanti sebagai teman hidup andai wanita itulah yang ditakdirkan sebagai jodohnya. Begitupun, kata anggota kumpulan Sepahtu itu, beliau dan aktres berkenaan buat waktu ini lebih selesa meletakkan hubungan mesra antara mereka sebagai teman baik.

"Buat masa ini, apa yang boleh saya katakan kami selesa bersama. Begitupun untuk mengatakan kami sering berjumpa tidak boleh juga. Masing-masing bekerja seperti biasa, namun begitu kami kerap juga berbalas mesej menerusi WhatsApp.

"Apa yang penting, buat masa ini kami tiada sebarang komitmen. Cuma setakat ini, semuanya adalah menyenangkan dan tidak ada yang memeningkan kepala. "Dalam berkawan, saya mengharapkan sesuatu yang baik. Kalau betul dia (Sari Yanti) jodoh saya, tentunya saya mampu mengaminkan saja," katanya kepada BH Online ketika ditemui di Hulu Klang, baru-baru ini. Jep atau nama sebenarnya Mohd Nadzri Zainal Abidin turut berkata, beliau tidak mempunyai masalah andai jodoh dirinya sampai cepat atau lambat.

"Meskipun begitu, saya tetap berharap dapat mengakhiri zaman bujang sebelum ibu bapa saya menutup mata.

"Biarpun keluarga tidak bertegas dalam soal perkahwinan, namun ibu ada berkata, dirinya teringin untuk melihat saya mendirikan rumah tangga ketika hayatnya masih ada," katanya. Bercerita soal kerjaya, Jep kini dapat disaksikan menerusi program bual bicara Meja Bulat selepas rancangan lawak, Sepahtu Reunion Live, berakhir Jumaat lalu. Beliau dan teman sekumpulannya juga kini dalam perancangan menerbitkan filem komedi mereka sendiri.


Selanjutnya di : http://www.bharian.com.my/node/248557


Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 02:42 PM | Show all posts
cantik giler sariyanti ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 02:51 PM | Show all posts
aku tak tau la kenapa si Jep ni makin tak hensem?

sebelum ni nampak jugak la sedap mata memandang. sejak sepahtu reunion tu main selebet je.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 02:52 PM | Show all posts
the power of money
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 02:55 PM | Show all posts
untunglaaa.. mmg helok pon
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sari yanti ni memang lawa laaaa omg
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 03:07 PM | Show all posts
sari yanti antara artis yg cantik pakai or tak pakai tudung.    ada setengah artis nampak lagi cantik bila bertudung.... but dia dua dua pun cantik.   ngan mata bulat,  features dia very sharp.  untung giler jepp
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 03:16 PM | Show all posts
nampak busuk lak jep dalam gambar tu


sila polish sikit jep
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 03:19 PM | Show all posts
Walaupon beliau selebet, sebenarnya in real life Jep ni ade "Charm". Mungkinkan kerana iouls sejenis yang mudah terhibur seperti Sari Yanti?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 03:26 PM | Show all posts
cepat2 lh kawin...sepadan sgt...smentara duit tgh ada nih...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 03:27 PM | Show all posts
saja nak cakap, muka akak macam sari yanti





Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 03:28 PM | Show all posts
Parit.Hilton replied at 15-2-2017 02:51 PM
aku tak tau la kenapa si Jep ni makin tak hensem?

sebelum ni nampak jugak la sedap mata memandang ...

sari yanti sruh selebetkan diri kot
kang ensem sgt...sheolsss akan jeles barangkali

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 03:31 PM | Show all posts
sariyanti ni lawa sgt. me is jeles
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 03:31 PM | Show all posts
alhamdulilahh klu jodoh tak kemana
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan segalanya
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sari yanti ni cantik sgt
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 03:45 PM | Show all posts
alaa.. bosan jenis nak kaber2 ni.. ujung2 tetibe kabo dah putuih
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 03:48 PM | Show all posts
aku kuciwa.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 03:51 PM | Show all posts
rosasa replied at 15-2-2017 03:27 PM
saja nak cakap, muka akak macam sari yanti

kaka....mohon pm gambo kat iols. nak ltak sblh2 sambil men hide n seek..

cari barang tersembunyi..
spot the different..
etc etc..

hahahahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 03:59 PM | Show all posts
Jep ni low profile sangat kan..bila masa dia putus ngan gf lama dia tu pun tak tau..Now ngn sariyanti plak..Elok ler cepat2kan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
rosasa replied at 15-2-2017 03:27 PM
saja nak cakap, muka akak macam sari yanti

    

Kannn,cma tak jadik retis jer..kalau tak dah banyak skandal kan......
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 04:05 PM | Show all posts
ritu masa si sari ni live kat insta ape benda ntah dia suruh jep buat tp jep xbuat..selamber je dia marah n jegilkan mata dia yng beso tu kat jep..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sariyanti ni ank dh 2 pon masih mcm remaja...  jeles plak iols tgk...  
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 04:07 PM | Show all posts
Pd saya jodoh itu rahsia Allah....
Selekeh ke selebet ke si Jep ni, dia be himself. klu dah schedule ketat... x larat dah nak manis2.

Pd Sariyanti, cantik tu biar lah dr dlm.... mohon cantik juga lah adab nya ye.

Semuga mereka bertemu jodoh, Aamiin
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 04:07 PM | Show all posts
what happen chuolss jep semakin berkerak faktor usia dan hormon testosterone ke chuolss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063677s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list