Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
25619
View
1181
Reply

Doktor sahkan Sajat perempuan

[Copy link]

Author: taksukapeanut    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-4-2016 02:34 PM | Show all posts

insyaAllah..ameen
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 02:39 PM | Show all posts
dulu i confuse betul antara sajat ni dgn pudin..
tapi yang byk scandalnye si sajat ni la kan? ke pudin pun sama..

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 02:40 PM | Show all posts
Themilo replied at 20-4-2016 08:14 AM
bitch please! belalai tu kau dah potong, ko claim khunsa pulekkk.. akak rodok dubur kau dengan kayu  ...

adoila...
sampai nanges iols gelak baca komen ko kak...

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 02:41 PM | Show all posts
so..menang ker heshe btanding miss universe tue..???
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
'Si manis di belakang kawloon rupanya sang khunsa'- midnight blues Wings
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
kalo dr awal ko mmg sejak ajali khunsa, apesal x kasik bilang awal2. and y now bru nk bgtau segala? sbb puak2 ko dh ramai behijrah? gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by katibism at 20-4-2016 02:54 PM

Bukan ke masa heols accident dgn Faeznick....Mustika the Band bahasakan heols "doakan ABANG saya .."
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ryshaNur replied at 20-4-2016 10:21 AM
sajat ni siapa
artis ke
make up artis ke siapa eh

Retis ler jugek ..sbb da blakon filem Ophilia sebagai Ophilia pondan lorong...

Dan juga blakon Akasia...citer apa entah
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik weh badan si sajat ni. Mcm mana laki boleh jadi badan gini ea. Pinggang kerengga tu... tiba2 aku stress..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik weh badan si sajat ni. Mcm mana laki boleh jadi badan gini ea. Pinggang kerengga tu... tiba2 aku stress..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 20-4-2016 01:18 PM
sapa dah ada bf lain? abang sajat ker..kalu ada ajak la kawin hehehe..kata nyer khunsa

Adalah uols. Kan ada die pegi bedating. Tapi takbleh reveal katanya..
image.png
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sajat ade layan porem tak
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak Pudin dah insaf. Netizen support Pudin, so heshe terasa. Nak ada yang kaitkan nama abang Sajat dengan perubahan Pudin. Tu yang tiba heshe claim diri khunsa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 04:31 PM | Show all posts
Biodata sajat. Obvious yang heshe memondan

sajat.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 04:31 PM | Show all posts
elehhh dlu2 tak nak lak ngaku khunsa..
pudin da taubat tetiba ngnku khunsa pesal?

cerita kencang la wehhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 04:33 PM | Show all posts
Khunsa ke? confirm? ke panas (in denial lagi) lepas dengar penjelasan zakir naik pasal LGBT?

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga heshe dapat hidayah dan bahagia dunia akhirat.. InsyaAllah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 04:36 PM | Show all posts
mualian replied at 20-4-2016 03:47 PM
Cantik weh badan si sajat ni. Mcm mana laki boleh jadi badan gini ea. Pinggang kerengga tu... tiba2  ...

iols nak tuduh heshe buang tulang rusuk utk dapatkan body sebegitu rupa. sebab iols ada baca memang mak nyah yg gigih ada yg buang tulang rusuk
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
aku still nmpak muka jantan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 04:50 PM | Show all posts

tiba2 aku teringat kisah pondan kat ganu yg mati sbb stress dgn keputusan mahkamah x dpt jadi pompuan tu
Allah tarik nyawa bila2 je
jgn la nk menentang kuasa yg di atas tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 04:50 PM | Show all posts
masa zaman sekolah dulu, ustazah aku cakap nak tentukan seseorang khunsa tu boleh jadi lelaki atau perempuan kena tunggu dah dewasa sikit.
sebabnya, walaupun ada 2 alat kelamin, tapi ada 1 je yg betul2 berfungsi. kalau dia period maka dia perlu pilih utk jadi perempuan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 04:54 PM | Show all posts
dan2 plak ko khunsa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Macik x faham bab dia kata "terpaksa berterus terang dgn mak ayah bahawa saya khunsa"

Bukankah khunsa ni sejak dari azali dah bole tahu dua kemaluan..mak ayah dia x penah basuh berak dia kah?

Sekian soalan pedang dua mata dari macik
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 05:00 PM | Show all posts
dan2 jelah bang sajat.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 20-4-2016 04:59 PM
Macik x faham bab dia kata "terpaksa berterus terang dgn mak ayah bahawa saya khunsa"

Bukankah kh ...

Tgkla interview dia dulu. Waktu tu ckp dia mkn hormon untuk jd perempuan sejak sekolah lg. Tang mana khunsa nya. Klau dia ke arah perempuan pertahankn hak dia. Ini nk tipu masyarakat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067452s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list