Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
17405
View
244
Reply

Diva AA , Sheila Rusly & Jinggo

[Copy link]

Author: bellxx    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2017 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
gebugebas replied at 17-2-2017 09:02 PM
Iols pon dh mule mnympah dkt Janna..Sibuk mengomen..Jadilah mcm artis senior si Zarina tu..Diam xkom ...

Si zarina harus lah diam noks..pasal aritu diva dh caruts die kaw-kaw gara2 si azal ank zarina mgate ape tah kt azwan..lupe lak meols.yg pasti kena block aha diva xtau padahal budak tu tak normal.zarina pn ade mntak maaf kt diva psl kes tu rasenye..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
minahsleepy replied at 16-2-2017 10:14 PM
Motip hafiz rosdi menjoyah jugak
tgk muka mcm pendiam..tp mulut boleh tahan


Bini dh mgandung jaga2 nanti kenan perangai AA baru myesal. Tk padan  kayu kayan..jd batu api pulak
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Apepun meols ngeri msuk ig diva azwana ni..td follow kjp ingt nk tgok video hat mgigil2 nk marah tusudahnye meols unfollow..kosser la bahasa puaka sgt caption2 diva azwana.dh la sejenis duk buat status tiap seminit skali.obses btol kt ig iya

Memaki hamun je keje diva rendang ni..siap mgaku level agama die tinggi dr org lain.dr nk kesian terus jd menyampah.diva bace porem kn satu nk pesan xusah la nk berfilter gmbr kt ig sampai kelabu muke diva
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:42 PM | Show all posts
Amboi Janna. Senior yg bergasak, hang sbg junior tu duduk tepi makan popcorn udah la.

Tak ambik iktibar la dia ni. Macam2 dah kes dia. Gaduh dgn Ruhanies, body shaming retis hollywood, pasal MH370, gaduh dgn designer. Kalau mcm ni tak lama la hayat hang kat industri ni.


p.s Bersyukurlah aku suka dak AJ . At least dia tak adalah layan kontrovesi gini.

And yeah, #TeamAA. Plus aku baru ulang tgk Puteri Impian. Hensem jgk beliau dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Team diva AA  

Lakibini tu saja bikin kecoh sbb nak promote citer lahanat diaorg kot  
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Sis & husband ni confirm sje nak femeskn cite hantu dorg laa ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
gebugebas replied at 17-2-2017 09:02 PM
Iols pon dh mule mnympah dkt Janna..Sibuk mengomen..Jadilah mcm artis senior si Zarina tu..Diam xkom ...

Seblom aa carut ko jandanok lebih baik ko diam.tak pasal dpt malu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tua bangka pun nak bergaduh mengalahkan budak sekolah rendah. Buat malu saja.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
DivaAA memang puaka yg lain tag team tu dah kenapa? Hapizrosdi who tu berlakon apa pun iols tak pernah tengok. Pelakon bbnu kayu kayan ni kemahen bersahut2 lebih berani sebab tag team la. Dok diam sudah kayu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Jinggo tu baca caption dia ya ampunnnnnn bahasa apa dia pakai tu carca marba nak paham
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 16-2-2017 11:17 PM
sebagai follower IG DivaAA, video yg sheols post tu kira 1 pujian ok.. Sheols bg kredit cite tu lawa ...

I second you sis.

Sesendu divaAA skg, dia pernah gah dulu pelakon bbnu yg banyak bunyi ni dah setakat mana pencapaian? Pelakon js picture jah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Walau pun macam nk teamdivaazwana..tp kesian tengok diva azwana ni, mcm tak betul pun ade...buang family...tak kawen2...sorang2..nasib ade yg nk bg dia job2 picisan... jual rendang pun not bad..tp tula kesian tgk dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala ko jilat la sgt JS Picture tu.. Hari ni ko anak emas dia.. Esok lusa dh x laku xdenya org tu nk pandang ko..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Janna dh kne carut..Kah3...Pdnhal muke u Janna..Spe srh cri pasal dlu
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Dasyat jugak mulut shiela n lakinye. Azwan Ali mmg tak boleh disangkal lg
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Hafiz rosdi ni ponen ke? Jarang lelaki suka gaduh2 dengan bapok
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:47 AM | Show all posts
bobok_berhabok replied at 16-2-2017 05:08 PM
hafidz rosdi ni tak sayang nyawa ke. berlakon pon harap belas kasihan sis je .

hafidz ni memang spesis bodoh uols xpayah expect lebih, berlakon kayu jwb komen pon bodoh,, menyibuk tepi kain org mcm star plk
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:50 AM | Show all posts
tapi misteri wan peah tu mmg lawak,, beriya drg cari anak saskia hilang,, rupa2nya aman2 je budak tu tgh makan nasik lauk ikan kering disuap wan peah
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:54 AM | Show all posts
gebugebas replied at 17-2-2017 09:02 PM
Iols pon dh mule mnympah dkt Janna..Sibuk mengomen..Jadilah mcm artis senior si Zarina tu..Diam xkom ...

janna ni dh macam samseng. dengan semua org dia bergaduh. dh la makin lama makin xlawa.. berlakon cite penunggu jadi iffat tu cakap terkemut2 mcm speech delay jah, rimas aku
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Alah bapuk ni bahasa lain dr Yg lain nokssss
Sheila Nak menopause kut Tu Yg sentap Tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw Janna ni makin lama makin menyampah tgk, suka konon2 nan tunjuk cool boyish whatever meluatttt
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 03:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Diva AA mulut die org da sedia maklom da cane...yg c sis tu pn org mmg da tau garang...tp c laki sis tu x sangka mulut blh thn gak..ayt pn payah nk phm...
HR da kne lahar da ngn diva
JN tu da kne gak
Next?? Faramendoza xtau diva knl ke x.. diepn dok al fatihahkn c diva tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 03:32 AM | Show all posts
hak alaaaahhhh si apis tu... sendu2 pun nak gak melahar diva AA?? veterankah kauuu???  
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 03:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak tom meninggal. Al fatihah.. diva aa melawat tak?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 03:44 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 18-2-2017 02:38 AM
Hafiz rosdi ni ponen ke? Jarang lelaki suka gaduh2 dengan bapok

Betul. Jantan sejati tak layan gaduh dgn bapuk atau gaduh kat sosial media ni.  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055676s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list