Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
1773
View
64
Reply

Penggemar Tegar Minuman Lega, Kini Tealive Gantikan Chatime

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-2-2017 11:53 AM | Show all posts |Read mode
Foto: Utusan Online


Berita baik bagi para penggemar minuman kerana Loob Holding Sdn. Bhd. mengumumkan jenama teh baharu, Tealive menggantikan Chatime bagi pasaran tempatan.


Ketua Pegawai Eksekutif Loob Holding, Bryan Loo berkata, Tealive adalah jenama minuman dilahirkan di Malaysia dan dibangunkan tanpa sempadan untuk seluruh pasaran antarabangsa.


Hari ini adalah satu permulaan dan perjalanan baharu untuk budaya teh yang lebih hebat ke peringkat seterusnya, kata Bryan kepada Utusan Online.


Menurutnya lagi jenama tersebut diperkenalkan selepas kontrak Loob Holding sebagai pemegang francais di Malaysia ditamatkan oleh La Kaffa International Co. Ltd. iaitu pemilik jenama Chatime awal tahun ini. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:55 AM | Show all posts
whatever la dek...akak tak suka air2 yang letak bijik2 kelentit dan artificial flavour ini.
akak suka benda2 yang natural jah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:07 PM | Show all posts
Changa replied at 17-2-2017 11:55 AM
whatever la dek...akak tak suka air2 yang letak bijik2 kelentit dan artificial flavour ini.
akak su ...
bijik2 kelentit


bnyk sgt dlm air
rimas jgk sbnrnya
hehehe


Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:13 PM | Show all posts
Changa replied at 17-2-2017 11:55 AM
whatever la dek...akak tak suka air2 yang letak bijik2 kelentit dan artificial flavour ini.
akak su ...

bubble tea la kaka
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:14 PM | Show all posts
Changa replied at 17-2-2017 11:55 AM
whatever la dek...akak tak suka air2 yang letak bijik2 kelentit dan artificial flavour ini.
akak su ...

hahahaha... lawak ler ko kak...
nasib baik ler aku x suka jugak biji2 klentit nih...
hahhahaha...

kelentit rindu suka x ekkk chattime ni.. hahhahaa...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 17-2-2017 11:55 AM
whatever la dek...akak tak suka air2 yang letak bijik2 kelentit dan artificial flavour ini.
akak su ...


Sungguh la sis..kacau je time nak menyedut tu...hilang nikmat gitu..   
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:29 PM | Show all posts
Changa replied at 17-2-2017 11:55 AM
whatever la dek...akak tak suka air2 yang letak bijik2 kelentit dan artificial flavour ini.
akak su ...

bijik kelentit hitam kan.. tau2 je lah sapa punya... ala2 keletit rindu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:29 PM | Show all posts
Minum air putih jer la sis, baik untuk kesihatan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Halal ke berak basuh tangan taw
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Habis semua outlet chatime yg sedia ada tu dh rebrand jd Tealive ke or bukak outlet2 baru and outlet Chatime tu still ada??  
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Boss Tealive ini dulu sudah melanggar peraturan Chatime dengan menggunakan bahan tidak diluluskan.
Korang berani percaya jenama baru dia ni kah?
Tak beretika langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:58 PM | Show all posts
Changa replied at 17-2-2017 11:55 AM
whatever la dek...akak tak suka air2 yang letak bijik2 kelentit dan artificial flavour ini.
akak su ...

letak bijik2 kelentit ,,,kekekekek
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:59 PM | Show all posts
shamsadis replied at 17-2-2017 12:34 PM
Halal ke berak basuh tangan taw


dna komplikated
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wana89 at 17-2-2017 01:01 PM
spiderman80 replied at 17-2-2017 12:53 PM
Boss Tealive ini dulu sudah melanggar peraturan Chatime dengan menggunakan bahan tidak diluluskan.
...


Hidup ni ada pilihan spidey.. for me as long as make ur happy, just do that.. risiko kena tanggung la dengan apa yg kita buat.. as simple as that spidey.. xperlu berat2 kan kepala  

Tugas kita hanya beritahu then let's them make decisions gitew
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Produk still ala2 Chatime kah? Apa pula komen pemilik Chatime?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Apai90 replied at 17-2-2017 12:51 PM
Habis semua outlet chatime yg sedia ada tu dh rebrand jd Tealive ke or bukak outlet2 baru and outlet ...

Outlet2 chatime yg sedia ada semua rebrand jd tealive, buat masa ni diorg guna lg nama chatime pakai kain rentang je tutup signboard tealive yg baru je siap pasang smpai kontrak diorg tamat
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:44 PM | Show all posts
spiderman80 replied at 17-2-2017 12:53 PM
Boss Tealive ini dulu sudah melanggar peraturan Chatime dengan menggunakan bahan tidak diluluskan.
...

agree with spidey.

boss tu tak jawap lg kan if betul claim heshe langgar contract.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:55 PM | Show all posts
Lepas baca haritu dia guna bahan tak dibenarkan, terus i tak nak beli dah. Dulu suka juga beli chatime ni tapi memang minta takde pearl biji biji tu. Takdelah tersekat straw tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
RED 666 replied at 17-2-2017 01:26 PM
Outlet2 chatime yg sedia ada semua rebrand jd tealive, buat masa ni diorg guna lg nama chatime pak ...

Thanks  
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
aku lg ksian dkt pkrja dorg sempena 1st day. buy 1 free . mesti beratur kastemer yg dok always right
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
aku lg ksian dkt pkrja dorg sempena 1st day. buy 1 free . mesti beratur kastemer yg dok always right
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:50 PM | Show all posts
spiderman80 replied at 17-2-2017 12:53 PM
Boss Tealive ini dulu sudah melanggar peraturan Chatime dengan menggunakan bahan tidak diluluskan.
...

bahan2 disgusting dari China..mana tak ngamuk principal

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
So takda dahla chatime ye? Hurmmm dahla suke ngn matcha green tea tu so yg baru ni blh request juga ke tanak gula bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:11 PM | Show all posts
content masih sama ke sis? meols suka strawberry pudding tu. rembes sgt rasa dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:18 PM | Show all posts
spiderman80 replied at 17-2-2017 12:53 PM
Boss Tealive ini dulu sudah melanggar peraturan Chatime dengan menggunakan bahan tidak diluluskan.
...

hari tu ada keluar tv3 suku boss tealive ni muda, smart dan muka elok juga lah utk kategori lelaki cina..explain psl bahan yg dia guna semua halal. katanya xkan kami nk khianati kepercayaan pelanggan kami..terus aku percaya bam spidey oii...kalu yg bercakap tu rupa mcm lim kit siang mungkin aku xpercaya kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069897s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list