Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
6968
View
115
Reply

Jep sedia terima Sari Yanti sebagai isteri

[Copy link]

Author: seramado       Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 07:31 AM | Show all posts

koserrr nak bagi



Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 07:34 AM | Show all posts
de_ikea replied at 15-2-2017 10:44 PM
Semoga berjodohan cepat2 lah.
Nampak sgt tu tgh berkasih, tak payah nak suluh2 lg. all the best.
...

mana ada
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 07:35 AM | Show all posts
makneng replied at 15-2-2017 06:48 PM
Uolls jgn in denial sgt eh.  Muka uolls mcm macik mery   :

mmg pon iols makcik merryy , tapi versi hot gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:10 AM | Show all posts
pernah hensem pun ke jep ni.muka jawa totok tepi jalan bersepah.kawan aku punya laki pun sebiji muka macam jep .
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:11 AM | Show all posts
iols aser penah terbaca yang sari dlu nak jadi artis tapi husband dia tak bagi.. sbb tu cerai.. masa dia kahwin kan dia tak berlakon..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:54 AM | Show all posts
sari ni mmg lawa giler. untung jep
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik sariyanti ni... comel je..
Jep jek selebet
Tp kalo dah jodoh.. apa salahnya
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
coco replied at 15-2-2017 03:07 PM
sari yanti antara artis yg cantik pakai or tak pakai tudung.    ada setengah artis nampak lagi canti ...

Celah mana features dia sharp?? Biasa kokesen yg byk features sharp and strong. Kalau asian normally is feminine features.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:07 AM | Show all posts
asyura_85 replied at 16-2-2017 07:20 AM
Sariyanti ni korang perasan tak dia ni rupa macam awek cun yang Gayour dulu2 lukis dalam majalah Uja ...

gayour ke tembakau? yang love story...kartini tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:13 AM | Show all posts
muka jep macam muka kasiren yang viral ngongkek budak form 3 tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:19 AM | Show all posts
terpaku replied at 16-2-2017 09:13 AM
muka jep macam muka kasiren yang viral ngongkek budak form 3 tu

aku baru nak ckp...ada irasnya tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
asyura_85 replied at 16-2-2017 07:20 AM
Sariyanti ni korang perasan tak dia ni rupa macam awek cun yang Gayour dulu2 lukis dalam majalah Uja ...

Aku ingat lagi komik tu
Yup... Mcm mak Ammar kan?  Cun gile... SY adalah jelmaan dr komik tu
Ammar ada 2 adik kembar kan
Pastu si sewel tepet ke apatah nama is geng amar
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:42 AM | Show all posts

Semoga dipermudahkan segalanya
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:31 AM | Show all posts
semoga dipermudahkan semuanya...amin
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:59 AM | Show all posts
jep ni mmg x hensem mana, muka jawa tp aku suka dia pndai bawak diri dan x lupa org tua dia kan.
sebelum2 ni stylo gak dia, in person pn nmpak segak sbb dia tinggi. lately ni je busuk kepam cket

sape kata jep sengkek, hr tu aku dengar sepahtu sinar jep cite problem rumah dia renovate kena kencing je dgn kontraktor, rmh 3 tingkat hokehh...ko mampu nak?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:12 AM | Show all posts
kalau dah jodoh.. okay je..

tapi yes, i pun rasa yg sama.. jep kena polish up sikit dressing.. nampak sembab je selalu.. sari yanti is pretty and always dress-up cantik2.. biarlah nampak secocok wangi sama2..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
rosasa replied at 16-2-2017 07:31 AM
koserrr nak bagi

Kosser nak percaya pengakuan uolsss haha..

Tehtapp iols anggap uols iras makcik meri sebagaimana avy uols      
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:49 AM | Show all posts
jep hang ada masa lagi nk pikir, sari tu bukan sekufu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Denco replied at 16-2-2017 10:59 AM
jep ni mmg x hensem mana, muka jawa tp aku suka dia pndai bawak diri dan x lupa org tua dia kan.
se ...

Peh berani mati kencing retis.. kejap je orang tau kontraktor mana satu kang..

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 01:36 PM | Show all posts
mizzmimi replied at 16-2-2017 11:48 AM
Kosser nak percaya pengakuan uolsss haha..

Tehtapp iols anggap uols iras makcik meri sebagaima ...

memang iras pun nokss
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 01:57 PM | Show all posts
sueburn replied at 15-2-2017 10:44 PM
Meja bulat sepahtu jep nmpk cm busuk sket..

pastu asiklah duduk terkangkang je..segan pulak nengoknya
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:52 PM | Show all posts
sari yanti lawa, tp agak sombong sket
semoga cpt kawen
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sariyanti nie forever cantik ke hapeee
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kpd kedua2nya

Tak ambil masa yg lama utk berkahwin
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:04 PM | Show all posts
Cantiknyer sariyanti
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065186s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list