Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8751
View
163
Reply

Shah Tapaw letak nama anak Putra Naruto

[Copy link]

Author: pukulrata    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2017 04:32 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 15-2-2017 08:41 PM
Chuolsss semua diperbodohkan je Ngn attention seeker ni

hahaha.. nasib baik main2 jer.. kalau betul, mmg mengundang cacian netizen..

shah ni dulu pernah cuba nasib dalam maharaja lawak tp x menang..
zaman2 nabil dia jd peserta.. aku igt lg time dia kene sound dgn zaibo..
pasal melawak guna kepala zaibo sbg bahan.. mggu sebelum tu nabil guna buat bahan.. mggu depannya
tu dia lak guna.. panaslaa org tu..

pastu dia try nasib kat tv3 rancangan apa tah, kuntang kintung x silap aku..
dia geng dgn sorg lg, aku lupa siapa geng dia sorg lg tuh.. maka, terhasillah nama tapaw tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:22 PM | Show all posts
persoalannya, siapakahShah Tapaw?

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik la main2 je.. klo btol kesian pulak nanti di ejek kawan2 mase sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:25 PM | Show all posts
abih bentong dah tukar nama kampung konoha lak lps nih!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
amukgemuk replied at 17-2-2017 07:22 PM
persoalannya, siapakahShah Tapaw?

Google la ...  
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:43 PM | Show all posts
nickrandy90 replied at 16-2-2017 10:47 AM
cousin aku letak nama anak- anak dia ratu, then puteri yg last tu boleh pulak princess rania and the ...

Nama anak irfan khairi yang jutawan internet tu lagi pelik....sorang nama 'ikhlas abadi' dan yang kecik tu nama dia 'cinta strawberi abadi'....

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
pukulrata replied at 15-2-2017 05:45 PM
3,2,1 and......whoooooooo r yussssssssssssssssssssss ?

sian nanti bila budak tu tua , cucu tanya atok nama apa ?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 15-2-2017 07:28 PM
Menyampah ny aku dgn mak bapak yg fefeling letak nama anak puteri or putra .
Dulu jiran rumah aku a ...

Mesti kena muka nora danish baru boleh letak nama puteri???
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ajak_ajak replied at 15-2-2017 06:02 PM
ank i.... nanti i nak letak muhammad yusry
tapi kimie tak bagi.....pasrah

kak zila kimie keee ? byk nye MM Chuolsss
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 12:17 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2017 10:16 AM | Show all posts
Monkey D. Luffy...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2017 03:51 PM | Show all posts
nmpak sgt bapaknya nk publisiti murahan,anak jd mangsa.xmatang langsung
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2017 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
i tak kesah dia edit nama atau tak, tapi shah tapaw who r yus ??
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2017 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ali Son Goku takde sapa nak jadikn nama anak ke??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062355s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list