Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
7344
View
100
Reply

eloknya pengganti si anis al idrus

[Copy link]

Author: seramado    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2017 11:56 AM | Show all posts
kutip tacang
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
nampak sepadan   semoga ke jinjang pelamin lah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:01 PM | Show all posts
elok sgt 'kawan' sheols ni... tp kalau iols la, org mcm ni iols simpan ketat2, takut dicaras org...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:50 PM | Show all posts

lately ni semua retis dpt jodoh yg helok & sedap
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:56 PM | Show all posts
nmpk padan ..
lelaki ni nmpk cm baik2 umat jeh
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:59 PM | Show all posts
kdg2 ngk ada org yg senang berganti kan .. doa yg baik2 je la utk dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasni keluar pulak citer saya dan dia dah putus. 3 4 bulan lepas tu keluar citer saya berkenalan dgn laki baru. The cycle goes on and on.

Sangap agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg patutlah di cop peleygirl bertudung pun, asyik keluar cter couple-clash couple-clash aje.. Produk apa pun haram org xtahu.. Rohanis kemut walaupun dihencap kayu jati atleast ada gak org tahu apa produk dia.. Kosserr lah birah bertudung sekor ni:
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:10 PM | Show all posts
ayat standard retis ; baru kenal hati budi, tak tau sejauh mana nak gi (lom confirm/kawan je x declare kasih/couple)

kalo ada isu/mslh: no komen psl status kami.. kalo ada tu adalah..semua tangan Tuhan..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Artis sendu
Produk org xingat langsung
Yg ingat jd ex chanas, ex afiq
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:16 PM | Show all posts
Tak kenal siapa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berjodohan

Tapi tu lah. Tak ingat pon apa2 watak/drama/filem yg sheols berlakon. Terkenal ngan kisah peribadi jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:32 PM | Show all posts
sekali pandang rupa shuib sepahtu.. tp ni versi putih and ada rambut
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berjodohan la ye mek anis.

Sampai sudah iols tak tahu dia ni berlakon cerita apa.
Kalau exbf dia tau la
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya anis..
Awat tayang..?
Kang tak jadi mcm selalu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Heyy iols tgk ig anis ni siap ada live update pic celeb besday laki tu lg...ngaku jelah boipren klu dh pnuh ig mu dgn pic laki ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Anis ni asyik cerita psl jantan je. Apa produk dia pun org tak tau. Chop! Dari mana anis al idrus ni muncul?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni asyik citer psl boipren, putus, jumpa br bla bla bla
Klu dah suka cepat2lah menikah anis oii
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:23 PM | Show all posts
meols rase cam nk hencap si adek si laki tu jah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:42 PM | Show all posts
patah tumbuh hilang berganti...cepat nau dapat pengganti
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Anis ni cantik.. nasib baik la xjadi dengan nanas berzaman dlu. Ada produk skli kan depa.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berjodohan anis.

Tak yah tunggu lama2 dik
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:15 PM | Show all posts
muka ala2 duo alfin je chuols. boleh tahan
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:16 PM | Show all posts
Nanaz jauh ketinggalan di belakang
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 17-2-2017 10:46 AM
Cantik jugak dia ni..tp takboleh watak heroin..sesuai bawk watak kakak heroin jaaaa

sheols xde aura nk jd heroin drama. mampu jd supporting actor kekdahnya. sheols dgn ritrud.... ritrud yg akak2 pun nampak hawt gitu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086486s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list