Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
1479
View
27
Reply

Jururawat Lelaki Terseksi Di Dunia, Fran Suarez Jadi Dambaan Para Wanita

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-2-2017 04:51 PM | Show all posts |Read mode
Agak mengejutkan apabila nama seorang jururawat lelaki ini menjadi sensasi dan hangat diperkatakan di laman-laman media sosial.


Adakah disebabkan jasanya menjaga pesakit di hospital? Oh, pastinya bukan kerana jejaka ini terkenal kerana raut wajahnya yang kacak dan badannya yang sasa.

Foto: IG Fran Suarez


Digelar sebagai jururawat terseksi di dunia, Fran Suarez memiliki lebih dari 80 ribu pengikut di laman Instagramnya.


Selalu memuat naik fotonya yang kadang-kadang tidak berbaju, ruangan komennya penuh dengan wanita yang menggilai dirinya.

Foto: IG Fran Suarez


Selain bekerja sebagai jururawat di Hospital Madrid, Sepanyol, Fran juga merupakan seorang model dan penari.


Menurut Daily Mail, jejaka ini selalu menghabiskan masa di gim untuk bersenam dan mendapatkan tubuh yang sado.


Hasilnya dapat dilihat melalui gambar-gambar di bawah:







Foto: IG Fran Suarez







Bagaimana, ada wanita yang sudah cair dengan Fran Suarez ini ke? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
kahkahkahkah x sesuai beno gaya muncung tuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik gigi dy. Putih
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 06:04 PM | Show all posts
KUNYIT!
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg gambor berdua dgn lelaki tu mcm gambar kt web RandyBlue je..  
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 06:55 PM | Show all posts
Biasa-biasa je
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 07:03 PM | Show all posts
gay tak..haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
conpom gayah ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 15-2-2017 06:18 PM
Yg gambor berdua dgn lelaki tu mcm gambar kt web RandyBlue je..

Menonplay uol  
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
lemari chuols
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam menakutkan ja lelaki mcm ni...lari menyorok bawah katil la kalao dpt laki mcm ni...serius scary weyh
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang nak tolong angkat pesakit ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 15-2-2017 07:30 PM
Menonplay uol

Tp MenAtPlay habang2 berbaju suit.. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 07:38 AM | Show all posts
gayah ka nih?....not my taste ler.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:50 AM | Show all posts
kacaknya
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:57 AM | Show all posts
gambar dengan lelaki tu sesuatu sgt
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:12 AM | Show all posts
xdelaa hensem mana pun
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 15-2-2017 11:25 PM
Tp MenAtPlay habang2 berbaju suit.. Haha

RB kerap sgt pelakon sama uol.sedari zaman i dara smpai lah la ni.tp mmg2 comel2 la kan.hihi
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:28 AM | Show all posts
gaydar sis terus berdetak ahhh! tak tasty hurkey!
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:09 AM | Show all posts
nurse? laki? camni?

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:17 AM | Show all posts
bellxx replied at 15-2-2017 05:38 PM
kahkahkahkah x sesuai beno gaya muncung tuuuu

hahaha! motip meols rasa helok & comel gmbr muncung?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:13 PM | Show all posts
mmg betul teori bila lelaki yg terlalu elok berketrampilan dok selfie sakan cenderung ke arah gay...  

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:13 PM | Show all posts
takut nk g sepital, ghisau patah tulang aku lau dia pegang
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:44 PM | Show all posts
hanya sebab badan beketul ketul, tdak bmakna kau hensem..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:28 PM | Show all posts
not my taste..biase je...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070992s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list