Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
9204
View
163
Reply

Shah Tapaw letak nama anak Putra Naruto

[Copy link]

Author: pukulrata    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
fazamania replied at 15-2-2017 05:49 PM
Jgn la bila budak ni start sekolah kene buli dgn member panggil nama
BUTOH
budak2 ni kejam.. x fi ...

Ko je kot fikir camtu. Sah2 budak laki ramai minat naruto
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:56 AM | Show all posts
uto uto comey
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:06 AM | Show all posts
neo_5050 replied at 15-2-2017 06:57 PM
Nak dipanggil apa putra naruto ni nanti? Toto?? Uto???

aleee uto kot
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:08 AM | Show all posts
haha..aku suka naruto gak tapi takde la sampai nak letak nama anak cenggitu..
tapi kawan sekolah aku ada je nama rocky (apaknya minat rocky balboa tu )
nama jefridin (sempena nama penyanyi jefridin)
nama pelik2 mcm suria ningsih, cempakasari, banyak lagi la nama pelik2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 16-2-2017 01:19 AM
arwah kucing iolss nama kurosaki ichigo..sempat hidup selama 5hari je..miaw tu street cat,dtg umah ...

Sian tucin tu tp xpela uols dh bbakti, mcm iols jgk pnh jg kucin jlnan jgk x smpi smngu mati sbb dia xmo mkn. Iols ltak nma kucin tu neelofa.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp  hero one piece nma melayu kan? Apa ntah nma dia lupa dah
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:48 AM | Show all posts
Siapa heols ni? I rasa edit je. Tiba2 teringat dekat anak Pak Uda @ Zami Ismail yang nama Hitler tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:04 AM | Show all posts
vanillaninja replied at 16-2-2017 09:48 AM
Siapa heols ni? I rasa edit je. Tiba2 teringat dekat anak Pak Uda @ Zami Ismail yang nama Hitler tu.

m. hitler
igt lg dlm drama mamat khalid
rombongan cik kiah ke sukan komanwel
dgn adik die opie
jd penoreh
few years later dh naik kerusi pengarah drama


Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:07 AM | Show all posts
edit nie..

nama anak dia muhammad putra iyyad
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ninnakarinna at 16-2-2017 10:12 AM
AppropriateNick replied at 16-2-2017 07:59 AM
matilah baru tau anggerik tu orkid..hehehhe....ampun kaka....tp aku xsuke orkid..aku suke bunga ro ...


Suka bunga ros je.. jiwangnya..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha.. bapak dia hadap sgt nak viral ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:20 AM | Show all posts
nape tak letak nabuto je
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:22 AM | Show all posts
ish ish ish.. kot ye pun minat naruto.. sampai letak nama anak pun naruto.. sebut pun tak best. tak sedap di dgr nama tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:25 AM | Show all posts
kalau ank dia kena ejek kat sekolah, sila lempang bapak laju2...sila meninggal
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:30 AM | Show all posts
Aku laki bini spesis otaku cuma aku dah slow down sikit semenjak kawen ni. Nasib baik la laki aku x letak nak lufya kat anak ktorg sempena memperingati watak feberet dia si luffy. AKu menyampah dengan Piece harus la menentang.

Shah Tapaw, anak ke dua boleh letak nama Raito/Light.. dah dekat2 dengan Naruto
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:47 AM | Show all posts
cousin aku letak nama anak- anak dia ratu, then puteri yg last tu boleh pulak princess rania and the best is JPN accept je
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
myakayina replied at 16-2-2017 09:08 AM
haha..aku suka naruto gak tapi takde la sampai nak letak nama anak cenggitu..
tapi kawan sekolah a ...

I pernah ada opismate nama Jeffrydin & Ning Yatimah. Tapi pangkat abang/ akak laa. Staff i pulak namakan anak kylie sebab dia minat kylie minogue.  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:53 AM | Show all posts
kesiannya anak dia...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:55 AM | Show all posts
nasib baik edit je.. kalau x, tergamaknye parents buh nama mcm tu.takut menyesal je.kesian kt anak.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:00 PM | Show all posts
freezyout replied at 16-2-2017 10:07 AM
edit nie..

nama anak dia muhammad putra iyyad

dia edit sendiri ke?
hauk nya la perangai


Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:05 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 16-2-2017 01:19 AM
arwah kucing iolss nama kurosaki ichigo..sempat hidup selama 5hari je..miaw tu street cat,dtg umah ...

kesedihan apakah ini
nangis dlm ketawa i baca

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
okay jek bagi aku...but still who r yusss?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:32 PM | Show all posts
alah dia bergurau dgn adik bradik die je pn..yg netizen ni sebuk nk hencap ape pasal..gurau among family members sape suruh pg viral kan..bengong
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:37 PM | Show all posts
mujur la sekadar gurauan kalau betol2 kesian kat budak tu woih..hampa xtau ka budak2 la ni punya perangai pelik2.. tahap buli  jurusan 6
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 16-2-2017 10:30 AM
Aku laki bini spesis otaku cuma aku dah slow down sikit semenjak kawen ni. Nasib baik la laki aku x  ...

Otaku    

Kite pk nti nk bt havoc jgk ler..letak nama anak "golem" ke..."pekka" ke   
kuat dan sehat tubuh badan..   
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065328s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list