Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
33629
View
1192
Reply

Doktor sahkan Sajat perempuan

[Copy link]

Author: taksukapeanut       Show all posts   Read mode

Post time 20-4-2016 10:19 AM | Show all posts
Bertaubatlah sajat ooiii....
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:21 AM | Show all posts
sajat ni siapa
artis ke
make up artis ke siapa eh
serious tak tahu
ada sapa leh bagi pecerahan x
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
aku.semut.merah replied at 20-4-2016 07:49 AM
Haha! Tanya bekas ex bf beliau si faiz nick, dulu faiz jolok lube jubur ke lube puki khunsa si sajat ...

Heshe mmg dah buang ke kon.k heshe? Tgk heshe pakai seluar ada nampak bonjol jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
ryshaNur replied at 20-4-2016 10:21 AM
sajat ni siapa
artis ke
make up artis ke siapa eh

Kembar cheta rso
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 20-4-2016 09:51 AM
Panjng nya karang birah jadian ni...nk femeskan diri mcm pudin letew.

Solat tak tinggal katanya
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah khunsa bole diterima tp yg dia gigih join event pondan tu kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
fynnkakiblock replied at 20-4-2016 10:26 AM
Kembar cheta rso

Kahkahkah ni win

Sajat ni sejak putus dn bf dia terus mcm tak betul, post video menari2 pakai 2 piece lah, skrg claim khunsa pulak
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:30 AM | Show all posts
nak buktikan khunsa bukan ke kena p spital...dptkan surat pengesahan doktor then p ke pejabat agama....

ada lah suh p pej. agama terus....xkan laa dorang nak cek??
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:32 AM | Show all posts
sajat rindukan perhatian dari org ramai sb tu dia wat drama baru.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 20-4-2016 10:30 AM
Kahkahkah ni win

Sajat ni sejak putus dn bf dia terus mcm tak betul, post video menari2 pakai 2 ...

Muka mmg mcm cheta rso noks.. Cakap kembar mmg org percaya ajer.. Yeke jap nak skodeng hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh khunsa ke..
Macam Mama Juwie la kan..tapi ujung2 Mama Juwie pun dah balik ke asal..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa kalau khunsa, x layak masuk ptndingn ratu cantik transgender. Iols mmg team sajat dari dulu tp bila dia cakap dia khunsa tu iols rasa too much la sajat. Tipu pun biar berasas. Jgn heret mak ayah dgn perbuatan dosa hang. Nk memondan, memondan jela tp xyah nak konar alam cakap khunsa bagai padahal 1 malaya tau dah uols transgender.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:53 AM | Show all posts
qqOfficial replied at 20-4-2016 09:39 AM
yg penting si faeznick tu dah kembali normal ..now tgh kapel ngan pompuan tulen ye bangg...  

...

wahhh dh ada pengganti ye? tahniah kembali ke jln yang LURUS
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:54 AM | Show all posts
kalau khunsa ko masuk jela ratu cantik wanita dah ko pun layan segala jenis pondan. iols rasa tu alasan utk excuse dari dikaitkan dengan perubahan pudin jah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:57 AM | Show all posts
fynnkakiblock replied at 20-4-2016 10:26 AM
Heshe mmg dah buang ke kon.k heshe? Tgk heshe pakai seluar ada nampak bonjol jgk..

yeke ade bonjol. heshe pakai bikini iols nampak mcm takde bonjol pun
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:58 AM | Show all posts
meteorspeed replied at 20-4-2016 07:36 AM
Idok pasti..iols pernah tgk halalkah aku tp lain yg dickp nyer....nak jer iols suruh sesapa kawin  ...

aku tak rasa dia khunsa pun..

kalauu khunsa. naluri perempuan dia kuat.. aku ulang NALURI PEREMPUAN.. bukan naluri betina.. dia ni menari dgn baju seksi.. masuk pondan nye pertandingan.. menari siap ambik tangan lelaki letak kat tetek dia.. sorry. seorang khunsa dia tak kan buat macam tu sebab dia sedar dia adalah PEREMPUAN.. hanya pondan ke yang macam betina murahan
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 10:59 AM | Show all posts
ujung2 kena hencap dengan ummah suci je lah
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Statement mak bapak die dalm wawancara dulu2 bukankan heshe mmg lelaki? Dan2 nk khunsa. Nak menutup kesalahan nk memondan senang je petik khunsa. Kalau kau khunsa skalipin kenapa kau memilih nk jadi perempuan yg pakai baju separa bogel? Saja2 bebikini tayang kat ig. Mental kot pondan ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 11:00 AM | Show all posts
ryshaNur replied at 20-4-2016 10:21 AM
sajat ni siapa
artis ke
make up artis ke siapa eh

google aje nursajat...semua link & foto kuar..jgn tkujat udah la nti

sajat ni ada kekayaan..produk & butik kecantikan sendiri...mcm pudin @ sofea @ safiey iliyas tu....cuma pudin ni dlm proses pulang ke jln yg benar..
pernah dulu org post zaman sajat kecik2..ada yg kata dia lelaki..now isu tbaru dia kata dia khunsa...so dlm hal ni hanya famili..sajat & Allah aje yg tahu kisah hidup dia yg sebenar...


Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 11:03 AM | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 20-4-2016 07:13 AM
"cukuplah kaitkan saya dengan beliau"..

beliau tu sape?

dgn jutawan yg buang implan tu rasanya.. lupa la nama
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 11:03 AM | Show all posts
Alasan je tu..

Yg khunsa betul2.. takde maknanye gigih menunjuk dia paling seksi, dia sorang je ade tetek..

Khunsa yg betul2 semua humble je, kalo boleh nak sorok sampai bila2.. ikut pembacaan ai la.. hiks
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 11:04 AM | Show all posts
hotmak replied at 20-4-2016 10:30 AM
Kahkahkah ni win

Sajat ni sejak putus dn bf dia terus mcm tak betul, post video menari2 pakai 2 ...

ye ke uolss bkn ke heshe dh pakai tudung ke sejak accident tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 11:04 AM | Show all posts
melinda_kerr replied at 20-4-2016 11:00 AM
Statement mak bapak die dalm wawancara dulu2 bukankan heshe mmg lelaki? Dan2 nk khunsa. Nak menutup  ...

kann.. dah sah2 muka lelaki.. suara lagi la.. tetibe khunsa plakk.. mmg dorg ni jenis mental dan confident level over the top
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 20-4-2016 10:57 AM
yeke ade bonjol. heshe pakai bikini iols nampak mcm takde bonjol pun

Ada nampak mcm benjolan kalau pakai seluar ketat. Mungkin seluar jer kot terbenjol?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 11:08 AM | Show all posts
motip up bideo siap mak nya senyum sambil cakap ank dia khunsa?

mekap tebal pun dr angle mana pun tetap nmpak jantan dia tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047322s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list