Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
25618
View
1181
Reply

Doktor sahkan Sajat perempuan

[Copy link]

Author: taksukapeanut       Show all posts   Read mode

Post time 20-4-2016 01:12 PM | Show all posts
betul la kot khunsa. kalau tak khunsa dia ade terlebih hormon perempuan dalam badan. ponda ni bukan di buat buat tapi terjadi secara biologi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 01:12 PM | Show all posts
punya baekk ko menonggek tunjuk ketet gebu baru nak mengaku khunsa yea now? perangai ratu pondan sangat aigooo
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 20-4-2016 12:59 PM
tindakan berkuasa pandang sebelah mata ajer hehehe..iols tak dak..kalu ada mesti ilos tampal kat s ...

Followers ig tu memang hopeless. Buat bawa rebah ja. spesis hauk macam sajat pun gigih duk puji melangit.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 20-4-2016 12:59 PM
tindakan berkuasa pandang sebelah mata ajer hehehe..iols tak dak..kalu ada mesti ilos tampal kat s ...

Heshe dah ada bf lain..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 01:16 PM | Show all posts
stania83 replied at 20-4-2016 01:12 PM
betul la kot khunsa. kalau tak khunsa dia ade terlebih hormon perempuan dalam badan. ponda ni bukan  ...

terlebih sbb makan pil hormon kan hehee.ulos g tgk "halalkah aku"..dia ada cakap dia makan pil hormon semenjak sekolah lagi hehehehehe..mmg sah la penuh hormom wanita gitu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 01:18 PM | Show all posts

sapa dah ada bf lain? abang sajat ker..kalu ada ajak la kawin hehehe..kata nyer khunsa
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 01:26 PM | Show all posts
confusing what is real.......
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 01:40 PM | Show all posts



pengakuan ikhlas sajat dia pondan...  sox3
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 01:45 PM | Show all posts
fynnkakiblock replied at 20-4-2016 11:10 AM
Uols team sajat? Ape maksudnya tu

iols selalu support si sajat ni from his career until his beauty spa. dari dulu lagi.tp this time he is too much laa. mainkan agama tu dah terang2 lah tapi dgn mak bapak pun nak heret sama.
sudah2 la sajat. memondan la diam2. jgn libatkn orang.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 01:52 PM | Show all posts
MoCuishle replied at 20-4-2016 12:52 PM
http://mforum.cari.com.my/forum. ... 2BSudah%2BBertaubat

tq kaka
nah munge
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
yayaachan replied at 20-4-2016 01:45 PM
iols selalu support si sajat ni from his career until his beauty spa. dari dulu lagi.tp this time  ...

his ke her ? kihkihkih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2016 01:54 PM | Show all posts
CrowneGlory replied at 20-4-2016 01:40 PM
pengakuan ikhlas sajat dia pondan...  sox3

laaa.. dah ngaku pondan tu, stick je la kat pondan.. hahaha..

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 01:55 PM | Show all posts
kang ramai pulak ngaku khunsa....
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 01:55 PM | Show all posts
yg penting dia mengaku pondan...tp CANTIK tu yg x tahan... xperla asal perasan diri cantik
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 01:56 PM | Show all posts

he larr kan walau putar gasing dia nak claim diri dia berkerang sejak azali
ekceli kalau dia diam2 je tak bunyi banyak, mesti x kena hencap.
everytime sajat ni keluar statement mula la nampak bodoh dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 01:58 PM | Show all posts
Moga dapat hidayah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan la muka. Si sajat salahkan mak bapak. Dah mak bapak pun ikut telunjuk anak pondannya ni.

Khunsa? I dont think so..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 02:01 PM | Show all posts
Iols pn follow si sajat ni - iols suka cara dia, very hardworking & sgt pandai jaga kecantikan diri.
Iols yg pompuan tulen ni pn tidak la serajin beliyau. Dgn gym nye, pemakanannye - sgt berdisiplin.
Itu I adore la. Hrp dpt jadi serajin heshe utk kekal cantek.

Pada iols, parents & family heshe sgt sygkan beliau. Terima heshe seadanye. Iols pasti parents & families da buat sehabes baik utk pulihkan si sajat. Tp nak buat camne kalau diri sendiri x nak berubah. Baguslah dia tidak dibuang keluarga.

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 02:02 PM | Show all posts
CrowneGlory replied at 20-4-2016 01:40 PM
pengakuan ikhlas sajat dia pondan...  sox3

kihkihkihh ada bukti pun..nie time ig miss kepoh kan..iols pernah baca dulu..ari nie terbalik lak stekmen..khunsa gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 02:06 PM | Show all posts
lipstickz replied at 20-4-2016 02:01 PM
Iols pn follow si sajat ni - iols suka cara dia, very hardworking & sgt pandai jaga kecantikan diri. ...

iols pun respek dia nyer hadrworking n jaga kecantikkan tue..yer la dah diri sendiri tak nak berubah nak buat mcm mana tp jgn la duk pusing citer yg dia khunsa ker bagai..menampak kan dia nyer bimbo.. iols tgk video pudin yg hmetro tersentuh hati gak..dia ckp hidayah dia dtg sbb dia mencari hidayah tue..bukan duk diam.. Allah akan bagi kalu dia yg nak berubah.. ilos menitik air mata tgk dgr pudin ckp
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh. Kalau khunsa sekalipun gigih nak tido dengan jantan dan menyeksi bagai tuh bolehlah?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 02:29 PM | Show all posts
meteorspeed replied at 20-4-2016 12:59 PM
tindakan berkuasa pandang sebelah mata ajer hehehe..iols tak dak..kalu ada mesti ilos tampal kat s ...

hahaha... ade ke karatz sajat ni kt cari? byk hencapan ye

dia igt semua org bdoh n kuat berdrama mcm dia kena tipu senang2 je
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 02:33 PM | Show all posts
hotmak replied at 20-4-2016 10:30 AM
Kahkahkah ni win

Sajat ni sejak putus dn bf dia terus mcm tak betul, post video menari2 pakai 2 ...

khennn..dgn pakai sexy2 panty hose bagai..pastu pusing2..ckp mumbling..tak mo sore jantan kuar..rasa mcm ada internal conflict..sian pun ada..kelakar pun ada...moga  Allah bagi hidayah buat sajat

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo khunsa ke arh pompuan..period x? Sori..iols mmg konpius tang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 02:34 PM | Show all posts
miu84 replied at 20-4-2016 02:23 PM
Bodoh. Kalau khunsa sekalipun gigih nak tido dengan jantan dan menyeksi bagai tuh bolehlah?

wpun pun khunsa...tapi kalau dah seksi gitu..tak paham apa tujuan dia kan..man is a man..tgk gitu pun dh terbayang mcm2..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079330s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list