Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12960
View
205
Reply

Adik King Coco dah marah sebab korang kutuk kakak dia

[Copy link]

Author: chacon       Show all posts   Read mode

Post time 18-2-2017 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Normally orang slang ni memang they cant speak that language sebab bukan mother tongue. Tapi macam coco mi, since bahasa melayu (as she claimed) not her mother tongue, habis all these while dia guna bahasa apa? English dah comfirm2 hauk! Tu yg jadi pelik tu. Rasanya kalau she speak good english (or other languages) orang tak bash kot.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 03:34 AM | Show all posts
okayyy... idop di dunia hanya sekali kekdahnyaaa... nak glamer, amek laaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 04:09 AM From the mobile phone | Show all posts
keknon replied at 17-2-2017 03:34 PM
Yeke? U kenal diorg ke?

Video please
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 04:10 AM From the mobile phone | Show all posts
rempahkari replied at 17-2-2017 03:31 PM
Wei mak dia pun mmg ckp slang mcm tu gk. Ini srmulajadi bukan di buat2.tk kenal baik korang diam

Video of them speaking please
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 07:47 AM | Show all posts
allhaillll replied at 18-2-2017 01:28 AM
drop out gagal berhenti ke? budak course ape coco ni?

sbb berhenti tu tak diberitahu plak
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Tang mana mix nya dorg ni..xnmpk mix punnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 08:42 AM | Show all posts
fadz84 replied at 17-2-2017 07:10 PM
Tempoyak pun x leh recognised.. mungkin kt umh mkn spaghetti je kowt.. walhal dlm IG haters coco tu  ...

paling x suke klw jenis manusia konon2 x kenal sambal belacan , cencaluk tempoyak... sbb ade pesen kawan iolss mcm ni.. depan org beria kate x makan.. sentuh pon x... ujung klw balik umah sewa.. dyela no 1 yang melantak dlu....
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 08:45 AM | Show all posts
roti_naan replied at 17-2-2017 06:42 PM
sebab tak malu la dia blh dtg kat meja bulat sepahtu.
fefeling artis kokesen. hahaha

padahal dalm meja bulat tu semua dok bahan dye kowt... mmg spesis xde rase malu betul...pakai kulit apela agknye ye...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam sesuatu sangat dorg ni...gila glamer untuk duit ke apa? Cukup2la popularkan orang2 gini
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:12 AM | Show all posts
Lidah coco yg pendek terlebih tindik kut..tuh sbbnya slang gituh.. btw coco cer masuk berdebat dlm bahasa inggeris...mesti uols menang..

coco nih mesti dulu sekolah slalu skip english class
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:23 AM | Show all posts
doa kan yg baik ? but you cannot change people? Cakap BI pun tonggan langgang ada hati nak menagdu damba cakap BI.

Mak pak kao doakan lebeh afdal. Kau doakan kakak kau pun lebeh adfal. Laki akak kau doakan kakak kau extra adal.  

ngan kau skali aku shoot. ' i want to shot you ' ehh...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 11:24 AM | Show all posts
nak glemer jugaaakkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:05 PM | Show all posts
retis ke king kokon ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:08 PM | Show all posts
nak mencapub la tu. mohon meninggal.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca komen kat insta koko ni ada video leaked. Video apa pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:22 PM | Show all posts
kata mix.....muka sama jer...mcm muka org jawa
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
cekelatkopi replied at 18-2-2017 12:16 PM
Baca komen kat insta koko ni ada video leaked. Video apa pulak?

video bj sis  
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Huduhnya bahase
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
allhaillll replied at 18-2-2017 12:49 PM
video bj sis

Ok dah tgk Laju jeee kan org post. jendul dah sama.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 17-2-2017 10:11 PM
godfrey perrins williams yg 100% kokesen tu pun fasih cakap melayu.

Mana pergi dia skrg eh? Dah masuk Islam kan dulu dulu..? Lgpun famili angkat & tunang (maybe dah jd bini) skrg pun Melayu
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
cekelatkopi replied at 18-2-2017 01:32 PM
Ok dah tgk  Laju jeee kan org post. jendul dah sama.

tak rasa mual ke zoom in sgt  
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
allhaillll replied at 18-2-2017 01:58 PM
tak rasa mual ke zoom in sgt

Tp source tu from web matsal. Laki tu plak x ckp bahasa kita. Mcm bkn dia pun ada jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 03:44 PM | Show all posts
evlinne replied at 18-2-2017 01:44 PM
Mana pergi dia skrg eh? Dah masuk Islam kan dulu dulu..? Lgpun famili angkat & tunang (maybe dah j ...

tgk fb tahun lepas, diorang (godfrey + tunang) raya kt australia. katanya kawin bulan ogos.
dulu tgk dia kerja mgr hotel.
godfrey, matdang antara contoh masuk kandang kambing mengembek.
ni belum apa2 dh pendek lidah. tak penat ke? dah suka sgt berslang tu baik polish skill amik course kt british council ke, alliance francaise ke.

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 04:28 PM | Show all posts
rempahkari replied at 17-2-2017 03:31 PM
Wei mak dia pun mmg ckp slang mcm tu gk. Ini srmulajadi bukan di buat2.tk kenal baik korang diam

deyyy macha
jangan sembang kari sini la
puihhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 04:29 PM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 17-2-2017 07:17 AM
Adik beradik dua kali lima

Napelah nk merosakkan speech..purposely gulung2 lidah masa bcakap..m ...
no wonder coconut ni ckp adik bradik ade slang..
adoi rasa nk lempang je..
benak sungguh!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.650362s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list