Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
16867
View
241
Reply

Edisi speku..Sol dan puteri Sarah bergaduh?

[Copy link]

Author: gebugebas    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2017 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
aku.semut.merah replied at 17-2-2017 06:50 PM
Korang apa tau? Aku dah ada pemenang, janji aku dah habaq kat momod

Eleh ko..entah sembang kencang jer
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Carlalisk replied at 17-2-2017 01:17 PM
Pindah meja ekenomi? Tp yeke psal ummi? I ingt2 lupa dia terus tukar jd wartawan x sukan x slp i t ...

Kalau xsilap lepas gosip ummi dh kawin dengan aeril zafrel keluar. Mak ummi demand zubir ditukar or she's going to sue
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
biler chuolls speku speku..terus harini sarah post gambor dgn hashtag ala2 "kami masih bahagia"
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2017 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 18-2-2017 12:21 AM
biler chuolls speku speku..terus harini sarah post gambor dgn hashtag ala2 "kami masih bahagia"

Kan dh ckp depa Bace forum ni..Smlm pas ada sorg forumer ckp Sarah dh unfollow Insta sol..Tbe2 pastu Sarah dh follow balik     
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
gebugebas replied at 18-2-2017 12:25 AM
Kan dh ckp depa Bace forum ni..Smlm pas ada sorg forumer ckp Sarah dh unfollow Insta sol..Tbe2 pas ...

Eh dia mmg follow la...biler unfollow nye...iolls mmg follow sarah ni..ade je dia follow si sol...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2017 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 18-2-2017 12:28 AM
Eh dia mmg follow la...biler unfollow nye...iolls mmg follow sarah ni..ade je dia follow si sol...

Ada unfollow kjp ktenye ..Tp smlm tgk dh follow blik..Sejak sol tanding juara lagu tu die mmg xde Like or komen pape dkt IG sol ...bgtu jgk sol..Xde like2 dkt IG Sarah...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 04:38 PM | Show all posts
Retis dan propah berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala..dh dpt tgk ank sendiri nnti elok la tu..gosip semut merah dulu bkn ke ade hint  yg mak mertua aka mak.lelaki x suka?? X kan datin x suka kot.semoga baik2 je hubungan derang nih
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
aku.semut.merah replied at 18-2-2017 04:38 PM
Retis dan propah berpisah tiada

Ko lagi propa dari artis semut oiii.. Sampai ke sudah pemenang teka tekuk ko tu x reveal Sape.. Motifffff??  Ke akak yg tertinggal ketapi?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 06:49 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 18-2-2017 06:26 PM
Ko lagi propa dari artis semut oiii.. Sampai ke sudah pemenang teka tekuk ko tu x reveal Sape.. Mo ...

sukati ko la nak kata apa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2017 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape aku syak mcm ape yg semut ckp ni ada kaitan dgn pagan ni.. kalo bkn die msti menafikan..Ni mcm nk bg hint ape yg kite speku ni btl...hmmm:zz:zz:zz
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah kalau masih bahagia. Harapnya dengan kelahiran baby tak lama lagi, akan menambahkan kebahagian buat pasangan ni #doayangbaikbaik gittewwww.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
aldilla_zahraa replied at 17-2-2017 09:42 PM
Kalau xsilap lepas gosip ummi dh kawin dengan aeril zafrel keluar. Mak ummi demand zubir ditukar o ...

Bila masa ummi kawen dengan aeril ni?  
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
aku.semut.merah replied at 18-2-2017 04:38 PM
Retis dan propah berpisah tiada

Benar 100%
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Propa itu harus
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
boongalalang replied at 18-2-2017 01:03 PM
Bila masa ummi kawen dengan aeril ni?

Sbb tu la mak ummi marah
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
aldilla_zahraa replied at 18-2-2017 09:41 PM
Sbb tu la mak ummi marah

Yeke    tak pernah dengar plak gossip tu
Paling ingat masa press conference Wawa aeril yang zubir Tanya soalan laser. Lepas tu Terus tak nampak dah zubir, ramai gak kecam dia lepas press conference tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
boongalalang replied at 18-2-2017 01:44 PM
Yeke    tak pernah dengar plak gossip tu
Paling ingat masa press conference Wawa aeril yang zub ...

Frm beautiful nara
IMG_4925.PNG
IMG_4926.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
aku.semut.merah replied at 18-2-2017 04:38 PM
Retis dan propah berpisah tiada

Semut dan propah berpisah teda

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
aldilla_zahraa replied at 18-2-2017 09:46 PM
Frm beautiful nara

Jambu nya Aeril  
Dahsyat jugak gossip ni, mana tak mengamok mak ummi.  :zz
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
aldilla_zahraa replied at 18-2-2017 09:46 PM
Frm beautiful nara

Ayat apa yg chuols tutup tu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Meh aku nk lahar.korang bedua sol ngan sarah ni masa tuhan x bagi anak kemain berkompang sana sini soh org doakan korang dot baby cepat. Bila dh ada baby dlm perut kemain korang lupa janji manis nk sehati sejiwa sesyurga bagai..sedap2 buat anak lps tu boleh plak seribu satu apasan nk berpisah.kalau betullah ada masalah semoga anak korang lahir kang terus pandai bcakap bgtau dia pon x hengen ada mak pak yg selfish x tau erti tanggungjawab!
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
boongalalang replied at 18-2-2017 02:03 PM
Jambu nya Aeril   
Dahsyat jugak gossip ni, mana tak mengamok mak ummi.  :zz

Haah. Aku baru google. Skrg zubir dh kat meja travel/lifestyle hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 18-2-2017 02:06 PM
Ayat apa yg chuols tutup tu?

Eh tak tutup uols, ntah kenapa website bn tu ada bar gitu. Uols google je gossip ummi nazeera kahwin aeril zafrel, keluar la artikel tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Alohhhh selalu beromantika Je, doa Yg baik2 Jgn la pisab
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068613s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list