Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
15278
View
210
Reply

Adik King Coco dah marah sebab korang kutuk kakak dia

[Copy link]

Author: chacon    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2017 10:11 PM | Show all posts
Tapayana replied at 17-2-2017 10:02 PM
amik contoh pelakon josiah hogan tu cukup sis.

org amerika + mexico. tp sbb usia remaja membes ...

godfrey perrins williams yg 100% kokesen tu pun fasih cakap melayu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
:zz:zz:zz:zz:zz:zz
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
bckp xlepas habis..mcm selsema plak..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiseboksebok replied at 17-2-2017 06:22 PM
Sepatutnya parents dia keluar je statement "Jangan layan anak kami, dia gila. Kami hanyalah melayu ...

Hahahaha aku tercekik buah apple
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyempat nak menyelit masuk ke dunia glemer sementara akaknya tengah viral.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:40 PM | Show all posts
kakakko mmg layak dihencap dek. itula lumrah klu ko dh populerrrr di tanah malaysia. Haruslah akan dihencap. Sila bertabah wpun ko 2x5 jgekkk
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
So adik dia pon x mkn makanan melayu la ye
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Farkkkeuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ingatkan dubmash tadi.. adik beradik suara sama
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:11 PM | Show all posts
lopa, fathia, shila amzah pun slang mengada cam cocow . takkan tak leh dengar
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
munchkin replied at 17-2-2017 11:11 PM
lopa, fathia, shila amzah pun slang mengada cam cocow . takkan tak leh dengar

Lopa yes slang.maybe nak cover lidah budu tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:26 PM | Show all posts
cekelatkopi replied at 17-2-2017 11:25 PM
Lopa yes slang.maybe nak cover lidah budu tu

fatiak ngan sila amzah pun sama.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dridri replied at 17-2-2017 07:24 PM
Coco ni kalau baru balik US or tinggal di luar negara, tinggal kat sana most of her life, sekolah &  ...

Hahaha.  I pun pikir mcm tu. Kalau 'lots of mix' selalunya tak effect accent bercakap tu. Lain lah klu dia adik beradik mmg hidup di perantauan di kelilingi oleh omputih bagai.  Tak pun dia mmg bercampur dgn golongan konglomerat,  blh lah terima accent sebegitu rupa. Walaupun hakikatnya.....     
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Fainors replied at 17-2-2017 11:33 PM
Hahaha.  I pun pikir mcm tu. Kalau 'lots of mix' selalunya tak effect accent bercakap tu. Lain lah ...

Salah besar dia sebab buat video explained why dia cakap macam tu. Reasoning dia yg tak logik. Kalau dia cakap saya spent 18 years out of 19 years of my life di US... agak masuk akal lah.

Ni kalau melayu yg tersadai kat malaysia sepanjang2 hayat & tak bersekolah di international school or private school...alih2 slang tahap tu...kan ke tak masuk akal.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade sesape bole kompom kan x koko krunch ni sekolah mane dulu. Raja ali ke raja abdullah ke sml jalan ipoh..??
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Pehal ni Citer bukan artis masuk bod gossip.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduyaiii dak coco ..slang dgn accent pon x tau beza.Sedih...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:12 AM | Show all posts
Siap dah ade parody adik coco lagi
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
kakiseboksebok replied at 17-2-2017 06:02 PM
Coco ni yang cakap adik beradik dia berslang which meols tak percaya pun. haha. Chuols kenal ke fa ...

Kenal abg & kakak dia, dulu selalu oder kuih raya dkt mak dia. Ambik dkt pprt batu muda
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Takla teruk sgt adik dia. Tapi slang pelik tu mmg ada.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapayana replied at 17-2-2017 10:02 PM
amik contoh pelakon josiah hogan tu cukup sis.

org amerika + mexico. tp sbb usia remaja membes ...

maybe sbb josiah tu mbesar kt cni,,tu y elok jah ckp melayu..kawkawkrunch kan origin unidentified     

lagi sorg mat saleh y jadi host program "dari timur ke barat" kt rtm..lau xsilap sis die tu origin belanda tp ckp melayu ok laa sket,xde pelat alien cam kawkawkrunch..hihi   
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapayana replied at 17-2-2017 10:05 PM
yup lecturer tapa yang skrg ngaja kat poli arau pun konfem kan yg coco tu mmg cakap cam gitu. sah2 ...

drop out gagal berhenti ke? budak course ape coco ni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Dalam meja bulat sepahtu..mat dan pandang sinis tengok koko ni haha..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
dridri replied at 17-2-2017 07:24 PM
Coco ni kalau baru balik US or tinggal di luar negara, tinggal kat sana most of her life, sekolah &  ...

grammar berterabur xkesah lg,sebutan xberapa betul xkesah lagi tp lidah die tu keras semacam ble nak speaking..x smooth lgsung..sis penah ler tertengok video die sbb ttaim tu duk heboh2 viral psl die,video y die ckp F-word tu...duk ulang sebut f-word tu byk kali..tp mmg unnatural...at least lau someone tu mingle@mix matsaleh lidah xdelaa kejung taim speaking...

baidewei,she is beyond recovery...mental daa c kawkawkrunch ne..poor her...semata2 nak jd centre of attraction,she acts like a w-word
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Normally orang slang ni memang they cant speak that language sebab bukan mother tongue. Tapi macam coco mi, since bahasa melayu (as she claimed) not her mother tongue, habis all these while dia guna bahasa apa? English dah comfirm2 hauk! Tu yg jadi pelik tu. Rasanya kalau she speak good english (or other languages) orang tak bash kot.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047411s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list