Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
16354
View
211
Reply

Adik King Coco dah marah sebab korang kutuk kakak dia

[Copy link]

Author: chacon    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2017 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
mamapea replied at 17-2-2017 05:29 PM
manager aku lahir kt US & membesar kejap kt sana...bljr pun kt Universiti oversea...
xde pulak sl ...

haha..kannn..tp sis perasan laa,spesis attention seeker ne mmg suke bajet2 "i can speak english" gitu..biar lerr xbetul,sebutan pun keras semacam je lidah tu,asalkan dorg dpt attention drpd manusia2 lain...y betul2 educated,jarang sgt nak jumpe dorg duk canang kebolehan dorg tu...set2 tin kosong je melebih2   
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:43 PM | Show all posts
erkk.. biar btol dok PPR je.. nampak sangat le menipunye dengan ber slang bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham ngn Minah coco ni.. Acah2 pelat mat salleh tp bila sebut word in english punya la pronountiation tu haukk yg amatttt.. Kejadah nk pelat???
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Who are yusssssss

Dia dgn kakak dia retis ke? Cuma insan2 bimbo yang tak layak di femes kan  
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Coco cuba menyamar dlm ni ke utk bersihkan nama
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:59 PM | Show all posts
attention seeker.. nak numpang ler tue.. semak jer tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:02 PM | Show all posts
dhyayaya replied at 17-2-2017 05:16 PM
abg & kakak dia elok je ckp bm takda nye sampai lidah bergulung.

Coco ni yang cakap adik beradik dia berslang which meols tak percaya pun. haha. Chuols kenal ke family dia?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadek coco la pulak.. kesah plak netizen.sesaja munculkan diri mtk dihencap kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:06 PM | Show all posts
kaki_palsu replied at 17-2-2017 03:55 PM
r u serius?? mcm tak pernah dengar pun mak dia slang..  mak dia penah jual kuih dekat flat ...

Yang nak membekap pun bercakap mcm lah coco tu duduk planet lain takda orang kenal dia or family dia. Satu Malaysia tahu dia tu pelat bukan slang sbb mix. Pelik still ada lg orang nak bekap. Thanks chuols bagi pencerahan
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
NotYou replied at 17-2-2017 03:28 PM
si coco   memang mix ke ape ah ...nampak muka melayu totok  aje takde mcm fathia or siti saleha ala2 ...

puhlease. muka melayu totok pun, kalau polish, makan segala benda macam coco buat tu, nampak lawa juga. silalah tengok muka coco sebelum dia ada sugar daddy ye, berkerak ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiseboksebok replied at 17-2-2017 06:06 PM
Yang nak membekap pun bercakap mcm lah coco tu duduk planet lain takda orang kenal dia or family d ...

bodoh nak mati coco ni. beratus2 orang yang boleh confirmkan dia ni pprt batu muda, budak poli, itupun dia masih pretend dia lahir2 dah kaya. konon mak bapak english spoken. kaya sebab jual lendir jangan cerita la  
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Coco si lidah pendek
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
gaya adik dia cm anak orka..
cm adikbradik little miss khan
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:21 PM | Show all posts
Mula2 kakak pastu adik pulak motif sgt uols. stop lah femeskan keturunan coco crunch yg tak bagi paedah langsung nih..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:22 PM | Show all posts
ginbug replied at 17-2-2017 06:13 PM
bodoh nak mati coco ni. beratus2 orang yang boleh confirmkan dia ni pprt batu muda, budak poli, it ...

Sepatutnya parents dia keluar je statement "Jangan layan anak kami, dia gila. Kami hanyalah melayu jawa totok." Kan senang.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
yg best kena setepek dgn mat dan masa interview dia dan coco dlm rancangan sepahtu
" Dah lebih 18 tahun saya duk UK, tak de mat salleh ckp style cmni"...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Semak betul p masukkan dlm thread retis ni.. hello dorg bkn retis.. ckpla dgn retis kayu kayan n instafemes
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
nuril86 replied at 17-2-2017 03:46 PM
mat dan yang dok UK 18 tahun pon x pnh dgr lagi slang mcm tu... malula sket... mat salleh pon makan  ...

Dlm sepahtu meja bulat tu mat dan pun cm meluat dgr si coco tu melebih2 berpintal lidahnya..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ada 1 ig ni khas utk king coco aku rasa..baik punya compare pic coco dgn kung fu cina chow yun fatt zaman dinasti apa ntah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sis pon lotsa mix jugak ke?mix belacan ngan tempoyak jek
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
rempahkari replied at 17-2-2017 03:31 PM
Wei mak dia pun mmg ckp slang mcm tu gk. Ini srmulajadi bukan di buat2.tk kenal baik korang diam

kalau u kenal sila bagi tahu jgn nak over exposed gitu sangat deknon..sila la mereput d rmh sendiri..ni mmg sengaja nak cari publisiti murahan..kalau dia diam2 lama2 org dah x peduli..ni x bla org baru je nak lupakan dia buat lagi vid ntah2 apa..jgn buat vid exercise ickpet sudehhhhh...   
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:33 PM | Show all posts
kakiseboksebok replied at 17-2-2017 06:06 PM
Yang nak membekap pun bercakap mcm lah coco tu duduk planet lain takda orang kenal dia or family d ...

xpon lidah pendek sis... tu yang cakap mcm x cukup zat..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:36 PM | Show all posts
bambimo replied at 17-2-2017 06:23 PM
yg best kena setepek dgn mat dan masa interview dia dan coco dlm rancangan sepahtu
" Dah lebih ...

iols baru nak cakap benda ni.
kalau iols jd coco memang malu, nangis nyorok bawah meja.  
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
roti_naan replied at 17-2-2017 06:36 PM
iols baru nak cakap benda ni.
kalau iols jd coco memang malu, nangis nyorok bawah meja.

kan...tp minah koko bkn tau malu pun
hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
nway usah caro lah ni percubaan anak anak ismail utk mengupgrade diri tangkap anak jerung spt rms...kakak dia dh dapat kawen dgn Dato..
so sapa tau adik dia dpt anak raja
hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046944s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list