Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
3178
View
93
Reply

[Tempatan] Wanita hamil berkhalwat dengan tiga lelaki

[Copy link]

Author: annabellaruz2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2017 04:25 PM | Show all posts

Alamak silap . Yang 14 tahun tu dialah kan waktu lahirkan anak first?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Azu_dizzie replied at 17-2-2017 04:12 PM
Serius ke sis? Macamana la budak2 ni boleh membiarkan diri diorg ke arah tu..ermmm

btl sis. mak ayah jnis xkisah anak2 melepak smpai mlm. ingat ank2 stkat galak2 budk bbnu je. xsgka budk2 kecik advance hal2 seks ni. bf budak tu pun sama2 sekolah, form 4,5 mcm tu. xde pun bwk kes report pulis sbb makpak pun tau ank sndiri birah. jnis muka tebal xkisah jran mngata ke apa.

sbg mak bpak, sbolehnya cuba la kta kawal ank2 sbaiknya slbihnya brdoa moga ank2 ada sifat malu n dijauhi dr prkara2 mcm ni. pmantauan parent tu pling pnting cz budk2 skrg ni advance bab2 seks ni wlupun msih seklh rndah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 04:26 PM | Show all posts
huehue replied at 17-2-2017 05:25 PM
Alamak silap . Yang 14 tahun tu dialah kan waktu lahirkan anak first?

ye...dah mcm orang zaman dulu2 plak ..awal belaki..


Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:26 PM | Show all posts
hebatnyer kau dik... tunggu hari pun sempat lagi tuu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:27 PM | Show all posts
mana abang dia?

kat mana bapa saudara dia?

datuk dia dah meninggal ke?

abis tu, sape yg bertanggungjawab kat dia ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 04:27 PM | Show all posts
susukambingbest replied at 17-2-2017 05:26 PM
btl sis. mak ayah jnis xkisah anak2 melepak smpai mlm. ingat ank2 stkat galak2 budk bbnu je. xsgka ...

seriau aku dengar nok..
Semoga kita dijauhkan dengan musibah macam ni..


Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:29 PM | Show all posts
annabellaruz2 replied at 17-2-2017 04:26 PM
ye...dah mcm orang zaman dulu2 plak ..awal belaki..

Nak berlaki awal pun kalau laki yang sah takpe juga walaupun dalam hati i mengeji sebab kahwin awal bawah umur . Tengokkan gaya anak semua dijaga keluarga angkat, susah i nak sangka baik itu anak dengan suami yang sah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:30 PM | Show all posts
Smg dia diberi hidayah. Kesian anak2 - smg mereka jadi anak2 yg soleh.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:31 PM | Show all posts
annabellaruz2 replied at 17-2-2017 04:25 PM
dah klu dia beranak umur dia 14 tahun...skrg dh 26 tahun...
anak mau selang setahun or 2 tahun..
...

Uihhh masa 14 thn tu seks pun x tahu. Form 3 baru laaa belajar sistem pembiakan. Kesian kat anak2 tu dpt mak perangai mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
annabellaruz2 replied at 17-2-2017 04:05 PM
mcm jubah jer aku tengok..
aku tak rasa dia ngesek.. kot dia tgh jumpa dgn jantan yang hamilkan d ...


ni petua ada sorg doc bgtau iol dlu. sorry eh ada lusyah ckt. smkin bnyk mngesek msa hmpir trikh klahiran smkin mudah utk brsalin. posisi kna pndai2 la jgn smpai mmudaratkn

tujahan tu mmbuka jln utk mudahkn bby kluar brbnding dgn org yg xbrsama skian lama msa tmpoh preggy. kes pompuan ni xserik mngndung sbb mudah brsalin la tu. 3 org tujah, snng kluar bby
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
....i cannot brain.sanggup plak tu dia pregnant n beranak sorang demi sorang.takde ambil langkah pencegahan ke ape, takkan tak tau..sian sungguh nasib anak2 dia kalo btol masing2 tak sah taraf.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:36 PM | Show all posts
kesian plak, ada sakit kot, sex addiction. Sbb usia awal sgt exposed to sex time mental xbersedia mmg boleh jadi ketagih kan, aku pernah baca dulu rsnya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:41 PM | Show all posts
annabellaruz2 replied at 17-2-2017 03:59 PM
aku syak dia ni sindiket main, mengandung, beranak, anak jual kat orang..
adakan sindiket mcm ni? ...

kemungkinan, mcm tak serik beranak je
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:46 PM | Show all posts
Star_el replied at 17-2-2017 04:36 PM
kesian plak, ada sakit kot, sex addiction. Sbb usia awal sgt exposed to sex time mental xbersedia mm ...

Mungkin... kan... kesian dia... at least dia tak buang anak sepah2 bagi mati bertali pusat..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:53 PM | Show all posts
birah nya kau dek...

teringat pula akak dok layan show baharu kat netflix you, me and her pasal married couple ber3some dengan cikki lain, best sangat cerita tu..
malam ni nak habis kan season.

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:54 PM | Show all posts
apa tak cukupkan 4 orang terus khalwat
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mental jee this cikki
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:13 PM | Show all posts
annabellaruz2 replied at 17-2-2017 03:59 PM
aku syak dia ni sindiket main, mengandung, beranak, anak jual kat orang..
adakan sindiket mcm ni? ...

tak mustahil...  kalo dia mintak satu anak rm6k pun berderet orang sanggup bayar...  kalo dia pandai tekan, silap2 seorang boleh dapat rm10k...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
huehue replied at 17-2-2017 04:29 PM
Nak berlaki awal pun kalau laki yang sah takpe juga walaupun dalam hati i mengeji sebab kahwin awa ...

Budak ponpuan atau lrlaki klu kwin umur 14,15, 16 thn semua ni aku susah nk bersangka baik...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
apesal la senang benar membiak

tak pikir ke psl anak2 yg dh keluar sebelum ni?
Diharap anak2 yg ada tak mengulang kitaran kemiskinan dan kebirahan
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dia pelacur kot..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:40 PM | Show all posts
i think she slept dengan bf..lelaki yang dua tumpang bilik...share bilik gitu...
tak tercapai akal ku kalau bunting 9 bulan main 3 lelaki...
nak senang beranak ker apa??
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
6 org anak dlm usia 14..deabak ko ngesek..sian la ank2 dia ada mak gini.. nyeri oiii
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:18 PM | Show all posts
Tolg mandulkan pompuan jenis mcm ni..sangap siott
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga kita dijauhkan la benda2 mcm ni..kadang2 benda tu sekeliling kita ja kan. kesian anak2..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045832s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list