Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
17741
View
244
Reply

Diva AA , Sheila Rusly & Jinggo

[Copy link]

Author: bellxx    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-2-2017 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
apa kes nii ????????
IMG_3046.PNG
IMG_3047.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts

Sis Sheila Rusly - Diva AA berperang lagi, Hafiz Roshdi jadi batu api?

Kronologi Kes

Lewat malam semalam Diva AA upload video dia tergelak sakan tengok drama Misteri Wan Peah terbitan Sheila Rusly.

Dalam gelak dia tu dia sebut

"(ketawa) Kelakar bodoh cerita ni, but its a good drama lah. Kelakar macam lahanat"...

Dia maksudkan utk puji drama tu, ttp bahasa dia kononnya agak kasar.

Kemudian dia sebut

" Tapi daripada aku tgk TV, baik aku tumbuk sambal"

kemudiah dia tutup TV.

Ramai yg sangka Diva AA tutup TV sbb x suka sheila rusly....tp ada yg fikir Diva AA tutup tv sbb siaran pun time tido, dia pun nk bangun awal buat rendang.

Ada yg fikir dia tutup TV sbb dia x suka channel TV3.

But bottomline is, Diva AA puji ler drama Misteri Wan Peah tu sbb dia boleh gelak sakan tgk.

Tak lama lepas tu sis Sheila upload video yg direkod drpd phone org lain
.dengan paparan IG diva AA. Ada yg speku, video tu dihantar oleh batu api kpd Sis sheila..sbb individu tu, x berani tag sis sheila kat IG diva AA

dalam captionnya.... sis tulis

Apa Hal?
Pandai buat kelakar
Kita nak tengok?
Nak komen pun biarlab beradap @divaazwanavass
Al Fatihah

tag semua pelakon drama termasuk zarina zainuddin dan hafiz rosdhi.

So berperanglah di IG tu sampai subuh

berderet artis kaki jilat Sis sheila pergi simbah minyak atas api..termasuk Syamsul Ghau Ghau dan Hafiz Roshdi yg dikenali sbg pelakon favorit Sis.

so pagi tadi Diva AA mengamuklah kt IG sis, tulis

Lu Sappaa?...dia marah di alfatihahkan sis sheila

sis sheila reply komen... tau pun ...(sambil emot kenyit mata)

ramai speku diva AA dan Sis okay jah bergasak dua org..

tp komen kr ruangan IG sis tu skrg dh penuh dengan cacimaki kat diva AA...termasuk drpd Hafiz Roshdi...

diva AA membuat serangan valas bertubi2 kt IGnya menyelar tukang komen dan batu api yg x faham apa yg dia sampaikan....sampai sis sekali kene tempias dilahar sbg artis xde SRP.

persoalan: wajarkah retis2 penjilat Sis ni simbah minyak atas api?

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tidak wajar datuk
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana thread chuols td kak@sepitsiput
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:08 PM | Show all posts
hafidz rosdi ni tak sayang nyawa ke. berlakon pon harap belas kasihan sis je .
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:10 PM | Show all posts
Jawapan : amatlah tidak wajar retis penjilat sis simbah minyak atas api.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:11 PM | Show all posts
x abes2 si bapuk tua ni....yg sis tu nk sentap bagai dh kenapa...iols tgk tajuk drama tu je dh x kuasa nk nengoknya....padan kena caruts si bapuk tua tu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai hafidz roshdi drp menyemak simbah api antara perang 2 diva baik uols gi kelas acting yg datin tiara buat. Kayu bebenau.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
IG tok sidang jinggo dok lancar kempen al fatihah kan diva AA

antara retis yg dah alfatihahkan diva AA ialah Fara Mendoza dan syamsul ghau ghau


meols x faham apahal nk dikecohkan? dlm video tu diva AA puji jah drama dia, cuma dia tutup tv jah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 16-2-2017 05:06 PM
Mana thread chuols td kak@sepitsiput

digabungkan ler
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:13 PM | Show all posts
ermm lg sorang.. suke je komen hasil kje org..pelik
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:13 PM | Show all posts
Dok try recall Hafiz Rosdi tu mana satu

Yang tak dpt payment dari Ziela Jalil kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Hafids tu dah kenapa? Tak padan dgn picisan.. not bad mulut hafiz ni ye

Anyway sapa mariajakpar tu? Kemaiinnn
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaaaaa bergasak benda remeh hummmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
F685 replied at 16-2-2017 05:13 PM
Dok try recall Hafiz Rosdi tu mana satu

Yang tak dpt payment dari Ziela Jalil kan

Bukan. Yg tu hafiz mikhail.

Hafiz rosdi ni anak2 sis. Tp level kayu mcm saharol ridzuan juga
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:16 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 16-2-2017 05:00 PM
Kronologi Kes

Lewat malam semalam Diva AA upload video dia tergelak sakan tengok drama Misteri Wa ...

jawapan: tak wajar tokpitput
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:17 PM | Show all posts
pencintaABC replied at 16-2-2017 05:11 PM
Alahai hafidz roshdi drp menyemak simbah api antara perang 2 diva baik uols gi kelas acting yg datin ...

hafidz tu dah jadi anak kesayangan sis sheila selain janna & sarul
agak2 janna join simbah api tak
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:18 PM | Show all posts
tak boleh baca ka sis laharan itu.. kecik nya dek
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 suka melahar,maka dua2 kena lahar dikemudian hari.....whatugiveugetback....
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:19 PM | Show all posts
de_ikea replied at 16-2-2017 05:15 PM
Bukan. Yg tu hafiz mikhail.

Hafiz rosdi ni anak2 sis. Tp level kayu mcm saharol ridzuan juga

Tq , confuse plk

Hafiz Rosdi yang wife kena kecam dgn netizen tu rupanya

Patutnya pi belajar acting lagi bagus dari dok mengomen mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:21 PM | Show all posts
drama tu ok je klaka seram
maybe sis nak naik kan rating?
tunggu masa komen otai2 cam divaaa kat socmed
silap la kan kalau namapun diva
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:21 PM | Show all posts
tp lately drama JS pictures ni mmg hauk pon..ada lg ke org nak tgk citer seram
bbrp thn yg lps mmg laa..time tu musim cite antooo..sume tv pakat tyg citer antoo je
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
F685 replied at 16-2-2017 05:13 PM
Dok try recall Hafiz Rosdi tu mana satu

Yang tak dpt payment dari Ziela Jalil kan

Hafidz Rosdi ni yg kena kecam sbb bini hauk tu. Akak syak bini dia yg batu api, si hafidz ni ikot je lah.. Wlaupunnnn
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Persoalannya motip sis tag nama bbnu hafidz tu? Nasib baik tak di tagnya nama deris khan sekali..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
bobok_berhabok replied at 16-2-2017 05:08 PM
hafidz rosdi ni tak sayang nyawa ke. berlakon pon harap belas kasihan sis je .

Br nk komen yg sama..cam x syg nyawa je dak hapis rosdi ni..batu api..retiis seangkatan dgnnya xde plk bunyi over plk heols kan..  :  :  kat insta story diepn dok perlikn c nanas tu tah pape
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056449s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list