Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
9732
View
196
Reply

Diva AA , Sheila Rusly & Jinggo

[Copy link]

Author: bellxx       Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts


Ketuk2 ramadan 2014 dulu Sis ada jemput Diva AA jadi artis jemputan utk masak.
Kononnya dah berbaik masa tu. Isu lama meols tak sure gaduh pasal apa? Dulu Diva AA kerap jemput Sis jadi pengacara bersama utk cit cat azwan.
Alih2 ada lagi gaduh. Lately baru jah meols tertanya kot2 Diva AA dah insaf sbb lama tak nampak sheols meroyan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Xsuka diva aa tp meng al-fatihah kan org tu mmg x ok la sis oiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Diva AA punya marah sampai terketar ketar suara dia duk maki... kesian tgk azwan ali ni..takkan pengakhiran hidup dia macam ni? serious kesian...dulu punya dia banned TV3...eh,eh tbe ade job dr tv3 terus jilat ludah sendiri..gigih la ban..padahal berkerok kat umh tggu job...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 16-2-2017 05:00 PM
Kronologi Kes

Lewat malam semalam Diva AA upload video dia tergelak sakan tengok drama Misteri Wa ...

Tp sheila ni pun itu pun nak melayan..padahal takkan dia tak paham si diva AA tu camner...sbb dulu pun dia jmput Diva AA dlm rncgn ketuk2 ramadhan dia..so bg iolls dia saje naikkan kemarahan diva Azwana utk viralkan cter bodoh dia...kahkahkah..diva azwana pun bodohla 2,3 kali pg repost pasal cter sheila      
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 16-2-2017 07:10 PM
Ketuk2 ramadan 2014 dulu Sis ada jemput Diva AA jadi artis jemputan utk masak.
Kononnya dah ber ...

Dia hari hari meroyan chuolls..org comment tk dimulai dgn "assalamualaikum" pun nk dilahanatnya    so bg iolls lahanat tu mmg ayat biasa utk diva azwana...   baru ckp td,ni dia pg post lagi pasal sheila..mmg free publicity utk drama sheila...drama baru tu mmg bosannnnn kot
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dah mmg AA jenis gitu. :zz
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by maeye at 16-2-2017 08:42 PM

Bukan diva AA puji ke sbnrnya? Lol

Kan dia puji tp sbb dia kene masak sambal sbb tu tutup tv. Kalau x, x jln bisnes dia.

Mcm org normal, ade keje nak kene buat tp dok layan cite kat tv. Pastu terpaksa tutup sbb kene gagahkan diri buat keje.
Mcm tu kan situasi nya? #bukankaratAA #lol
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sis kena lebih chill sis!
Kaki sentap eh dia?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang tk rase ke yg nie mcm lakonan smata2 publisiti utk drama nie..mcm time julie dhlan dlu ble nk kua film kna tangkap khalwat lah ape lah..smua nye drama..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:56 PM | Show all posts
azwan ali.png

Pololes muka dia. Tak pakai filter ok


Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:59 PM | Show all posts
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh carutan terpaksa

cisssssssssssssss sgt
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 08:59 PM | Show all posts
azwan ali.png






Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
F685 replied at 16-2-2017 05:13 PM
Dok try recall Hafiz Rosdi tu mana satu

Yang tak dpt payment dari Ziela Jalil kan

hafiz rosdi y ada kes dedulu org kutuk wife die cam katak ke ape ntah..y jd playboy berlakon ngn tweety squidward..     
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulut hantu kak limah terlebih botox
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Hafiz kayu batu api..Batak..Duk diam2 sudehh...Sis tu tag jgk retis kesygn lain...Tp yg lain xdak komen2.   Die ni je ank dia yg paling batakk
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha gduh biasa je.laser sama laser.padan lah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nak ambil serius dengan diva AA ni, perang dunia ke 1000 pun tak habis.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ade satu video ni diva aa kutuk lakonan dazrin yg belakon muka buruk  terketar2 mcm nenek kebayan. serious lawak. tp xde la dazrin sendu  ni meroyan. btw, xperlu la nk jadi batu api.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Motip hafiz rosdi menjoyah jugak
tgk muka mcm pendiam..tp mulut boleh tahan

Baek ko g amek kelas belakon dik improve kan lakonan kayu kayan ko tu dr sibuk campur hal org tua2
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Beraninya HR melahar diva. Tak takut kena balik ke?

Mohon masuk kelas lakonan dulu k!
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupum diva AA selama ni layak dihencap
Tapi kali ni meols team Diva AA
.
.
Dasar penjilat ....
Pegi mampus yg feeling nak jadi tukang backup tapi memgeruhkan suasana
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka ja tgk citer ni. ..
Diba aa tu biasalah...biaqlah..ok pa kira puji tu.
Sis sheila jgn gado2...suka sis sheila


Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
bobok_berhabok replied at 16-2-2017 06:36 PM
zarina tu clearkan mcm mane ? die komen kt ig diva AA ke

Kata c diva AA tu zz call die clearkn yg die tak side sesape..yela kan zz pn nama kene tag kot2 c diva AA pike zz tu pon al fatihah kn die..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa la yang firestone sgt tuuuu. Takkan la xknal aa tu mcm mana.. n dr cerita i rasa kalau diva aa tu memuji, apa masalahnya?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sebagai follower IG DivaAA, video yg sheols post tu kira 1 pujian ok.. Sheols bg kredit cite tu lawak natural katanya.. Cuma sheols bukan hantu tv nk ngadap tv memalam buta.. Tido lg bagus..
Before this sheols mmg dh byk kritik program2 kt tv, ada yg lbh teruk..
Tp dorang, haters ni dh taken out of contex.
Ditambah dgn batu api..
Pd meols Diva AA ni mmg lah agak laser tp sheols ada kredibiliti utk komen program2 di tv. Sebagai bekas penerbit program muzik2, antara AJL yg plg berjaya dlm sejarah..penerbit drama evergreen lontong, sambal..
Dorang ni pon x payah la nk melenting sgt, bukan x kenal mulut Diva AA.. Ke publusiti murahan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084386s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list