Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
17396
View
244
Reply

Diva AA , Sheila Rusly & Jinggo

[Copy link]

Author: bellxx    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2017 12:36 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 16-2-2017 05:00 PM
Kronologi Kes

Lewat malam semalam Diva AA upload video dia tergelak sakan tengok drama Misteri Wa ...

idola chuols kemain lagi backup
why bother 100000x
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Konpemmmm diva azwana bace forum
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
#prayfordivaAA
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ms baca semlm kat ig diva AA xtaw pun siapa
Pg ni baca blk br tahu dia laharin siapa
This time meols #teamdivaAA
Yg si HR tu sila hie kelas berlakon dan sucikan hati, x padan br jer berlakon tp ada hati nk melahar, kejis tol perangai
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:06 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 17-2-2017 08:06 AM
eh hello? good morning! soon diva AA bakalan ikon usahawan IKS yach! delivery rendang bawak BMW la ...

motip takat usahawan IKS htr rendang naik BMW ...org nk kena takut?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:14 PM | Show all posts
dlm kes ni aku team diva aa. hehe.. x suka laki bini dua org tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:20 PM | Show all posts
alah..gaduh2 manja jer tu..nti comolot balik..industri ni bukan besar mana pun..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:27 PM | Show all posts
Iolls team Diva AA! Hafidz Roshdi beria nau jadi nasi tambah dah kenapa? Dahlah yang bergaduh tu level level warga emas, dia anak anak ikan pun nak menyibuk juga.

Diva AA ni kalau tengok dia melahar orang, memang bunyi puaka semacam tapi apa yang dia cakap tu ada betulnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by neo_5050 at 17-2-2017 02:45 PM

I rasa sis sheila yang over nau sentap n cuba upkan isu ni untuk promo cerita tu. Lakhnat yang diva divana azwana alia maksudkan dlm kes ni lakhnat jenis mesra, macam sesetengah orang melaka selalu cakap. Dia tak kutuk pun.

Motip gigih selami hati kaka aa!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:43 PM | Show all posts
sr sentap tak memasal.padahal aa dah puji dah tu.ingat senang dpt pujian aa
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:47 PM | Show all posts
Oleh kerana Ganja memang xsuka SR,
so Ganja support diva azwana alia
Plus, dia puji kot drama bodo jinggo ni,
Nasib la kau dua orang laki bini bimbo xpaham apa yg nak disampaikan
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:47 PM | Show all posts

motif sis & laki kaki sentap sgt. Retis2 sendu yg turut komen tu xpayah ckp la, time ni la nak curi limelight.

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:50 PM | Show all posts
motip perasan menang diva AA tp menggigil suara dgn cara pgg hanfon...marah benor sekali kena balik kan.... akak grab popcorn jah sekali sekal tgk org2 sewel bergaduh
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:58 PM | Show all posts
ramai sgt yg nk jadi mangkuk tambah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
net_level replied at 17-2-2017 12:36 PM
idola chuols kemain lagi backup
why bother 100000x

opkozz meols hadap rendang preee yah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:29 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 16-2-2017 05:00 PM
Kronologi Kes

Lewat malam semalam Diva AA upload video dia tergelak sakan tengok drama Misteri Wa ...
persoalan: wajarkah retis2 penjilat Sis ni simbah minyak atas api?
Jawapan : Batu api dan nasi tambah selayaknya disimbah minyak panas
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
I team divaAA.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 16-2-2017 05:00 PM
Kronologi Kes

Lewat malam semalam Diva AA upload video dia tergelak sakan tengok drama Misteri Wa ...

tq tq, ss ig tu tak clear, rasanya dorang berdua takde masalah yg batu api tu yg jahat
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodonye sape yg tak paham.skali tengok ayat diva aa macam ayat maki tp sebenarnya heshe puji.kena baca berkali2 baru faham.sbb mulut diva kan hansuang jd bila puji pon dengar mcm nak maki.mohtep sis nak sentap sedangkn mulut sis pon bery the puaka?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
neo_5050 replied at 17-2-2017 02:41 PM
I rasa sis sheila yang over nau sentap n cuba upkan isu ni untuk promo cerita tu. Lakhnat yang diva  ...

Kannnn I olls pun rasa camtu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
tengok jannanick pun sama mengomen
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
yang nii kannn  
IMG_3064.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Gedik nau laki bini nieee.. #teamDivaAA
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:02 PM | Show all posts
si hafiz tu bek diam je laaa
berlakon kayu nk mam
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pon dh mule mnympah dkt Janna..Sibuk mengomen..Jadilah mcm artis senior si Zarina tu..Diam xkomen ape..Sb xde kaitan..Baik diam..Bkn die carut KO pon Janna oiiiii.:::
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049608s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list