Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
17258
View
244
Reply

Diva AA , Sheila Rusly & Jinggo

[Copy link]

Author: bellxx    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kali ni iols side diva AA..kekwatnya sis. Tp i rasa ni lakonan je..

Silap la si HR terperangkap dlm drama lakonan org tua2. Nmpk naw buruk perangai ko HR ::
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
aleesyasofia replied at 16-2-2017 06:54 PM
pd iollss okay jer cerita tue.. gigih iollss tgk masa diaorg shooting.. haruslah iollss sokong..

Orang kuale ke?  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:54 PM | Show all posts

chuollss rasa..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
aleesyasofia replied at 16-2-2017 11:54 PM
chuollss rasa..

Kekekekekeke. Deme shooting kt mane? Sayong ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:11 AM | Show all posts
adel7 replied at 16-2-2017 11:58 PM
Kekekekekeke. Deme shooting kt mane? Sayong ke?

tmpt yg deme jual ikan masin tue di lembah kuala.. yg nmpk monumen kapal terbang tue di pekan kuala jgk dkat dgn pasar besar.. xsilap iollss kg pari hilir tue di ipoh.. rumah yg deme berlakon tue kalo tgk kt ig sheila katanya di meru klang.. merata2 berlakonnya..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenain lg HR tu
Screenshot_2017-02-16-23-46-53.png
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:49 AM | Show all posts
I don't care pasal jinggo, sheila rusly and diva aa ni nak bergaduh bertumbuk memaki sekalipun.

Yang I meluat dengan si batu ronson yang cuba nak memanas-manaskan lagi keadaan seperti si Hafidz Roshdi ni.

Kau kenapa dek yang terlebih-lebih nak masuk campur jadi nasi tambah?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 16-2-2017 08:20 PM
Dia hari hari meroyan chuolls..org comment tk dimulai dgn "assalamualaikum" pun nk dilahanatnya  : ...

Hahahah tegelak weii aku tgk repost 2 3 kali c diva AA tu..smpi menggigil kot nahan marah die ms buat video tu      nk jubah ngn telekung nahh wajibb d mulai dengan assalamualaikum okehh        adoiii
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian diva AA ni..
Kadang2 kasar sgt bahasa kita ni selalu sgt asyik mengutuk maki hamun  je...so sesekali nk memuji pon buat org salah faham..kan dah gaduh...walau niat baik sebenarnya..tgk video tu di memuji sebenarnya.. jgnlah kuat sentap sgt jinggo ngan sheila pon..

Kalini team diva AA

Si hafiz...ko dah kenapa dik?? Baik duk tepi diam2... tp nk buat camner..bos dah tag kan..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:09 AM From the mobile phone | Show all posts
F685 replied at 16-2-2017 05:13 PM
Dok try recall Hafiz Rosdi tu mana satu

Yang tak dpt payment dari Ziela Jalil kan

Tu Hafiz Mikail la chuols  
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Si kayu batu api ni nak meroyan kenapa? Muka budak baik tp perangai tah pape. Jilat selagi boleh ye dikk. Improve kau punya lakonan kejung tu lagi baik
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
I kasihan tul dengan Azwan Ali...
I tak tau kenapa dia suka mencarut
I baca pun malu
Derang Alfatihah kat AA nak doakan AA mati cepat ker?
Well i think they also turunkan level mereka ke level AA saja dengan ungkapan sebegitu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagusl bergaduh....2x5 ....

AA pun dah x relevan dlm industri hiburan....selayaknya dihencap mulut pun mcm longkang...HR pun x perlu takut dek lainla AA tu kaya sgt owner asteruk takpun media prima...ni cuma dlm industri rendang jah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:06 AM | Show all posts
gajah sama gajah berlaga.. kancil terpenyek tengah2
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
CrowneGlory replied at 17-2-2017 07:08 AM
Bagusl bergaduh....2x5 ....

AA pun dah x relevan dlm industri hiburan....selayaknya dihencap ...

eh hello? good morning! soon diva AA bakalan ikon usahawan IKS yach! delivery rendang bawak BMW lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:23 AM | Show all posts
#teamdivaAA
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:26 AM | Show all posts
Baru tau sheila rusly tak pass SRP.. sama macam ogy ahmad daud la kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:17 AM | Show all posts
Pada aku Sis tak patut sentap.. selidik dulu.. tak kan dia tak tau perangai hamlau si AA.. baut apa nak layan dia nothing kot...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:36 AM | Show all posts
AlFAtiha utk Semua,..........
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:10 PM | Show all posts
order pop corn la... mc best jer drama nih..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Jinggo pn boleh tahan bimbo dan macai jugak. So 2x5 jer pn.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:26 PM | Show all posts
sori eh...
memang shila rusly konon gaya bagus dan kuat merempan...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 17-2-2017 12:49 AM
I don't care pasal jinggo, sheila rusly and diva aa ni nak bergaduh bertumbuk memaki sekalipun.

Y ...

Pelapis nanas mamu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 17-2-2017 12:13 PM
Jinggo pn boleh tahan bimbo dan macai jugak. So 2x5 jer pn.

Jinggo ni ingatkan cool.
Tapi dia mmg dah byk kali bising psl mcm2 hal.
Dulu bising psl aqish. Tp end up jinggo yg diva.
Byk lg kes jinggo. Mulut murai jangkit wife dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
I mmg tak setuju bila jinggo start perang dgn alfatihah tu. Dh la tag semua pelakon2 dia.
Childish sgt perangai.

Mengajak org beramai2 membenci diva AA.
Dah tentu semua org tahu diva AA tu cmn. Skrg ni..jinggo pun dah sama mental dgn DivaAA
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059009s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list