Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
6369
View
90
Reply

Tak Puas Hati, Sam Dan Syatilla Nak Saman Siapa Pula?

[Copy link]

Author: CARI-MRO    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg elle zada tu dah refund semua duit cust ke? Bulan 5 dah nak masuk pose dahhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak selamat weyh makan duit haram :
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Saman je!!! Padan muka elle zada tuuu...adik beradik elle mmg bongkak ...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
kwn aku stok x dpt jual sbb dapat lambat dr elle zada ni, so rugi la.. stok terperam dan pastu try jual lagi pun xde org nak beli... kecian k.. kes naye..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:44 AM | Show all posts
Bagaimanapun, saya bersyukur, selepas insiden ini berlaku, ia memberi inspirasi dan dorongan kepada kami untuk membuka sendiri butik SamSyatilla yang baru beberapa bulan beroperasi."


Sebenarnya, dia nak promote butik baru dia. Part saman tu suku je.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 16-2-2017 07:21 PM
Operasi cam biasa. Gaji staf lama tak mo bayar. Dah report kat pejabat buruh pun cam berpihak pa ...

Im surprised still ada lagi customer n ada org nak beli dgn elle zada ni? Dah banyak kes tipu pun orang berani lagi nak beli eh. Ingatkan dah bungkus
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
hanisbunny replied at 16-2-2017 10:38 PM
dulu dgn partner lame pon xbyr saman lagi kan..siap ade website lg dedahkan pasal owner butik neh... ...

Tak tahulah melayu ni bodoh ke hapa dah kena tipu sekali tu dah2 la. Hadap sgt artis.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 17-2-2017 12:45 AM
Im surprised still ada lagi customer n ada org nak beli dgn elle zada ni? Dah banyak kes tipu pun  ...

Dont know. Tapi tengok butik kat wangsa melawati aman aman bukak
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:11 AM | Show all posts
kikiharris replied at 16-2-2017 06:18 PM
tak habis2 lagi kes ni..
tapi mmg biadap Ell zada ni..aku teringat ada satu post kat thread lama du ...

tak leh hadam ayat raya kan sebulan tu..


nampak sgt nak kene hencap butik tu. tahun ni ada yg teringin nak order lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:15 AM | Show all posts
saman je biar jd pengajaran kat dorg
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:46 AM | Show all posts

Tilla cantik but sheols mcm sgt2 bangga dpt memiliki samdawan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:50 AM | Show all posts
wah bakal dapat cendawan junior
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:07 AM | Show all posts
korg buka butik baru??sruh dulu kakak tilla ni yg syafiqa tu byr pampasan utk pekerja butik bellaluna dia..berhentikan kerja mcm tu ja lpas tu notis 4 hari..dari awal dh pandai x bagi offer letter so pekrja nk report ke pjbt buruh pun x boleh.bila pekerja minta pampasan ckp xdak duit tapi pegi bercuti ke overseas bleh pulak..laki ko tu kaya..xkan xdak duit??
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:23 AM | Show all posts
elle zada dengan elrah org yg sama or berlainan?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:27 AM | Show all posts
cantik nyee syatilla mengandung.. muka polos!!! hihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
matjambu replied at 17-2-2017 09:23 AM
elle zada dengan elrah org yg sama or berlainan?

Lain..elrah fames jual jubah n kurta lelaki..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:08 AM | Show all posts
goblin87 replied at 17-2-2017 09:47 AM
Lain..elrah fames jual jubah n kurta lelaki..

ok..thanks goblin..bunyi el2 ni, ingat org yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
goblin87 replied at 17-2-2017 09:47 AM
Lain..elrah fames jual jubah n kurta lelaki..

Yg aling baru baju dri edlina asgegaf mikhail. Cantik baju die di import khas dri erob.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Tila ni blakon ka nyanyi?
Mcm x glAm ja
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:32 AM | Show all posts
tilla melvin ni selalu hauk fesyennya hahaahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:55 AM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 17-2-2017 12:44 AM
Bagaimanapun, saya bersyukur, selepas insiden ini berlaku, ia memberi inspirasi dan dorongan kepad ...

marketing strategy la ni?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:34 AM | Show all posts

mmg nmpk pon,,, bongok je melvin ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:28 PM | Show all posts
thn lps nyer citer, thn ni nk saman.
ez tu mcm scammer gak.. amik duit byk, tempahan x siap,mana gi..pastu senyap je. guna nama artis..

sejak kawin low profile diaorg ni.. ada fulus tu elok la buka butik sendiri.. jgn tak byr gaji n jaga kebajikan pekerja dah le.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:09 PM | Show all posts
boylondonn replied at 17-2-2017 10:20 AM
Yg aling baru baju dri edlina asgegaf mikhail. Cantik baju die di import khas dri erob.

edliyena assegaf tu penipu la.. jgn la beli kat dia.. bkak page eam niqabis

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
saman je lah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058754s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list