Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
3855
View
97
Reply

Indonesia Dedah Pasport Suspek Kedua Disyaki Bunuh Kim Jong-nam

[Copy link]

Author: CARI-LTS       Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2017 08:12 AM | Show all posts
..aetis replied at 16-2-2017 10:20 PM
looon check in open area pon ade pemeriksaan nye , dan perisik ni lolos

hey tongong..check in open space begini tolol..

garudedak takde ke check in gini??

ini mas

ini mas

ini qantas

ini qantas
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:20 AM | Show all posts
dahsyat minah indon ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Dasat btol...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:47 AM | Show all posts
..aetis replied at 16-2-2017 10:20 PM
malon tongong  sok tau je padahal tak tau langsung minah pprt adalah perisik

Perisik taik kucing!! Udah dicekup polisi msia dalam masa 3 hari saja
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:38 AM | Show all posts
dridri replied at 16-2-2017 07:47 PM
Agak mengecewakan jugaklah bila tengok dua2 perempuan yang kena tangkap ni. Gitu je muka nya? I was  ...

gelak noks iols baca posting uols

LARA CROFT sgtlah----> banyak sgt tgk cite hollywood nih

perisik tu boleh dtg dalam pelbagai bentuk, kalau dia menyamar jadi org gila
kita mati2 ingat dia gila sekali semua rahsia kita dlm tgn dia okeh
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:27 AM | Show all posts
Fieza-mira replied at 17-2-2017 08:47 AM
Perisik taik kucing!! Udah dicekup polisi msia dalam masa 3 hari saja

itu pon kerna indon dedahkan identiti dia ,,,tanpa bantuan indon nak harapkan polis dan cctv malon yang hauk sangat mana de daye ape ape

seorang minah pprt pon sanggup buat bunuh kerabat pemimpin negara tu bukan main main ,,,tak guna langsung erport securiti punya
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:38 AM | Show all posts
Edited by ..aetis at 17-2-2017 10:39 AM
lalala22389 replied at 17-2-2017 08:12 AM
hey tongong..check in open space begini tolol..

garudedak takde ke check in gini??

so,,,,, kat pintu masuk check in tak de pemeriksaan lagi ke ditambah cctv hauk patutla bibik bibik boleh bunuh kat sane,,malon dan guoblok pisah tiada  
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pro 2 pompuan spy ni..amatur sgt cara dia membunuh..tak sampai 24jam dah kena cekup
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:47 AM | Show all posts
Madel replied at 17-2-2017 10:40 AM
Tak pro 2 pompuan spy ni..amatur sgt cara dia membunuh..tak sampai 24jam dah kena cekup

yg tak pro itu securiti malon ,,sepatutnye pembunuh tu dapat ditangkap di tempat
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
ctsueraya replied at 17-2-2017 09:38 AM
gelak noks iols baca posting uols

LARA CROFT sgtlah----> banyak sgt tgk cite hollyw ...

Hahaha tulah. Banyak sangat tengok hollywood action movies. Memang duk harap 2 ladies tu ala ala angie jolie.. jessica alba. Tu yang kaciwa teruk ni bila tengok dorang dua ni macam ni je orangnya    lagi kaciwa bila nama one of them siti aisyah. Alahai. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:44 PM | Show all posts
dridri replied at 17-2-2017 12:20 PM
Hahaha tulah. Banyak sangat tengok hollywood action movies. Memang duk harap 2 ladies tu ala ala a ...

ko jgn dik, kat malaysia ni pun ada perisik spesies angelina jolie
cuma ko je tak jumpa (barangkali sesat kot waze/go pro ko dek)



yang nama siti aishah pun ade dik tapi persis santeks, tudung litup gituh
tapi kalau sekali dia keluar machine gun dia, ketaq lutut bak ang
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
..aetis replied at 16-2-2017 10:20 PM
malon tongong  sok tau je padahal tak tau langsung minah pprt adalah perisik

tugas perisik perlukan kerahsiaan identiti..perisik yang berjaya dikesan di airport adalah kesilapan paling basic atau paling bodoh perisik dan sistemnya ... berapa ramai perisik CIA yang bebas keluar masuk rusia, perisik indon yang bebas keluar masuk malaysia...perisik malaysia yang bebas keluar masuk indon/singapore etc ...

Dalam kes ni aku rasa perempuan vietnam dan indon tu macam berada kat tempat dan masa yang salah, perisik korea mungkin dah lama cabut sebelum polis buat operasi memburu suspek..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:50 PM | Show all posts
Aku tak rasa pun dia org ni spy ke apa.tahnya, dapat upah utk pi spray jer,mungkin depa tak tau pun boleh membunuh.
Betina indon asal dpt duit, makan free,x kisah buat apa pun.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ctsueraya replied at 17-2-2017 03:44 PM
ko jgn dik, kat malaysia ni pun ada perisik spesies angelina jolie
cuma ko je tak jumpa (barangka ...

Hahaha takpelah akan cuba ubati kakaciwaan ini. Kena belajar utk tak letak high expectation    

Tulah. Muka gitu lembut je. Nama pun alahai ayu dan indah je. Maka.. dont judge a perisik by its name & look lah kisahnya ni kan.    
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:45 PM | Show all posts
Edited by ..aetis at 17-2-2017 05:49 PM
dody_farid replied at 17-2-2017 04:33 PM
tugas perisik perlukan kerahsiaan identiti..perisik yang berjaya dikesan di airport adalah kesilap ...

seteruk teruk perisik pon dia dah berjaya jalankan tugasnya ,,bukan senang bunuh orang tengah keramaian dengan penjagaan yang ketat apatah lagi dia tak de basic training sedikit pon ,,,ko hengat senang je ke bunuh orang melalui securiti ketat lalu balik kerumah

minah ni bila dapat pelatihan khas dalam sebulan dua bulan mestilah jadi perisik yang mantop
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
..aetis replied at 17-2-2017 10:38 AM
so,,,,, kat pintu masuk check in tak de pemeriksaan lagi ke ditambah cctv hauk patutla bibik bibik ...

... kan akudah kata tadi, check in area kat Klia tu open public area, sama macan erpot2 di Usa, europe... hanya erpot negara2 mundur kayak indon, Paki, mesir aje check in kena security, tongong amat kamu ...  
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
..aetis replied at 17-2-2017 05:45 PM
seteruk teruk perisik pon dia dah berjaya jalankan tugasnya ,,bukan senang bunuh orang tengah kera ...

Perisik tu bodoh, hanya mampu operasi di public  open area, org bodoh koq indon bilang pinter? Sah ko bodoh  
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
lalala22389 replied at 17-2-2017 08:12 AM
hey tongong..check in open space begini tolol..

garudedak takde ke check in gini??


... kat erpot Zakarta takde self check-in machine gan, indon kan mundur, buta huruf lagik      @..aetis
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 07:31 AM | Show all posts
Edited by ..aetis at 18-2-2017 10:33 AM
pyropura replied at 18-2-2017 12:29 AM
... kan akudah kata tadi, check in area kat Klia tu open public area, sama macan erpot2 di Usa, eu ...

mana de  sedang cctv teruk sangat ,,malon goblok syok sendiri jerr
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 07:35 AM | Show all posts
Edited by ..aetis at 18-2-2017 07:53 AM
pyropura replied at 18-2-2017 12:35 AM
... kat erpot Zakarta takde self check-in machine gan, indon kan mundur, buta huruf lagik    : ...

malon tongong bodoh goblok kantoi benda macam ni je pon nak bangga @pyropura










Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 07:38 AM | Show all posts
pyropura replied at 18-2-2017 12:32 AM
Perisik tu bodoh, hanya mampu operasi di public  open area, org bodoh koq indon bilang pinter? Sah ...

yang bodoh itu malon kalau operasi kat open public mestinye dapat tangkap ditempat apatah lagi kat closed area  ,,ini tak orang ramai banyak securiti bagai tapi tak de yang reti tangkap malon tongong sangat
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 01:29 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
..aetis replied at 18-2-2017 07:35 AM
malon tongong bodoh goblok kantoi benda macam ni je pon nak bangga @pyropura



... tapi takde orang pakai self check in Garudedak ...bukti indon tongong buta huruf  
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
..aetis replied at 18-2-2017 07:38 AM
yang bodoh itu malon kalau operasi kat open public mestinye dapat tangkap ditempat apatah lagi kat ...

Tu yg 3 org ditangkp tu pebende ndon tongong?   
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
..aetis replied at 18-2-2017 07:38 AM
yang bodoh itu malon kalau operasi kat open public mestinye dapat tangkap ditempat apatah lagi kat ...

... wakakkak... "cek-in" .... ingat ini buku cek ka.... indon bener2 tongong



http://www.jatis.com/wp-content/ ... -cek-in-320x280.png
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056070s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list