Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
25907
View
285
Reply

Edisi speku..Sol dan puteri Sarah bergaduh?

[Copy link]

Author: gebugebas    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 02:11 PM | Show all posts
kerlas semut merah.... dh jd semut api
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada je pic with Sol kat ig Sarah ni..
image.png
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 16-2-2017 01:56 PM
Ramai plak teka tu.tah tah si semut ni xdop pitih.poyo



Meols tunggu bukti semut bagi ke tidak adiah pitis tu kat pemenang. Meols speku dia propa jah tu dia kan suka acah2 diva chuols kena merafak sembah klo nak tahu cite kena merayu2 kat dulu..kosser..

So semut propa ke idok jangan takdop pitis tapi gigih nak bg hadiah pitis
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:13 PM | Show all posts
mak mertua tak suka?
tul kan smeut merah ?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Siannye nak tunggu sarah mengandung nk dpt anak ni pn dh berapa kali sheols gugur. Ni dah nak dapat anak yg pertama ni dan2 plak rumahtangga deyols bergolak

Meols speku emosi masing2 sol-sarah xmenentu memandangkan sarah pn tgh dlm pembawakan budak, sol pn mcm jenis baran katenye.

Meols doa yg baik2 la utk pasangan ni. Sianla kalo berpisah. Kesian kt anak lg.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:41 PM | Show all posts
mintak mintak tak ada apa lah. sian pulak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2017 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 16-2-2017 02:12 PM
Ada je pic with Sol kat ig Sarah ni..

Mmg ada..Tp tu yg lame pnye..Yg trbru xde sol like pon..Kalo dlu tiap Sarah upload sol akn Like..Tu yg mnmbulkn pertnyaan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2017 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 16-2-2017 02:15 PM
Siannye nak tunggu sarah mengandung nk dpt anak ni pn dh berapa kali sheols gugur. Ni dah nak dapat  ...

Kan..Yg trbru sol up dkt IG lgi mengundang SGT2...Lgi2 datin Patimah ada komen jgk
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:48 PM | Show all posts
Semoga anak tu jadi pengikat kasih sayang antara Sol dan Sarah lepas ni. #doayangbaikbaik
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:49 PM | Show all posts
Deyol berdua ni okay2 saja, cuma ada merajuk2 manja tp tak bergaduh pun. Betul lah bila sarah jawab sol kerja tu. Mmg sol busy buat skrip munafik 2. Ada kisah disebalik skrip tu. Yang pasti, ada orang penting yang menyebabkan gosip ni timbul
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:50 PM | Show all posts
rasanya ada masalah kut. sarah pergi check up baby pun pergi ngan kawan.  kan baru nak menyambut anak pertama...selalu lovey dovey...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:51 PM | Show all posts
lostfaith replied at 16-2-2017 02:50 PM
rasanya ada masalah kut. sarah pergi check up baby pun pergi ngan kawan.  kan baru nak menyambut ana ...

Pergi checkup dgn kawan sbb sol mmg terlalu busy dgn skrip Munafik 2. Cuma sarah mmg ada merajuk2 manja sbb kesibukan Sol ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:56 PM | Show all posts
NazRysha replied at 16-2-2017 02:13 PM
mak mertua tak suka?
tul kan smeut merah ?

Takda isu mentua tak suka. Sarah ni elok je dgn parents in law.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:56 PM | Show all posts
biasela tu kot
hormon preggy
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:57 PM | Show all posts
doakan yg terbaik utk loving couple ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:58 PM | Show all posts
kakiseboksebok replied at 16-2-2017 02:56 PM
Takda isu mentua tak suka. Sarah ni elok je dgn parents in law.

kalau tak suka takdenya mak datin buatkan majlis doa selamat kann
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:58 PM | Show all posts
akibat over sangat menunjuk romantis tu
bila dah stop upload pic , bertebaran cerita la bukan2
kau bukan tak tau perangai acik2 IG yang berkuntum kat IG 24/7 tu.
lain kali low profile sket psl private life..bila terjadi apa2 public pon tak kepochi sgt apa yg berlaku behind the closed door.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:59 PM | Show all posts
kuchenta_81 replied at 16-2-2017 02:58 PM
kalau tak suka takdenya mak datin buatkan majlis doa selamat kann

Yezza. Mmg takda masalahpun, cuma Sol terlalu sibuk sbb kejar nak siapkan skrip tu. Itu je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:00 PM | Show all posts
kelas kak maya tau pasal sarah sol
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:01 PM | Show all posts
terpaku replied at 16-2-2017 03:00 PM
kelas kak maya tau pasal sarah sol

Meols ada informer chuols untuk kes ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:03 PM | Show all posts
tered yg speku deorang prob tu dh kena humban kah? ke dh kena pagar setinggi langit tujuh petala bumi, maklom la meols nubie.. xlepas pagar
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiseboksebok replied at 16-2-2017 02:56 PM
Takda isu mentua tak suka. Sarah ni elok je dgn parents in law.

Haah haritu tgk mak sol ade je mase majlis sarah tuu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2017 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiseboksebok replied at 16-2-2017 02:49 PM
Deyol berdua ni okay2 saja, cuma ada merajuk2 manja tp tak bergaduh pun. Betul lah bila sarah jawab  ...

Cuolsss kalo tau sesuatu shre LA dkt sini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2017 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 16-2-2017 03:03 PM
tered yg speku deorang prob tu dh kena humban kah? ke dh kena pagar setinggi langit tujuh petala bum ...

Dah kne humban uolsss. .Sb asyk duk srh speku jah
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:07 PM | Show all posts
Aduradura replied at 16-2-2017 03:04 PM
Haah haritu tgk mak sol ade je mase majlis sarah tuu..

Haah, Sarah cuma takda masa nak jumpa Sol je. Sbb Sol busy.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048620s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list