Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
23789
View
599
Reply

Rancangan ASTRO Mengenai Anak Artis Memudaratkan?

[Copy link]

Author: Defcon2       Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 05:28 PM | Show all posts
mak pak sporting.. astro pun offer.. grab je lah..

kdg nmpk overexposed di media social ig..program tv.. as budak2 umur camtu, perkembangan dia mmg nak explore je apa ada depan mata..

suka tengok, komen,
tak suka kritik, tukar chanel.. pilihan tetap di tangan pengguna/penonton.. utk tetntukan rating sesatu program tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
lolita737 replied at 16-2-2017 05:03 PM
aku xda la layan sgt..tengok kadang2 je..

tapi yang aku xbole blah setiap kali kuar iklan the hou ...

Pastu yg zain saidin pun katanya kegilaan gadis jugak sebelum kawin dgn cheta. Macam tak je..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:45 PM | Show all posts
kebaikan mungkin bayaran bleh buat sambung blja nnti dh besar..hikkhik
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:45 PM | Show all posts
lolita737 replied at 16-2-2017 05:03 PM
aku xda la layan sgt..tengok kadang2 je..

tapi yang aku xbole blah setiap kali kuar iklan the hou ...

Dia buta ke?? Dari orang tak ulas rupa anak dia, kang terluka plak baca
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Pitis masuk..semua on
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
esbatu replied at 16-2-2017 03:38 PM
yang tak comel tu merujuk kepada anak teruna che ta ke?



Dan cikb dan kecik
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:49 PM | Show all posts
yg kat malaysia punya tak tgk sbb xmenarik lgsg..
layan budak2 dlm variety show korea jer..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 07:08 PM | Show all posts
mrizumi replied at 16-2-2017 04:16 PM
Ow..ayh dia rasa hannah montana tu pnyebeb ank dia jd liar ke?

hannah montana kan perintis die punye ke masyuran ( kefemesan)
smpi die jadi disney princess, ke zaman rebel twerk die tu,
now dah okay2 sejak kembali bersatu ngn bf ( tunang  kot) liam ( adik thor )

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 16-2-2017 05:02 PM
fattah tak bersalah langsung dalam cite ni...  hahahah...  kesian fattah...

aku sebenarnya manj ...

Kelakar kan?  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:07 PM | Show all posts
ok je. aku suka lara n ecah. comel betul dua dua. harap nanti diorang dalam satu realiti show sama2  
alah pasal show budak2 je pun nak overthink. biarlah depa. pandai la mak bapak diorang control n beri didikan yang sesuai. kalau dah besar budak2 tu spoil ke apa semua salah mak bapak dia bukan kita sebagai penonton .. so takyah nak ambik pot sangat hal remeh temeh.. anggap je hiburan ringan
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 16-2-2017 11:08 AM
hannah montana kan perintis die punye ke masyuran ( kefemesan)
smpi die jadi disney princess, ke  ...

Xprnh tgok hannah montana..tp ingt dia lawak2 mcm that so raven yg dulu2 tu..
Ye la..dia jd mcm liar sgt..lost..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:10 PM | Show all posts
nak kata tak penah tgk tu ..tipulah kdg2 layan gak.tapi yg comel2 je la mcm ecah ke,yusof ke. tapi suka sgt tgk tu mmg taakklaaa.tapi kalau benda  ni negative salahkan parents budak..esok lusa  baru taula langit tinggi rendah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat umah ada astro.. tp x layan sgt reality tv anak artis.. boleh kata x pnh tgk langsung.. x tau ape bestnye life diorang sampai nak kene hadap..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 16-2-2017 07:08 PM
hannah montana kan perintis die punye ke masyuran ( kefemesan)
smpi die jadi disney princess, ke  ...

Owh.. die da bersatu balik ngan liam eh?? Dulu minat gak die.. tp sejak mcm da liar.. x minat..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:26 PM | Show all posts
kalau anak2 tu bawah 7 tahun,
memang comel telatah diorang..
suka tengok..

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tomey je..kt korea tu elok je.hahaha malaysian.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 09:55 AM | Show all posts
boylondonn replied at 16-2-2017 02:55 PM
Pendapat saya terasa terharu lah kerna jadi pengomen pertama

hehehehehe... tahniah! nanti ko dapat bergambar dengan Norlia Ghani

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 09:59 AM | Show all posts
Villiant15 replied at 16-2-2017 05:45 PM
kebaikan mungkin bayaran bleh buat sambung blja nnti dh besar..hikkhik

Ya betul juga tu. Ada la extra income untuk tanggung pelajaran anak-anak.

Ke diaorang memang expect anak diaorang akan jadi artis satu hari nanti. Jadi ini sebagai persiapan untuk anak tu?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 10:08 AM | Show all posts
mesmerize replied at 16-2-2017 08:07 PM
ok je. aku suka lara n ecah. comel betul dua dua. harap nanti diorang dalam satu realiti show sama2  ...

mungkin ia sekadar hiburan ringan bagi kita. Tapi bagi aku ia satu ancaman yang tidak boleh dipandang ringan.

Rancangan ni kebanyakan menunjukkan tempat-tempat yang biasa diaorang pergi. Rutin kehidupan harian mereka. Tidakkah diaorang terfikir ada orang akan mengambil kesempatan dari maklumat-maklumat ni. Sebagai contoh penculik dengan mudah akan tahu apa yang diaorang biasa buat.

Kedua yang aku nampak, ia mengelirukan budak tu. Apa agaknya yang dia fikir bila ada orang luar, masuk meneroka ke tempat-tempat peribadi dia. Bila dia besar mungkin dia rasa tiada masalah untuk orang lain masuk ke bilik dia. Bayangkan bahaya yang boleh berlaku kepada dia.

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Defcon2 replied at 17-2-2017 09:55 AM
hehehehehe... tahniah! nanti ko dapat bergambar dengan Norlia Ghani

Yaka? Alhamdulillah dpt juga begmbr dgn retis popular. I minat sgt ngan nenek rambut karat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Defcon2 replied at 17-2-2017 10:08 AM
mungkin ia sekadar hiburan ringan bagi kita. Tapi bagi aku ia satu ancaman yang tidak boleh dipand ...

Betul tu tuan tanah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 10:19 AM | Show all posts
boylondonn replied at 17-2-2017 10:14 AM
Yaka? Alhamdulillah dpt juga begmbr dgn retis popular. I minat sgt ngan nenek rambut karat ni.

Kih kih kih... lepas ni boleh bergamba dengan Ruminah Sidek plak

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:42 AM | Show all posts
astrok kekeringan idea....
sapa pengarah kreatif sgt kat astrok tu..
da tua kot tu yg x leh fikir rancangan apa tuk astrok da...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:26 AM | Show all posts
Defcon2 replied at 17-2-2017 09:59 AM
Ya betul juga tu. Ada la extra income untuk tanggung pelajaran anak-anak.

Ke diaorang memang ex ...

kan.. sbb skrg nie sume gunakan duit.. mne tahu dh besar nnti anak dia tak ikut jejak langkah jdi retis..
adala saving dr kecik



Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:44 AM | Show all posts
bagus untuk masa depan, betul lah tu, tapikan, mcm aku tengok bts lara buat iklan yakult, macam kesian pulak weh .. huhuhuhu entah lah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061272s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list