Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8792
View
163
Reply

Shah Tapaw letak nama anak Putra Naruto

[Copy link]

Author: pukulrata    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 16-2-2017 09:09 AM
Sian tucin tu tp xpela uols dh bbakti, mcm iols jgk pnh jg kucin jlnan jgk x smpi smngu mati sbb d ...

Meols sudaa terime kenyataan bahawasanya realiti x seindah anime/manga/game...tapi arwah miaw tu sempat ler tinggalkan kenangan kt meols..mlm sblm hari die meninggal tu die elok je kencing atas riba meols..n buat2 muka xbersalah...iols redha dgn pemergian die..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada bos pada member weols bagi nama ank die daisy. Sbb sheols minat giler daisy duck!
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Naruto la sgt ujung2 gile glemer si bapak ni.Meols penah jumpa satu mamat ni muka macam smego ke amende tah name alien tu.sebijik.kaki cekeding pale botak bsr gitu pkai suar pendek kt lrt bukit bintang.taktau la nama apa

kdg2 nama pn boleh mempengaruhi wajah ke guane.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:09 PM | Show all posts
ransengan!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:11 PM | Show all posts
comel anak dia....
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:54 PM | Show all posts
adohai, kesian die, bgla name lain je,
tp bg la nick name naruto,
ni jenis pikiran cetek ke
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:09 PM | Show all posts
Nampak benor edit. Ada ke Malaysia Barat uolsss.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 16-2-2017 09:12 AM
Tp  hero one piece nma melayu kan? Apa ntah nma dia lupa dah

Hero one piece nama omputeh ler, luffy nama dia

Ada hero anime nama ereb nama dia soran ibrahim dari anime gundam 00

Sapa2 minat gundam leh la bagi nama anak soran ibrahim, xde la janggal sgt bunyinya di kalangan org melayu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:32 PM | Show all posts
edit jer tue.. tp kt ig dia ada ckp mmg nak letak nama naruto tp, famili tak bagi sbb tak ada makna..
motip sgt nak bg nama anak mcm tue..
apa kata ko prgi tukar nama ko jd naruto..ko prgi jer agkt sumpah kat mahkamah nak tukar nama.. jgn nak membebankan anak ko.. nnt dia yg menanggung malu.. diejek kwn2..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:33 PM | Show all posts
semua kena tipu kakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
RED 666 replied at 16-2-2017 03:42 PM
Hero one piece nama omputeh ler, luffy nama dia

Ada hero anime nama ereb nama dia soran ibrahim ...

Oh iols ingat lutfi
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu nak letak naruto pon apa salahnya.. Nama anak mcm nama nabi tp perangai mcm setan pon tak kemana nama tuh. Takyah la suchi sangat
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:24 PM | Show all posts
letakla nama najib

baru kelas..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Shah tapaw ni who r yus?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:08 AM | Show all posts
ninnakarinna replied at 16-2-2017 10:09 AM
Suka bunga ros je.. jiwangnya..

harus la jiwang..smpai org bunga tu dh kenal muka aku sebab aku beli sekali tu banyak2...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
luvemedaa replied at 16-2-2017 03:09 PM
Nampak benor edit. Ada ke Malaysia Barat uolsss.

Eh..semenanjung mmglah malaysia barat kan..? Ke aku salah...?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Skuau at 17-2-2017 01:14 AM

Nama anak Tom Cruise 'SURI'.'Sesimple' tu jer nama anak retis hollywood.Mmmmm......
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
ninnakarinna replied at 15-2-2017 10:07 PM
Bunga anggerik tu bunga orkid.

Apa yg x lawanya.

kan orkid ti cantik..suka sgt..kat majestic kl afa orchid room tu..ya allah cantikkkkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 15-2-2017 11:44 PM
Letak la nama anak lopak lipeh

unik n tersirat sangat sis..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
dia ni yg berlakon dalam drama biar aku jadi penunggu kan? dah kahwin rupanya. hahaaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ashcroft86 replied at 16-2-2017 01:21 PM
Ada bos pada member weols bagi nama ank die daisy. Sbb sheols minat giler daisy duck!

daisy duck tu apa
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:11 PM | Show all posts
ajak_ajak replied at 15-2-2017 06:02 PM
ank i.... nanti i nak letak muhammad yusry
tapi kimie tak bagi.....pasrah

Kaka Zila Kimie kah ini???
Brp banyak MN chuols ada kaka weiiii.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:44 PM | Show all posts

Awek Donald Duck tu. Itik yang pakai reben tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan Naruto pun kann
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071693s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list