Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
33041
View
1192
Reply

Doktor sahkan Sajat perempuan

[Copy link]

Author: taksukapeanut    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2017 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
IRZeeBuk replied at 17-2-2017 09:29 PM
Lepas dah claim diri tu prempuan.. boleh tak cik sajat ni behave mcm prempuan normal? Takyahla buat  ...

kalau benda tutt tu orignal di badan wanita. takkan semurah itu nk dijaja di soc med. mandi dalam toiletpun nk tunjuk.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:28 PM | Show all posts
hihihihihhihihihih .... boleh caya ke?
bukan sheols akta dia memang lelaki .. naluri gegurl ke?
dalam rancangan apa ntah .. LOL
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Berani mati bg statement dkt reporters. Dia claimed dah 2 tahun dpt surat dari ampg puteri

https://youtu.be/RG4ZF0tm5HA
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:51 PM | Show all posts
juliez replied at 17-2-2017 10:36 PM
Berani mati bg statement dkt reporters. Dia claimed dah 2 tahun dpt surat dari ampg puteri

https ...

Ok..iols nak tunggu surat saman dari Ampang putri jer..bior berpinar anak mata sajat n bangkrap terus..sesapa ada kawan kat Ampang putri riki riki la kat management dorank n siasat surat tue..kalu palsu sila la take action n bawak kt makamah...benda gini boleh buat malu kt company...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak baca tajuk thread tu, Doktor sahkan sepit (@sepitsiput) perempuan.

Matilernakkk
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
speku dia jejanz la sbb kalau tgk dia dgn instafemes ts clara tu pun sama je yakni tayang segala isi lurah smpi nmpk byg terbogel..klau betul ppuan, tak mcmtu..mesti secubit malu jgk
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sajat dah delete dah surat dokter tu dari insta dia..huhuhu..motif?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Coklatkitkat replied at 17-2-2017 11:33 PM
Sajat dah delete dah surat dokter tu dari insta dia..huhuhu..motif?

Pulak dah.  Cepat nooo...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:41 PM | Show all posts
Coklatkitkat replied at 17-2-2017 11:33 PM
Sajat dah delete dah surat dokter tu dari insta dia..huhuhu..motif?

Takut kena saman la tue..mesti ada screen shot kan..simpan n maklumkan kt management Ampang putri..sapa ada tepek sini..iols nak try pas kat kawan iols ( kalu dia still lagi keje kt situ la..iols dah lama lost kontek) ekekekkekekekekeke...mau terbeliak sajat ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 17-2-2017 02:50 PM
aah...  depan perempuan...  sebab tu takleh memain pasal jantina ni...

Maksudnya mcm mna? Kan ada tirai pemisah bahagian laki dgn pmpn. Tempat khunsa ni ktne? Blkg lelaki sebelum tirai ke sebelum pmpn lps tirai? Haha paham x?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
sembang dgn kawan ponz i. dia mmg ckp sajat ni mmg jantan. tp dh alter smua.diaorg(geng ponz)mmg hangin dia ni sbb mmg sengaja cari publisiti mcmni.tak pikir ke dia bila dia buat cmni org lain jatuh dosa sama mcm bab aurat muhrim n such(mode ustajah)
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:09 AM | Show all posts
Banyak sangat menipu, nanti memakan diri sendiri.

By the way, cara2 nak csi maklumat doktor kat malaysia ni senang je. Masukkan je nama kat web pencarian doktor berdaftar ni: http://www.mmc.gov.my/index.php/medical-register

Doktor Katheeja tu memang wujud: http://apps.mmc.gov.my/searchmmc ... detail&id=11956

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:15 AM | Show all posts
sorry la malas baca backlog tapi dulu kan ada interview maknyah and one of them was sajat. heollz mengaku dia jejanz sebab grew up in all girls family. la ni dah kenapa nak claim dia tu betul2 perempuan?? sajat sajat..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Cepat la kantoi si penunggang agama! Tazzabar tunggu headline SAJAT mentipu. Acik2 ig duk betapa sembah ratu kat kakbang sajat mohon jangan indenial pulak nanti..

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Levespa at 17-2-2017 05:43 PM

who are u kidding sajak.. I dare you to do a dna test and prove that you have the xx chromosomes
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian aku tgk dak sajat ni..beriya tnjuk surat then delete...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 03:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Ish xtakut mati betul sajadah ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
kawan aku cite dia potong kat bkk... 3 bulan kat sana smbil keje jd dancer gitu.. xtau le betul ke x.. yg cite ni pun ponen kuat propa.. katanya lagi ponen2 junior kalo gi bkk mesti buat dimple dulu or betulkan gigi, pastu tarik muka dgn benang (ni aku rs seriau) utk kekonon nmpk cun gitu
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 03:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo tengok sajat ni..mesti teringat julia zigler ada iras2 gitu
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 04:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas 2tahun br nak tunjuk surat?
Apsal xtunjuk 2tahun lepas?
Motif simpan?
N product jgn mngata tu menjadi ke..kalau nak suh customer percaya product, jnla g bedah2 buat muke..g spa la..g adjust2 mke.. apsal aku rs org2 yg tak educated n org tak kemampuan nak buat2 muke ni  membeli produc ni telah diperbodohkan demi nak mengkayakan lagi income sajat ni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 05:23 AM From the mobile phone | Show all posts
PongKang replied at 18-2-2017 03:08 AM
kawan aku cite dia potong kat bkk... 3 bulan kat sana smbil keje jd dancer gitu.. xtau le betul ke x ...

Tarik muka dengan benang tu cane..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Menyeksi bagai mcm sj nk tunjuk yg die tu btl2 pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Pondan kalo trlalu byk ambik hormon pompuan or cucuk mcm2 kepala akn weng..blh gile..it happen to my fren.tpksa bhenti kj n now mrayau2 kat kl..aku rs sajat pun dh hmpir level nie..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
brainbiru replied at 17-2-2017 08:43 AM
Kak... yasmin memang used to be lelaki. Nama dia zulkiflee ahmad and bintang rtm masa 70an kan?

...

Aha betul tu uols. Thanks for sharing  
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 17-2-2017 11:10 PM
Akak baca tajuk thread tu, Doktor sahkan sepit (@sepitsiput) perempuan.

Matilernakkk

choiiii...  

kalau meols xde vagina, xde maknanya meols nk kene bangun pepagi buta sabtu ni semata2 nk masak nasik lemak utk shuben chinese look meols yach!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050998s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list