Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
24373
View
599
Reply

Rancangan ASTRO Mengenai Anak Artis Memudaratkan?

[Copy link]

Author: Defcon2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-2-2017 02:46 PM | Show all posts |Read mode
ASTRO kini menyiarkan beberapa rancangan mengenai kehidupan anak artis yang masih kecil. Rancangan ini ada kebaikan dan keburukannya. Tapi bagi aku keburukan melebihi kebaikan.

Antara keburukannya:

1. melanggar dan menafikan hak peribadi (privacy) anak tersebut.
2. merosakkan pemikiran anak tersebut.
3. mengelirukan anak tersebut.
4. membahayakan nyawa dan keselamatan anak tersebut.
5  memanjakan anak tersebut dengan publisiti di peringkat terlalu awal.

Apa pandangan korang mengenai perkara ini?



Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Pendapat saya terasa terharu lah kerna jadi pengomen pertama
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:57 PM | Show all posts
Tak ada pendapat sbb aku tak pernah tengok pun
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah orang malaysia yg sebuk nak tgk. Kalau takde demand xde la wujudnya program macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:59 PM | Show all posts
anak retis yang tak comel pun bleh masuk tv
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 02:59 PM | Show all posts
siapalah kite nk halang
parents die pon suke je
masyukk
so lantak deme lah

ps ayah miley cyrus pon slahkn hannah montana sbb miley jdi liar, so
pk pk la
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:09 PM | Show all posts
parents diorang yang tak kisah, siapalah kita. mak bapak dia nak corakkan camtu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
forumcari777 replied at 16-2-2017 03:09 PM
parents diorang yang tak kisah, siapalah kita. mak bapak dia nak corakkan camtu.

Kira mak pak die tu mcm bodoh lah kn?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:17 PM | Show all posts
x pernah tengok dan x berminat nak tngok rncngn tu, so x tau nak komen apa
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:21 PM | Show all posts
umah tak der astro so mmg tak tgk,klu ada pun tak minat nak tgk..itu pendapat sy
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:28 PM | Show all posts
geng2 mencapub nak upsales anak sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:38 PM | Show all posts
terpaku replied at 16-2-2017 02:59 PM
anak retis yang tak comel pun bleh masuk tv


yang tak comel tu merujuk kepada anak teruna che ta ke?


sekadar brtanya

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 16-2-2017 02:59 PM
anak retis yang tak comel pun bleh masuk tv

Mohon vakum lubang hidung
Manjang korek hidung  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:41 PM | Show all posts
yang penting kita Enjoyy !!
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa pon cerita astro byk sampah
Seperti buku fattah
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:42 PM | Show all posts
afheyz replied at 16-2-2017 02:58 PM
Dah orang malaysia yg sebuk nak tgk. Kalau takde demand xde la wujudnya program macam tu

betoi tu . peminat2 ni yg dok komen2 request nak tengok anak2 artis lebih dekat la , dalam tv la .



Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:43 PM | Show all posts
konsep I senang . Ada kt TV , i tengok . kalau takde , takpelah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:43 PM | Show all posts
Personally meols ghase tak payah overexposed. But since bukan anak meols, silakan la nak meruyup ke gaung mana pun
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 16-2-2017 06:59 AM
siapalah kite nk halang
parents die pon suke je
masyukk

Ow..ayh dia rasa hannah montana tu pnyebeb ank dia jd liar ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
iolls pun x pernah tgkk
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
i suka.je tgk..tgk peel ank2 artis. ank i suka lara alana...kalo show dia,duduk dpn tv tgk gelagat lara. mcmkn boleh jd menantu i
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:59 PM | Show all posts
mak bapak dah sedor diri org dah nyampah nk tgk muka diorang..
si diorang jual la pulak muka anak, gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:02 PM | Show all posts
lotionmilo replied at 16-2-2017 03:42 PM
Apa pon cerita astro byk sampah
Seperti buku fattah

fattah tak bersalah langsung dalam cite ni...  hahahah...  kesian fattah...

aku sebenarnya manja, tapi biarlah berpada-pada
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:03 PM | Show all posts
Takyah bagi pendapat la. Artis ni mana boleh terima pendapat rakyat marhaen
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:03 PM | Show all posts
aku xda la layan sgt..tengok kadang2 je..

tapi yang aku xbole blah setiap kali kuar iklan the house cheta tu yg kta ank 1st dia merupakan kegilaan rmi gadis

xbole hadam betul..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054495s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list