Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8748
View
163
Reply

Shah Tapaw letak nama anak Putra Naruto

[Copy link]

Author: pukulrata    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-2-2017 07:05 PM | Show all posts
hahaha...mmg dak2 raver or dak wicet apaknya nih...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu ada apps game jom tolong narutah

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ajak_ajak replied at 15-2-2017 06:02 PM
ank i.... nanti i nak letak muhammad yusry
tapi kimie tak bagi.....pasrah

Emm emm akak ni MN sayawifekimie tu ke? Ehh, ke i salah org? Maaf  
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca talkin nanti org gelak bukan sedihh..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dah kenapa bagi nama anak naruto. adoilah manusia zaman sekarang ni, pelik2 jah
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
x knal apak nya baby naruto ni.. who r yus
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyampah ny aku dgn mak bapak yg fefeling letak nama anak puteri or putra .
Dulu jiran rumah aku ada 3 org budak nama puteri.. tpi masing2 mcm budak jalanan kepam berkerak..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 07:34 PM | Show all posts
nnt dah skola, cikgu pon gelak nak panggil nama dia
cukup la aku tengok list nama kat skola anak aku
anggun
cinta
kaseh
busaina
alexandria

unik unik namanya
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 15-2-2017 07:28 PM
Menyampah ny aku dgn mak bapak yg fefeling letak nama anak puteri or putra .
Dulu jiran rumah aku a ...

Aku sependapat. Tak paham jugak apa yang best and menariknya nama putra puteri ni... yelah citarasa berbeza.. tapi macam kau cakap lah..kalau dah kehidupan kampung org marhain je tak yahlah putra putri. Takut tak selari dengan wajah  
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku nak letak kurosaki ichigo
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
oooh nama beliau ni shah tapaw rupanya, tgk berlakon drama biar aku jd penunggu, tapi xtau nama dia..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 15-2-2017 07:28 PM
Menyampah ny aku dgn mak bapak yg fefeling letak nama anak puteri or putra .
Dulu jiran rumah aku a ...

Satu lagi yang letak nama cantik la, jelita la.. Sekali dah besar muka so so acik kepams berkerak camno?     
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:09 PM | Show all posts
sian ko nak, berbapakkan si ngang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahahahhah  whoo rrr yussssss ?????
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dridri replied at 15-2-2017 07:45 PM
Aku sependapat. Tak paham jugak apa yang best and menariknya nama putra puteri ni...  yelah c ...

Kalau kawen campur ok la nak letak nama anak tu unik2 sikit..bonus fasih 3 4 bahasa.
Ni rupa dah la muka desa ..nama kemain hipster    ckp melayu pun berslang2 b.english lgi ke laut
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu name blkg to to ni org jawa. Ntah2 ramai je org jawa dah pakai dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Nope.. Dia gatal edit kasik gempak. Nama anak dia sebenarnya....
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya spesis bapaknmcm ni.mohon ko tukar nama anak kau ke nobita je
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ipar2 aku ramai yg letak pangkal nama anak ngan putra & puteri. Masa aku brsalin anak sulung dulu, sebok hasut suh letak nama anak aku ngan pangkal yg sama jugak..
Aku sound aje setepek, x minat sbb bukan aku laki bini ada darah kerabat pun sebok2 nk putra putri bagai.. Senyap terus lepas tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
minahsleepy replied at 15-2-2017 06:00 PM
Nnt aku letak nama anak aku putra sasuke

Sedap nama ni sis..iols suka
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha... ummah yindon awal awal lg da letak
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuolsss semua diperbodohkan je Ngn attention seeker ni    
image.png
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 15-2-2017 08:15 PM
Kalau kawen campur ok la nak letak nama anak tu unik2 sikit..bonus fasih 3 4 bahasa.
Ni rupa dah  ...

Ye aku setuju. Esp bila melayu kahwin melayu & wajah so melayu dan lifestyle taklah urban mana pun.. tapi anak bukan main lagi.. overly hollywood tak sesuai sangat.

Kalau parents tu salah sorang ada darah lain (non malay).. aku rasa sesuailah kalau anak ada nama berbau mat saleh pun.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau org yg nama saipuden sesuai bg nama anak naruto..naruto bin saipuden..nama panggilan anak..ale uto bak kata meran
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 08:51 PM | Show all posts
shernazz replied at 15-2-2017 07:34 PM
nnt dah skola, cikgu pon gelak nak panggil nama dia
cukup la aku tengok list nama kat skola anak ak ...

tp anak buah aku anggun mmg anggun...nasib baik la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070905s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list