Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
18632
View
1134
Reply

Doktor sahkan Sajat perempuan

[Copy link]

Author: taksukapeanut       Show all posts   Read mode

Post time 20-4-2016 08:32 AM | Show all posts
tolonglah..i tak percaya langsung die ni khunsa..kalau betul khunsa..takde nye kau pilih cara dgn memondan sajat oii..kang aku sagat kepala ko baru tau!!!!

hari tu i saja google pasal si sajat ni..nak tengok gambar2 dia..sekali keluar gambar die pakai 2 piece dalam bilik belakang pintu..ape motip??daring sangat la tu kirenye
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:33 AM | Show all posts
dek sajat...napa x claim awal2 awak tu khunsa... xda la org cerca mcm2
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:35 AM | Show all posts
kalau khunsa ni boleh mengandung n beranak x?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:38 AM | Show all posts
wow..senang2 jer mengaku khunsa?

iols fikir khunsa ni something yang rare. dalam 1 juta orang mungkin ada dalam 10 orang jer.

tapi, skrg ni khunsa ni mcm orang yang dapat title datuk la pulak

baling batu kat sekumpulan orang, mesti ada khunsa satu dua ?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:42 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:44 AM | Show all posts
aku sikit tak percaya....
lama dah dok follow ig dia...memang ko pondan la sajat ooii...tak yah dok mengaku kunsa sgt la...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:45 AM | Show all posts
if khunsa, mesti ade medical provenkan, sahkan khunsa dr kecil, ada dua kelamin
plus dalam surat beranak part Jantina tu doc takan sesuka hati decide heshe laki or pompuan..
bukan dah besar tetiba ada naluri jadik gegurl kan..itu sah2 lah membapok
iols rase heshe ni takot hencapan and desperado to give that statement.

top of it if heshe genuinely khunsa n pilih menjadi wanita
jadilah wanita yang baik, if klu x bole pon jgnlah menyundel publicly

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:52 AM | Show all posts
MoCuishle replied at 20-4-2016 08:42 AM
http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=976076&highlight=Edisi%2BSaya%2BSudah%2BBer ...

thank you kakakkk
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak percaya pun payah. Arwah yasmin ahmad tu parents dia ada bagitau dorang siap dapatkan pengesahan jabatan agama islam pasal jantina yasmin tu. Dalam kes sajat ni hanya parents dia je la dpt sahkan anak dorang tu masa lahir memang ada 2 alat kelamin. Dulu mmg aku selau kutuk sajat ni tp skrg more kepada rasa kesian tenguk life dia yg neither here nor there
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 09:16 AM | Show all posts
sejak si pudin tu kembali ke pangkal jalan (Alhamdulillah)....haruslah si sajat ni ibarat cacing kepanasan...sure sekalian ummah compare dia ngan pudin....nak tutup cite cakap jer diri tu khunsa...abis citer
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 09:18 AM | Show all posts
klu betul khunsa, nak ke masuk pertandingan miss transgender
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 09:27 AM | Show all posts
betui ke dia khunsa?
motip baru skrg nk ckp khunsa
menipu lah pondan ni
koser
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
hanya ex bf dia yg tau...sapa yg brgmbar intim atas katil tu hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 09:39 AM | Show all posts
yg penting si faeznick tu dah kembali normal ..now tgh kapel ngan pompuan tulen ye bangg...  

and kisah sensasi dia ngan sajat telah dilupakan and heols kembali disanjung gara2 menang sbg champ among the champ dlm pertandingan badan cantik baru2 ni ... heheeee ....  bangga gitewwww dia ...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
zaraaqilah replied at 20-4-2016 09:16 AM
sejak si pudin tu kembali ke pangkal jalan (Alhamdulillah)....haruslah si sajat ni ibarat cacing kep ...

Aku yakin dia dah seperti cacing kepanasan org duk up kan nama saipudin.

So dia nak tunjuk dia murni, dia claim diri dia khunsa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 09:46 AM | Show all posts
amboi senangnye bagi statement, dari dulu tak penah ngaku khunsa alih2 keluar cete pudin terus pusing cete ke sajat

sebijik kes sajat ni macam kes kwn seben ai yg baru meninggalkan kekasih pondannya, dandan up status kat fb kata kategori khunsa tu antara sebabnya takut dicemuh latu dek kawan2 sebab pada awalnya pun weols ragu2 status jantina heshe ni.

nampak tak akai2 deols ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 09:49 AM | Show all posts
pet_ayut replied at 20-4-2016 08:32 AM
tolonglah..i tak percaya langsung die ni khunsa..kalau betul khunsa..takde nye kau pilih cara dgn me ...

ala kt ig die pun da banyak pic2 2 pcs tu, tu lom pic tunjuk tot die yg mantap khunsa ke klu cenggitu
gigih tayang tot
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mokcikKSKB at 20-4-2016 10:02 AM
meteorspeed replied at 20-4-2016 07:08 AM
Sorry la iols kekonpiusan..dalam "halalkah aku" cakap lain.dia mak nyah n makan pil hormon dari  sko ...


Panjng nya karang birah jadian ni...nk femeskan diri mcm pudin letew.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Beriya buat caption pepanjang semata nk justify .
Sajat ni mmg nak tunggu kena petir baru reti penyesalan agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Byklah ko punya hormon lebih kepada pompuan dik sajat oi..sora jelas jantan,aksi mmg jantan,bdn sah sah jantan..xcukup lagi kah Allah dh bg petunjuk ko jantan.tetek pon sah sah ko pi tanam silikon..Kalau khunsa sekalipun awat tetek fake?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 09:54 AM | Show all posts
makin ramai pondan mengaku khunsa nk elak kena hencap... so kalau khunsa org jatuh simpati lah...nak pakai baju pompuan pun xde siapa mengata...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak percaya langsung!!! Sajat ni suka putar belit...yg kes kantoi gn faiznick atas katil tu mcm2 dia pusing...ig kena hack la...itula inila....
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
rozza replied at 20-4-2016 08:24 AM
khunsa haram berkawen.. betul ke dia kawen kat mesia...mohon pencerahan.

Sis boleh tepek artikel kata haram khunsa berkahwen
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon sajat up gamba solat dalam telekung dan jadi muslimah sejati untuk elakkan dicerca lagi

Dan bisnes cucuk cucuk bagi hidung mancung tu apa cerita?

Alahai sajat, kalau tak sedia nak jadi hamba Allah yg taat tu diam sajalah. Tak perlu pongpang pongpang justify sana sini, menipu diri tu namanya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:14 AM | Show all posts
Kenapa sajat ni terkesan sangat dengan kata kata orang ye sampai terpaksa buat statement macam ni. I kenal ramai mereka mereka ni yang jenis memang takkan kisah apa orang nak kata. Sebab diorang pilih untuk jadi macam tu. So buat apa nak kisah orang kata apa.

Sajat lepas ni boleh bolayan je kot apa orang nak kata pasal dia. Lagi keluar statement lagi macam tambah point orang nak mengata. Dia buat statement macam ni macam dia sendiri memburukkan pilihan yang dia dah buat untuk jadi perempuan instead of lelaki.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084802s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list