Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
9386
View
217
Reply

[Tempatan] Pemandu Myvi maut bertembung BMW melawan arus di jalan tun razak kl.

[Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER       Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2017 07:14 AM | Show all posts

Bdk laki yg meninggal ni kategori handsome la jga, org shah alam
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Babi punya babi....x memasal org tu meninggal...semoga keluarga mamat tu saman hbs2an....
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:27 AM | Show all posts
Xpasal2 je orang lain jadi mangsa
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Menongkah arus tgh2 keyel ni? Ko mmg gila dek
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:35 AM | Show all posts
~boolean replied at 17-2-2017 06:12 AM
Akaun kena hack ke ni... kali pertama tengok almondpecan mencarut...

pasal dah bodoh teramat taktau nak cakap apa dah. Tu je yg layak.

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirajiun... semoga roh arwah ditempatkan di kalangan org beriman
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirajiun... semoga roh arwah ditempatkan di kalangan org beriman
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang china kawan jibby ke
China sana mmg lain arahnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:43 AM | Show all posts
saman je....apo jenis manuzia laa ekau nie...jalan sehala pun tak tahu ke....
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:49 AM | Show all posts
jgn sebab die naek bmw xde tindakan ye...
harap dpt keadilan...
manusia2 bongok cmnih klu xdiamek tindakan akan menyusahkan org len pulak
motor pon sllu menongkah arus...nih lagi aku xleh hadam...
mmg menempah maut sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:53 AM | Show all posts
jazaa100 replied at 17-2-2017 06:20 AM
Dia tak perasan dia melawan arus lah tu sbb jln lengang pepagi buta kannn.....

Ada 4 org dlm kete BMW ni kan Semua tak perasan masuk lane salah ke. Kalau dia ni masuk kat PNB maksudnya dia keluar dr tunnel tu di Menara Felda kena belok kanan sikit baru boleh masuk jalan bertentangan kan? Lepas tu pulak, dari Lorong Kuda tu kena konar masuk ke Jalan Tun Razak lalu Tabung Haji, Ampang Park, atas Jalan Semarak, Menara Marinara baru sampai kat depan Perpustakaan Negara. Gila jauh tu. Takkan takde satu biji keta atau motor pun yg jalan atas Jalan Tun Razak masa tu walaupun pagi buta kan. Yg pengalaman saya hampir berlanggar dgn myvi dari arah bertentangan kat MEX highway tu dia gigih nak jalan juga kat jejambat sempit yang bengkang bengkok tu walaupun masa tu pukul 5 petang hari bekerja. Kereta semua tengah laju sbb belum jam. Punyalah bahaya kat blind corners. Tapi bongok tu teruskan jugak.

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 17-2-2017 06:20 AM
Dia tak perasan dia melawan arus lah tu sbb jln lengang pepagi buta kannn.....

Jln KL ada ke yg lengang clear xda 1 keta pn smpi x perasan gtu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:01 AM | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 17-2-2017 07:53 AM
Ada 4 org dlm kete BMW ni kan  Semua tak perasan masuk lane salah ke. Kalau dia ni masuk kat PNB ...

tak faham...dia masuk dr mana lalu jln tun razak bagai??? still can't figure...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:14 AM | Show all posts
juliez replied at 17-2-2017 07:14 AM
Bdk laki yg meninggal ni kategori handsome la jga, org shah alam

you know him personally?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:16 AM | Show all posts
Allahu..


Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 17-2-2017 06:26 AM
Ada ke undang undang org yg sebabkn kematian dlm kemalanhan di hukum mati sebu?



Entahle jazaa sb aku geram sangat. Aku rase anak org kaya mabuk pakai BMW ni sengaje mrnongkah arus sbb pukul 2pagi x byk kenderaan. Patut dibuat undang2 hukuman mati saje :
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
pemandu camni yg menyebabkan org x bersalah jd mangsa, harap dpt hukuman setimpal la.. memula aku igtkan jia qi ni sorg je, rupa2nya ada lg 4 org dlm keta tu gak.. mmg keje gile la...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:29 AM | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirajiun... semoga roh arwah ditempatkan di kalangan org beriman...bdk  Ji qi ni anak ORKa ker..harap jgn guna kable mak bapak nk lepas diri mcm kes kat thailand tu... waris pengasas redbull yg langgar mati org..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:31 AM | Show all posts
Pegawai Turus Jabatan Siasatan Perundangan Trafik Kuala Lumpur, Deputi Superintenden Shafie Daud berkata, kemalangan dipercayai berlaku apabila kenderaan BMW yang dinaiki Lee Jia-Qi, 23, masuk ke laluan bertentangan dari lorong kedua KLCC.


Pemandu BMW kemudian meneruskan pemanduan di Jalan Tun Razak. Setiba di lokasi kejadian, dia bertembung dengan kereta Perodua Myvi yang dinaiki mangsa.



i did not understand ayat di atas sebab ketepuan kepala menaip ...

apa maksudnya ye- salah siapa?  BMw tu masuk lorong bertentangan dari lorong kedua klcc...lorong kedua klcc ni ??? i tak ingat  dari arah mana,adakah   BMW tu dari  dari jalan  atas ( dari klcc?  atau ygh nak masuk klcc )  tu yg tembus kat flat dekat TH selborn tu ke?


tapi kesianlah myvi driver tu

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ.

bless him.

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh punyai lee jia qi mohon mampos kena saman lah sial
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:33 AM | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 17-2-2017 05:54 AM
Mmg bodoh nak mamps so jia qi sekor ni. Tak reti nak uturn atau reverse ke ikut arus?? Gigih lawan ...

yups, exactly...i think tu jalan yg  i  tahu sangat sibuk even masa pukul 2:40 am ...sebab ade je yg merempitlah yg etc etc.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:35 AM | Show all posts
aechae replied at 17-2-2017 07:54 AM
Jln KL ada ke yg lengang clear xda 1 keta pn smpi x perasan gtu?

no i pernah kuat balik like morning yes still sibuk kalau bukan dengan kereta tapi still yg rempit pun ade, agak tak logik nak kata jln di KL central kl tu ..tak sibuk at 2:40 am ...


Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:38 AM | Show all posts
HARAMKAN BMW
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:40 AM | Show all posts
kes mabuk ke ni uols..
moga heols kene lenyek dgn lori
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:42 AM | Show all posts
juliez replied at 17-2-2017 07:14 AM
Bdk laki yg meninggal ni kategori handsome la jga, org shah alam

kempunan @bedah_cun

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044858s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list