Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
9731
View
196
Reply

Diva AA , Sheila Rusly & Jinggo

[Copy link]

Author: bellxx       Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya Diva AA tu puji je drama dia kelakar,  a good drama semua..  Dia just ckp kelakar macam lahanat, means kelakar gila oink oink jugak la equivalentnya.. Motif yg produser tu acah2 bimbo xphm ke apa tiba2 naik angin??    

Dia pernah dgr x Diva tu puji drama lain good ke apa? ? Dia tak tau nak tunggu diva tu puji sesuatu drama tu ibarat menungu filem Malaysia layak ke Oscar
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mokcikKSKB at 16-2-2017 05:38 PM
sepitsiput replied at 16-2-2017 05:00 PM
Kronologi Kes

Lewat malam semalam Diva AA upload video dia tergelak sakan tengok drama Misteri Wa ...


Dua2 sama mulut puaka sis.tp lek lek lah nk sentap ngan diva mereng..org mereng je sentap ngan komen org mereng yg lain.
Si hapiz bini kaki enterprem pon sama mulut cam joyah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
bobok_berhabok replied at 16-2-2017 05:08 PM
hafidz rosdi ni tak sayang nyawa ke. berlakon pon harap belas kasihan sis je .

Tak pasal2 hafiz rosdi jd seteru baru tok cepit  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 16-2-2017 05:12 PM
IG tok sidang jinggo dok lancar kempen al fatihah kan diva AA

antara retis yg dah alfatihahkan di ...

Aku rasa pn diva AA tu puji drama tu tp bahasa agak kasar pastu nk ttup tv sbb nk tdo ke cane..org meniaga katanya...mau tak hangin bl kena alfatihah      nak2 ade plak c batu api dr kayu kayan hsl tuaian sis sheila ngn jinggo minggo tu...suma nama retis d tagnye.nasib bek c zarina zenudin clearkn kat diva AA yg die x terlibt dlm cerca merca tersebut...   
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
this time iols sebelah diva AA la..biasa ke kot bahasa tu bg ponen macam yg dia..

si laki bini tu pulak emo lelebih dah kenapa..sawan ke

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak gak td kt ig..bila masa iols folow sis ntah
Iols baca sekali imbas mcm sis ngn divaaa gurau2 je?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama tunggu akhirnya
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:11 PM | Show all posts
yang laki bini ni baru hidup ke
tak biasa dgn mulut si diva mental tu
selama ni bahasa dia suci murni ke..takkan.so?
anggap jelah benda normal  kalau viewers kritik,puji,hentam pasal karya kau tu,macam tak biasa.

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:16 PM | Show all posts
tp i rasa sis tak menyentap pon . i rasa sis saja je gurau2 'manja'.  yang mnyentap lebih is batu2 api
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama bsiri ke just tyg smlm je? Klu bsiri iols nk tgk mngu dpn. Kira promosi free jgk la nih
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
bobok_berhabok replied at 16-2-2017 05:08 PM
hafidz rosdi ni tak sayang nyawa ke. berlakon pon harap belas kasihan sis je .

Hafidz ni yg mana yeh  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2017 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahahah iolls sampai sekarang terkejut si hafidz roshdi tu mulut boleh tahan ... amboi ko dek berani betul nentang  Diva AA ...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mendapat lah sis sentap and shuben pak sentap tu. Tak paham maksud raja sentap diva AA ke?  

Iols menyampah jugak derang JS pictures selalu claim melahirkan bakat baru berkualiti. Siapa pelakon kayu bila habis belakon dgn JSP terus belakon tiptop.. Saharul tu harap pop saje tapi tetap kayu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:30 PM | Show all posts
makan pop corn lah
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:31 PM | Show all posts
bellxx replied at 16-2-2017 06:22 PM
hahahahah iolls sampai sekarang terkejut si hafidz roshdi tu mulut boleh tahan ... amboi ko dek bera ...

tau takpe . tak sayang nyawa tu hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
salah faham aje.. tapi tulah,
ramai sangat yang membatu api..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:36 PM | Show all posts
Jentayupink replied at 16-2-2017 05:39 PM
Aku rasa pn diva AA tu puji drama tu tp bahasa agak kasar pastu nk ttup tv sbb nk tdo ke cane..org ...

zarina tu clearkan mcm mane ? die komen kt ig diva AA ke

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bc ig diva aa pun rasa mcm dia puji drama tu kelakar. Tapi dia tutup tv pasal bisnes dia lg penting kan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:38 PM | Show all posts
eeeee
x sangka hafiz rosdi yg kayu tu mcm tu perangai dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok ape AA puji. Ada masa kalau aku ngantuk or kene wat keje, aku off je tv walaupun cite tu best.

Rasa ayat L tu mmg trend skrng. Sesama srndiri pun boleh panggil L. Nasib aku ni x  guna L tu. Masih jaga mulut n jari  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dear diva....mu takyah la layan diorg tu. Baik mu layan cite rumah sebelah
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:46 PM | Show all posts
korang pegi ig jinggo. Dia letak video si sewel gila babi azwan ali


https://www.instagram.com/p/BQib ... spictures&hl=en
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain meroyan azwan ali kt ig, lahanat, produser mata sepet takde srp n mcm2 lah kata makian.Hahaha nk tergelak tgk post2 diva azwan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:48 PM | Show all posts
Kesian peminat dia nak dapat jubah kena ikut macam mulut puaka dia



Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:54 PM | Show all posts
pd iollss okay jer cerita tue.. gigih iollss tgk masa diaorg shooting.. haruslah iollss sokong..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072288s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list