Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
9575
View
261
Reply

[Tempatan] JAWI kena saman.. pasangan suami isteri marah sebab kena serbu siap rekod video

[Copy link]

Author: chacon       Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2017 08:45 PM | Show all posts
dody_farid replied at 17-2-2017 08:26 PM
Panjangnya jari telunjuk bini dia... seram tengok

aku pun terperasan benda yang sama
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Saman pls, jgn setel luar mahkamah...kalau aku jadi laki tu pun mmg aku bertumbuk je dgn jawi kuangajaq ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Penah jadi kat member duk dating before kawan tue nak beranak..duk kat tasik sambil makan goreng pisang dalam kete..kawan tue jenis badan kecik si pregnant 8 bulan pun x obvious perut dia..so ada la gang kunun nak rush ngamuk la laki kawan tue cakap dh kawin x nak caye...siap kurang ajo pegawai tue..kawan tue kuar kete tnjuk perut yg x berapa nak beso tengah pregnant baru la pegawai tue slow down.. time tue mane la bawak sijil nikah sbb ingat nak jenjalan tasik jea..kad kawin lak x ambik lagi katenye
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 17-2-2017 07:56 PM
Adoi....tergelak aku baca....  

Mcmana lah madel blh kata wife dia anak tuttt.....maulad, mau ...

Iols dah explain tadi..so malas nak argue sbb cucu jiran iols mmg nama dia xxx 'maulad abdullah' dan mmg mak pak budak tu dah mengesek dulu baru menikah..
So tak kose iols nak mencapub lelebih.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bobby2008 replied at 17-2-2017 08:45 PM
aku pun terperasan benda yang sama

Kalau tetiba bini dia ngamuk cekik pegawai jawi tu tak sampai 10 saat dah kojol
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:06 PM | Show all posts
Suka la kan ambil video. Lepas tu masuk dalam tv..


Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruknye.. bagilah peluang yg perempuan pakai baju
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:44 PM | Show all posts
-electrifying- replied at 17-2-2017 04:44 PM
Bro, ramai y tak puas hati pasal pegawai2 yg pergi serbu ni... ini mmg point besar tuk jatuhkan do ...

Bro, tu lah.






Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh.. Bodo no pegawai ni..
Kalau kena kat aku mmg aku rakam semula muka sekor2 viralkn kaw2..
Hangin pulak akU
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:47 PM | Show all posts
oh mulayu taliban...apa jenayah yang dilakukan manusia duduk dibilik hotel bedua..dia tak bayar bilik kah..dia jual dadah kah..dia bunuh orangkah..

apa yang memudaratkan masyarakat sekelilng ngan sewa bilik ditempat tertutup..ada indecent exposure kah?ada orang nampak mereka main in public kah?

adakah ini jenayah...or dosa?dosa ngan sapa?masyarakat ke tuhan?

dosa ngan orang kah?orang ke kena hukum?...ingatkan dosa ngan tuhan bia pi tuhan ja hukum..

nak tunggu hukum rejam yang dicedok dari beruk ja..hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:52 PM | Show all posts
katowjo replied at 17-2-2017 09:47 PM
oh mulayu taliban...apa jenayah yang dilakukan manusia duduk dibilik hotel bedua..dia tak bayar bili ...

masing2 berebut nak tala pookey ketat 72 ekor bidadari, itu yang jadi macam tu tu... kalau boleh nak tala 100 ekor terus. tamak macam syaiton.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
siti_kus replied at 17-2-2017 02:21 PM
aku pn x da kad nikah. malas nak g buat hehe  sijil besar gedabak plk nak bawak kehulu hilir. ...

Sama.. i standby fotostate sijil nikah dalam luggage
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:29 PM | Show all posts
Yg staff jawi sorang je pompuan dgn beramai2 lelaki tu x kena tangkap khalwat pulak
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:32 PM | Show all posts
Boleh ke saman tohan? Macam tak colpo power jer tohan ni!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Fb jawi dah kena tutup.. tadi ada lagi..   semua serang kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 17-2-2017 04:35 PM
Ai pun takda kad kahwin, kalo ada pun sorila ai nak usung kulu kilir. Pernah gak pikir rancangan jah ...

Aiols dr memula kahwin ajak suami dating kat taman, di tempat tersorok, bawah cahaya bulan ketika larut malam ., koser kata heols. Dalam dompet ada kad nikah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasangan lain yg x halal tu x pulak krg serbu..selayaknya la kena saman
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 17-2-2017 03:30 PM
Wife dia anak tuttutt kah?..
'Maulad Abdullah' ni diguna utk anak yg tak sah taraf sama dgn nama cu ...

Anak angkat pun ada guna maulad, u. Anak angkat kazen i guna maulad gak, tapi maulad xxx iatu ayah angkat instead of abdullah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:01 PM | Show all posts
chazey replied at 17-2-2017 06:59 AM
Inilah ropa sebenar pegawai jawi amar maaruf nahi mungkar yang korang dok pertahankan itu.

Geli  ...

apasal lu hina mazhab syafie?   
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
bodoh n kurang ajar punye jawi!! kan org tu da tunjuk kad nikah n pic kawen! apa lagi korang nak?!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:07 PM | Show all posts
padan lah muka
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:08 PM | Show all posts
GigaMom replied at 17-2-2017 10:44 PM
Aiols dr memula kahwin ajak suami dating kat taman, di tempat tersorok, bawah cahaya bulan ketika  ...

memang tepat lg jitu tempat pilihan uols tuh. bole la ai pinjam masukkan dlm list hahaha
samalah... laki rejek jah idea bernas ai tu. ai cakap masa memula masuk hotel, buat2 la aksi manja. berdaling2 bersayang2.... pastuh ai mengekek2 gelak sampai la masuk bilik. biar menimbulkan rasa suspicious org sekeliling. untong2 ada la yg ringan tangan report pi jabatan agama. di zaman terdesak serba GST ni harus kreatipp uolsss

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
atira replied at 17-2-2017 03:42 PM
kekdahnye siasat yg menyonglap billion pon tak gini

Melampau! Memang patut disaman.  :  
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:12 PM | Show all posts
ultra78 replied at 17-2-2017 01:06 PM
Suka la kan ambil video. Lepas tu masuk dalam tv..

depa pun nak stim tengok pangkal ketet pompuan   
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:13 PM | Show all posts
jfq replied at 17-2-2017 02:29 PM
Yg staff jawi sorang je pompuan dgn beramai2 lelaki tu x kena tangkap khalwat pulak

pasal undang2 kat tangan depa   
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052069s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list