Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
26064
View
1181
Reply

Doktor sahkan Sajat perempuan

[Copy link]

Author: taksukapeanut    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-4-2016 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by meteorspeed at 13-6-2016 03:38 PM

Sorry la iols kekonpiusan..dalam "halalkah aku" cakap lain.dia mak nyah n makan pil hormon dari  skolah lagi..tup tup ckp dia khunsa lak..kecelaruan identitikah sajat ini..hehehe sorry la iols terkeliru ekekek...
Screenshot_2016-04-20-07-06-06.png
Screenshot_2016-04-20-07-06-06.png
Screenshot_2016-04-20-07-05-58.png
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 07:13 AM | Show all posts
"cukuplah kaitkan saya dengan beliau"..

beliau tu sape?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Kakak ada posted kat thread Pudin semalam.

Sajat bolehlah berhijab semula kan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 20-4-2016 07:13 AM
"cukuplah kaitkan saya dengan beliau"..

beliau tu sape?

Rasanya Sajat refer pada Safiey@pudin sis

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
MoCuishle replied at 20-4-2016 07:14 AM
Rasanya Sajat refer pada Safiey@pudin sis

oo okay.. tq for pencerahan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 07:26 AM | Show all posts
owhhh khunsa ke...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 07:36 AM | Show all posts

Idok pasti..iols pernah tgk halalkah aku tp lain yg dickp nyer....nak jer iols suruh sesapa kawin ngan dia or scan ada rahim tak hehehehe... Kennkadang mak nyah nak tutup mulut orang terus ckp khunsa..sesapa boleh jadik dedektif konan heheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 07:43 AM | Show all posts
mmg khunsa @ saje nk guna alasan tu utk elak diasak org ramai utk dia berubah mcm safiey tu?

claim khunsa trus org boleh berfikir positif psl ko ye?? pfftttt
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha! Tanya bekas ex bf beliau si faiz nick, dulu faiz jolok lube jubur ke lube puki khunsa si sajat ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 19-4-2016 11:43 PM
mmg khunsa @ saje nk guna alasan tu utk elak diasak org ramai utk dia berubah mcm safiey tu?

clai ...

Haha..gitew la..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Ex colig i dulu 1 uni dengan arwah yasmin ahmad. Kat oz dulu. Dia kata during uni memang arwahnya lelaki, siap main bola lagi, manly gitu..tapi ex colig i kata rata2 orang tau arwahnya khunsa. Over the years makin terserlah dia ke arah perempuan kot tu yang jabatan agama izinkan aje dia nikah dengan lelaki. Apapun i suka karya2 dia. Memang superb.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 07:54 AM | Show all posts
makton replied at 20-4-2016 07:43 AM
mmg khunsa @ saje nk guna alasan tu utk elak diasak org ramai utk dia berubah mcm safiey tu?

clai ...

Terus boleh menutup aurat gitu..pakai tudung nyer...ekekekkekeek
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 07:58 AM | Show all posts
oak.balustrade replied at 20-4-2016 07:54 AM
Ex colig i dulu 1 uni dengan arwah yasmin ahmad. Kat oz dulu. Dia kata during uni memang arwahnya le ...

Yasmin Ahmad Mmg satu Malaysia tau dia khunsa Huhu..no Wonder Pjbt agama lepaskan..nie si sajat ckp mulut jer..cer g pejabat agama suh dia sahkan betul tak khunsa..aku riso lak dia nie mcm memainkan agama..uiksss islamik gitu aku...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:00 AM | Show all posts
meteorspeed replied at 19-4-2016 11:54 PM
Terus boleh menutup aurat gitu..pakai tudung nyer...ekekekkekeek

dulu2 taknak plak claim khunsa kan?
padahal orang sana sini ckp dia pondan. relaks je bertudung bagai mcm tak berkudis tomahan orang ramai tu.

tp sejak safiey berubah, netizen mula sokong safiey & puji lambung2..
dia mula terkesan kot. tu yg main petik je ckp khunsa siap nak salahkan mak bapak..
knpa x sebelum ni, masa mula2 orang kenal dia, dia tak nak ckp dia khunsa?
kan mencegah awal2 lagi baik. bukan kita nak pandang serong dgn khunsa pun.

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:03 AM | Show all posts
mak sajat pun boleh tersenyum cakap "anak saya khunsa"  
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:03 AM | Show all posts
kalo dah tau khunsa....kenape pilih jalan hiduop mcm pondan? pakai je la tudung dari awal...jadi pompuan elok2... kenape kena tido dgn lelaki yg bukan muhrim? and kalo betul family tau, takkan die biar je sajat ni hidup songsang....mcm tak logic je cerita sajat ni,,
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:03 AM | Show all posts
makton replied at 20-4-2016 08:00 AM
dulu2 taknak plak claim khunsa kan?
padahal orang sana sini ckp dia pondan. relaks je bertudung b ...

Kan...sbb tue iols pelik ngan dia nie..kenapa dulu tak claim khunsa...tetiba lak ckp dia khunsa sbb tergugat si pudin dah berubah...pepejal iols salute pudin berani tuk berubah bukan nyer berani Create alasan itu n ini..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:06 AM | Show all posts
MoCuishle replied at 20-4-2016 07:14 AM
Kakak ada posted kat thread Pudin semalam.

Sajat bolehlah berhijab semula kan?

kakak kasi link thread pudin please
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Bekas boifriend die je yg leh kompomkan dia khunsa atau maknyah biase
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:07 AM | Show all posts
ai langsung x percaya dia ni khunsa
kalau betul khunsa, dah lama bagitau
bohong bohong bohong
ko nak memondan x sapa heran, terpulang kat ko lah
tapi xyah la nak drama sangat ok
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:14 AM | Show all posts
bitch please! belalai tu kau dah potong, ko claim khunsa pulekkk.. akak rodok dubur kau dengan kayu mop kang!
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Pudin  tu belum level potong belalai...sbb tu nk taubat senang je....asal bersungguh2.

Si sajat ni katanya dh potong..klu brtaubat pun dah hilang 1 nikmat sbb xde belalai. So dia at the point of no return gitew...

Tp bila mngaku khunsa..buktikanlah ko khunsa... gi pejabat agama... stakat tulis kt ig semua org boleh buat.
Heshe ni mmg suka create drama konsepnyA
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:24 AM | Show all posts
oak.balustrade replied at 20-4-2016 07:54 AM
Ex colig i dulu 1 uni dengan arwah yasmin ahmad. Kat oz dulu. Dia kata during uni memang arwahnya le ...

khunsa haram berkawen.. betul ke dia kawen kat mesia...mohon pencerahan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Motif lepas viral member sekaum nak taubat buang tetek palsu bagai, baru dia nak ngaku dia khunsa.. pehhleaseee
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa apa je lah sajat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087271s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list