Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12070
View
205
Reply

Adik King Coco dah marah sebab korang kutuk kakak dia

[Copy link]

Author: chacon       Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2017 06:42 PM | Show all posts
bambimo replied at 17-2-2017 06:38 PM
kan...tp minah koko bkn tau malu pun
hahahaha

sebab tak malu la dia blh dtg kat meja bulat sepahtu.
fefeling artis kokesen. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
nuril86 replied at 17-2-2017 03:46 PM
mat dan yang dok UK 18 tahun pon x pnh dgr lagi slang mcm tu... malula sket... mat salleh pon makan  ...

Mat dan jijik betul tgk coco dlm rancangan apa ntah kat astro
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
rempahkari replied at 17-2-2017 07:31 AM
Wei mak dia pun mmg ckp slang mcm tu gk. Ini srmulajadi bukan di buat2.tk kenal baik korang diam

suruh mak dia jumpa mat dan terengganu tu. nanti dia betulkan lidah terbelit tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:03 PM | Show all posts
eeewww.. another aline mane neh..nk akte attention whore, mcm melebih la plak...please kill them before they lays egs... please stop viral all this stupid nonsense people... ..dh sah2 fake slank..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade kawan pesyem ckp mcm coco..tp.sebab lidah die pendek sikit...mcm pelat sikit... tp xde lah gigih cover line mcm coco..konon mix.. mix daerah mane pon xtaulah... yg lawak nye kdg3 die cakap elok je xde slang..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
kaki_palsu replied at 17-2-2017 07:55 AM
r u serius?? mcm tak pernah dengar pun mak dia slang..  mak dia penah jual kuih dekat flat ...

kalau mak dia datin atau vvip aku ok la. kalau jual nasi lemak si coco dengan adik dia patut masuk balik dlm perut mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 17-2-2017 07:05 PM
kalau mak dia datin atau vvip aku ok la. kalau jual nasi lemak si coco dengan adik dia patut masuk ...

Haha...   nangis koko adik beradik baca ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tempoyak pun x leh recognised.. mungkin kt umh mkn spaghetti je kowt.. walhal dlm IG haters coco tu ada dorg tepek coco masak sardin jek utk laki.. hoho
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sila meninggal yea...lepas hakak hadek pulak..lepas ni sape pulak nak berbideo sambil fefeelin kokesen
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Coco ni kalau baru balik US or tinggal di luar negara, tinggal kat sana most of her life, sekolah & grad pun kat sana..and family yg jenis english spoken family & english mmg bahasa perantaraan dorang day in day out... ada lah logik sikit.

Prob is.. coco buat video & explained  slang dia tu macam berpunca dari berdarah campuran (lotsa mixxxx), which until now masih samar2 kesahihan sbb mak bapak nampak melayu je masa akad nikah. Dan keluar segala sejarah2 lama yg duduk pprt, golongan marhain, bersekolah pun di malaysia..budak poli je. English pun grammar berterabur. Sebutan pun ke laut dalam. mmg tak logik langsung la tetiba nak cakap macam tak fasih. Maka...ini adalah kes sendiri gali kubur sendiri & mengundang untuk menjadi mangsa kutukan berjemaah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Coco kungfu shaolin
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik plak adik dia.. nampak macam paki Betul la kot mmg depa ada darah pakistan
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sitipynka79 replied at 17-2-2017 03:21 PM
ari tu King Koko..ni dah sape pulak? King Cup??? sardine..?

    

adalah iras2 tu, sedapnya sardin
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
huehue replied at 17-2-2017 04:31 PM
Iolls nak bukti video mak dia cakap ada loghat gitu dah alang alang you kata you kenal. Video cand ...

Kan koko kata dlm motif viral yg ada mix tu is ayah dia..bukan mak dia.... eh tetiba plak ada yg claim mak dia ckp slang2...

& klu tgk ayah dia tu.. masa akad nikah...elok je lah ckp melayu nya.... slang mai celah mana...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kaki_palsu replied at 17-2-2017 03:55 PM
r u serius?? mcm tak pernah dengar pun mak dia slang..  mak dia penah jual kuih dekat flat ...

Good info utk betina yg acah2 ada haters sbb org dengki katanya
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala kena kutuk pun glemer what, klu xde org kutuk mmg x femes lah koko tu.. so iol pun pcya koko pun mesti suke sbb dh femes.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
chacon replied at 17-2-2017 03:15 PM

Dik..kalo ko betul2 adik Coco krunch tu..tlg la suruh laki dia tu beli baju cukup kain utk kakak ko tu..pusat/perut/paha/dada dia sudah jd tatapan seMalaysia..huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
NotYou replied at 17-2-2017 03:28 PM
si coco   memang mix ke ape ah ...nampak muka melayu totok  aje takde mcm fathia or siti saleha ala2 ...

Mix sangaaatttttt ok     
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Langkah2 cuba mempopularkan diri
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ibu_haritz replied at 17-2-2017 04:16 PM
betul ke dok ppr batu muda diorg ni???

klau uol folow ig kingkokomix,situ bnyak pic2 lama dia dlm rmh dgn bilik..kt koridor flat pom ade...ade jiran2 dia penah brkomen kt ig tu. ..dlu selalu dia trun beli rokok kt kedai aceh bwh flat dia..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Matdang hok matsalleh pure pun kecek ganungg,mu melayu beranak celah pokok pisang de hati nak berslang bagai. Oi jijiks la. Tp ko cntik la dr kakak kau tu. Tu je
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai. Coco punya viral dah dies down. Tak payah pun nak buat video utk justify pasal akak dia tu...unless of course, you (they kot...) crave attention
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:51 PM | Show all posts
keknon replied at 17-2-2017 03:34 PM
Yeke? U kenal diorg ke?

mak dia cakap gitu ke tidak. kitorang peduli apa ?

tak nak kenal pun. tp sape suh viral ? nak tak nak kitorang tpaksa mngadap.

eleh konon urban gitu. duk pun flat ppr batu muda. nak sorok bau kemohong la tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:02 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 17-2-2017 05:25 PM
my kezen mbesar obersi,pstu remaja balik msia n then sambung lak study obersi..xde lakk ckp slang  ...

amik contoh pelakon josiah hogan tu cukup sis.

org amerika + mexico. tp sbb usia remaja membesar kat kelantan,Pahang dia cakap melayu bunyi org tempatan. takde pun slang fake though dia 100% mat saleh
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:05 PM | Show all posts
ginbug replied at 17-2-2017 06:13 PM
bodoh nak mati coco ni. beratus2 orang yang boleh confirmkan dia ni pprt batu muda, budak poli, it ...

yup lecturer tapa yang skrg ngaja kat poli arau pun konfem kan yg coco tu mmg cakap cam gitu. sah2 dia budak poli arau tp drop out
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067216s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list