Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
16352
View
211
Reply

Adik King Coco dah marah sebab korang kutuk kakak dia

[Copy link]

Author: chacon    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2017 03:46 PM | Show all posts
mat dan yang dok UK 18 tahun pon x pnh dgr lagi slang mcm tu... malula sket... mat salleh pon makan budu oiiii...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
nak glamour gak ke adik si coco ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ni pun lots of mixxxxx  jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. Xsedar diri btl adik dia. Geli dgr ckp slang gitu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 03:52 PM | Show all posts

nanti ada la yg buat video parodi adik dia pulak.. xcaye tunggu



Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:52 PM | Show all posts
Heghaannn?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:55 PM | Show all posts
rempahkari replied at 17-2-2017 03:31 PM
Wei mak dia pun mmg ckp slang mcm tu gk. Ini srmulajadi bukan di buat2.tk kenal baik korang diam

r u serius?? mcm tak pernah dengar pun mak dia slang.. mak dia penah jual kuih dekat flat sentul kan. dulu dia duk kt flat sentul depan jalan tu je kan.  umah kecik mcm sarang burung.. adik beradik 5 org. giler sempit.. bilik tido satu.  toilet sgt kecik. tp mak n ayah dia sgt baik la.. ada sorg abg, dua kakak dan sorg adik perempuan.. am i right?? huuhuh.. cian kakak dia.. sampai terpaksa deactive FB sb ramai nak stalker.. huuhuh..

coco so fake..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:56 PM | Show all posts
lawak bila aku dengar adik si coco ni slang.. cian ko baby..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:56 PM | Show all posts
betul ke adik COco ni ? bukan ke minah ni attention seeker yang claim dia adik coco?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:56 PM | Show all posts
rempahkari replied at 17-2-2017 03:31 PM
Wei mak dia pun mmg ckp slang mcm tu gk. Ini srmulajadi bukan di buat2.tk kenal baik korang diam

ye ke uoll? waktu mula2 coco bru nk kenal club, xde pon slang2 bagai
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
nasib ko lah kan..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pun nak glamer gak.. kot2 ada org ambik bagi job igreview
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
bila budak ppr batumuda menduniaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:58 PM | Show all posts
ALAMAKKKK....adik coco le pulakk
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Suruh dia p marah kak dia dulu
Screenshot_2017-02-04-12-40-12-1.png
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Whyy ade slang gakk
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Coco ni buat pening la! tak boleh hadam kenapa dia yakin sangat buat slang tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
kaki_palsu replied at 17-2-2017 03:55 PM
r u serius?? mcm tak pernah dengar pun mak dia slang..  mak dia penah jual kuih dekat flat ...

Betul ke niee?  
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
kaki_palsu replied at 17-2-2017 03:55 PM
r u serius?? mcm tak pernah dengar pun mak dia slang..  mak dia penah jual kuih dekat flat ...

Oh yeke..kalau mcm tu si coco ni mang fake sangat..kesian kt family dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:02 PM | Show all posts
gegeh nak mengikut jejak kakak yg kelaut
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:06 PM | Show all posts
bobok_berhabok replied at 17-2-2017 03:56 PM
betul ke adik COco ni ? bukan ke minah ni attention seeker yang claim dia adik coco?

aku pun rase mcm bukan.. xsilap aku adik dia yg last sekali badan bapak besor.. huuhhu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:10 PM | Show all posts
now everyone can be famous..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:12 PM | Show all posts

iya.. betul la.. bapak dia keje UTK dulu.. pastu berhenti xsilap aku.. keje sebagai bodyguard VVIP.. dorg ni setahu aku susah hidup nya dulu. mak jual kuih. duk flat kt sentul tuh je sebelum pindah flat PPR batu muda (xsilap aku).
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:13 PM | Show all posts
rasa nak bagi penampar jer aku.....slang kapla hanggok ko la dua beradik
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian aku tgk coco ni..try hard utk tidak pprt kan  diri..tapi x bjaya..cam nk padam kisah yg idop miskin pprt and bina idop kaya..bogel pon bogel la..

hope laki dia bleh la bg kekayaan kat dia..sbb aku rs tu je yg dia nak

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047375s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list