Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
25336
View
285
Reply

Edisi speku..Sol dan puteri Sarah bergaduh?

[Copy link]

Author: gebugebas    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 05:38 PM | Show all posts
de_ikea replied at 16-2-2017 05:33 PM
Iols baca ni, dah rasa nk speku chuols tok selam pulakkk

Kahkahkahhh meols ada ciri2 tok selam kah chuols.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiseboksebok replied at 16-2-2017 05:38 PM
Kahkahkahhh meols ada ciri2 tok selam kah chuols.

Klo tahu segala pasal skrip skop ni, either tok selam atopon sarjen a galak je.

Chuols pilih la nk jd mana satu  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
gebugebas replied at 16-2-2017 05:37 PM
Haha...Sb mcm Tau2 je hal sol..Mngkin Usop selam

Kan. Makin mendunia si @kakiseboksebok ni. Sekejap maya darina, skjp iman kokesen, sekejap ilham, skrg tok selam pulak p
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 16-2-2017 05:32 PM
baru bulan lepas p bercuti sama2...
takkan dah gaduh tahap dewa lak...
ye la..maybe gaduh2 manja j ...

Tu la kan, rasa mcm baru je lagi diorg g europe kan? Alahai nmpk romantic sgt masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:23 PM | Show all posts
kakiseboksebok replied at 16-2-2017 03:09 PM
Ni meols simplify.

1) Sarah-Sol tak bergaduh mcm chuols speku tu.

Iols pon speku cam tu..

Sarah kan tgh pregnat kan

Biasala perempuan preg memng akan cepat sentap/sensitep/emo

Sol lak sibuk
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasala wife preggy mmg gedik...jd hubby sabar je la...jgn ikut angin pulak
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasala wife preggy mmg gedik...jd hubby sabar je la...jgn ikut angin pulak
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasala wife preggy mmg gedik...jd hubby sabar je la...jgn ikut angin pulak
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
wana89 replied at 16-2-2017 12:55 PM
@aku.semut.merah gosip ni ker ??

    

Lalalalalala....
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiseboksebok replied at 16-2-2017 02:56 PM
Takda isu mentua tak suka. Sarah ni elok je dgn parents in law.

Wah iolls ni speku chuolls ni sarah atau sol atau adik sarah ataupun mil sarah
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 16-2-2017 01:09 PM
nah ni makanan si @aku.semut.merah ni

Aku tengok je skrg. Kang aku buka tred speku, x sampai 24 jam dah kene katup, tak nyenyabor nak tunjuk kuasa  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread tu dah kena locked tak silap kan.
Dah kena humban kot.
Ker ada kat blkg?

Forumer report ke bising ke apa tah tu hari.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku keje bukan mcm sesetengah korang dlm ni merempan 24/7 sini. Sebab tu berkerak semua
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 16-2-2017 06:53 PM
Thread tu dah kena locked tak silap kan.
Dah kena humban kot.
Ker ada kat blkg?

Dah kene katup nyah  

Aku baru online ni ha. Esok2 nak fly Gold Coast ada keje  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiseboksebok replied at 16-2-2017 02:49 PM
Deyol berdua ni okay2 saja, cuma ada merajuk2 manja tp tak bergaduh pun. Betul lah bila sarah jawab  ...

Uols maya darina ka penyebab gosip ini
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
aku.semut.merah replied at 16-2-2017 06:50 PM
Aku tengok je skrg. Kang aku buka tred speku, x sampai 24 jam dah kene katup, tak nyenyabor nak tu ...


Ko kan suka MENDIVA .. hadiah pitih tu?? Jangan kompang jahhh... then aku xdoakan mereka ini bercerai
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 16-2-2017 05:43 PM
Kan. Makin mendunia si @kakiseboksebok ni. Sekejap maya darina, skjp iman kokesen, sekejap ilham,  ...

Hahahhahaha      
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
anarina replied at 16-2-2017 03:24 PM
Takkan 24 7 busy? Maksud i kena la balance. Atleast kalau busy pun 70% kerja then 30% famili ok wh ...

Kalau keje sendiri gitula...

Org mubgkin susah atau takkan faham kesibukan tu..time free mmg free..time sibuk mmg sibuk.

Hubby sy pon keje sendiri..so mmg ada ketika tak dapat nk buat per... sy..enjoy jer sorg2... walau terpeaksa mula2..lama2 redha
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 16-2-2017 04:38 PM
itu kata kita acik2 gomen atau BBNU kolej ipts atau pemollow blogger2 yg suka tunjuk harmonis baru ...

Setuju sangat..orang susah nak faham kerja sendiri ni camner apa lg kalau libatkn bidang kreatif macam ni...kena fikir bayak..kena fokus...

Hidup lainla dari orang biasa sebab idea fatang tak menentu..

Kafdang2 nk dpt idea tu kena bertapa2 apa pon tarak...

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
aku.semut.merah replied at 16-2-2017 06:56 PM
Dah kene katup nyah   

Aku baru online ni ha. Esok2 nak fly Gold Coast ada keje

Ko gosip ngan aku jelah nyah oii
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 16-2-2017 06:48 PM
Wah iolls ni speku chuolls ni sarah atau sol atau adik sarah ataupun mil sarah

Speku lah as u want.    motep ahli keluarga sol or sarah nak berkuntum kat benang hajah  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
primadonia replied at 16-2-2017 07:04 PM
Uols maya darina ka penyebab gosip ini

Penyebab gosip tu maksud meols penyebab kenapa org speku bukan2 camni. Maya takda kena mengena hokeh  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 16-2-2017 04:38 PM
itu kata kita acik2 gomen atau BBNU kolej ipts atau pemollow blogger2 yg suka tunjuk harmonis baru ...

Tepat sekali explanation chuols tu. Plus mmg sol ni org boleh nampak how komited he is dalam nak buat filem ni kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 16-2-2017 05:40 PM
Klo tahu segala pasal skrip skop ni, either tok selam atopon sarjen a galak je.

Chuols pilih l ...

Meols pilih jadi maya jah. Tahu jugak pasal skrip  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 16-2-2017 05:43 PM
Kan. Makin mendunia si @kakiseboksebok ni. Sekejap maya darina, skjp iman kokesen, sekejap ilham,  ...

Motep lah nak bercatfish jadi jantanz. Meols ni nak jadi kokosen je nak dibelai jantanz  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068503s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list