Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
1230
View
39
Reply

[Gambar] cerita pasal valet..segala valet ada disini..

[Copy link]

Author: missyqaldina       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-2-2017 04:25 PM | Show all posts |Read mode
alam sejahtera .... Kami ada menyediakan pakej VALET BERAK VVIP ......

Jika anda terasa nak berak tapi tak boleh nak berak , segan nak berak , tak ada masa nak berak , terlalu sibuk untuk berak , terlampau kerap berak , otak sentiasa terfikir nak berak .....jangan risau jangan bimbang..... kami akan berak kan untuk anda .......

Terdapat pelbagai pakej yg boleh dipilih ikut kesesuaian anda ....

Pakej diamond cirit birit , pakej zamrud sembelit , pakej intan buasir , pakej berlian taik terapung , pakej emas 999 tidak perlu lagi berak semur hidup , pakej platinum tompok2 taik unta , pakej titanium taik ku hijau macam mak kau .... dan yang terbaru pakej emas 916 taik kau milik aku dunia akhirat ...

Mari2 sertai kami , taik anda yang punya .... berak anda kami yg uruskan .......

Testimonial pelanggan setia kami :

Akak ni dulu selalu sembelit dan buasir .... kalau masuk toilet tu paling kurang 7 jam dalam toilet , kdg2 akak rasa lebih baik akak dilahirkan jadi mangkuk jamban , tetapi ... setelah adanya khidmat VALET BERAK VVIP ni akak hanya call saja tuan haji arin , bank in duit pada dia, kemudian haji arin akan berakkan untuk akak . Terima kasih haji arin . Haji arin teman berak setia anda ..... two thumbs up ....

Sherry merlisa 44 tahun suri rumah sepenuh masa , kuala selangor

Setelah saya kemalangan motor 3 tahun yg lalu sy mmg dah malas nak berak sebab setiap kali nak mencangkung lutut saya sakit ... satu hari tu saya call haji arin pakar berak anda .... dia dgn penuh yakin cadangkan sy ambil pakej taik mu taik ku jua ..... semasa saya call tu pun mmg bunyi bergema macam dalam jamban , dari situ sy mmg yakin Haji Arin seorang yg komited dalam kerjanya ....alhamdulillah skrg sy dah tak perlu berak lagi .... terima kasih VALET BERAK VVIP ...

Ahmad khairi , 29 tahun agen pemasaran, kuantan Pahang.

Apa yang anda semua tunggu lagi ???? call saya Haji Arin , teman setia berak anda . Pengalaman saya dalam bidang berak ni jangan dipersoal lagi sejak umur saya sehari lagi setelah baru lahir saya dah berak ...mak bidan yang sambut kelahiran saya sungguh hairan dan pelik kenapa saya keluar dari lubang dubur emak saya dan bukan dari lubang peranakan . Yang saya dengar mak bidan tu dah jadi gila selepas sambut saya ... kesian kan... tapi kesian lagi mak saya masa tu ... kalau boleh saya nak berak untuk mak saya , ayah saya dan seluruh sedara mara saya masa tu .... saya dan berak mmg berpisah tiada .... call skrg ... jika saya tak jawab call , sila tinggalkan mesej ...kalau saya tak jawab tu sebab saya tengah berak la tu .... salam berak .....

Jika anda 50 orang pertama yang call kami , Haji Arin telah bermurah hati akan memberi percuma pakej kencingkan untuk anda sekali , maknanya tak perlu berak dan tak perlu kencing lagi selepas ini ... semua Haji Arin akan uruskan .... ingat taik ingat la saya .... salam berak ketat2 dari saya Haji Arin xoxo .

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 04:27 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 04:29 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 04:29 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 04:30 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 04:31 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 04:32 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 04:34 PM | Show all posts
sultan melaka :

Pihak istana ade menyediakan valet suami, khas buat suami2 yang berjauhan berbulan2 dengan isteri, yang tak sempat nak bayar bil air pada isteri, pihak istana ade menawarkan pakej menarik dengan tawaran serendah rm200 satu malam untuk golongan sederhana dan untuk golongam VVIP sebanyak rm2K.. harga yang amat berpatutan buat para2 suami diluar sana.
Boleh pm beta jika setuju dengan syarat2 diatas..

#BetaIsBetter
#ValetSuami
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 04:35 PM | Show all posts
valet tampar :

Valet_Doa sudah ada. Kami di sini hanya mampu menyediakan servis Valet_Tampar sajalah. Hanya bayar RM10 hingga RM1000 untuk sekali penampar. Harga mengikut status orang yang mahu ditampar:

Ahli politik: RM103.85
Ustaz bingai: RM1000.00
Orang biasa: Flat rate RM10 tidak kira bangsa

Untuk penampar ke dua dan seterusnya, anda akan dicaj separuh daripada penampar pertama.

Jadi, siapa yang anda mahu kami tampar? PM kami untuk tempahan.

Valet_Tampar
2017
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 04:35 PM | Show all posts


DAH BERTAHUN-TAHUN NAK BUAT DOSA, TAPI TAKUT MASUK NERAKA?

Sekarang anda tak perlu takut lagi, dengan VALET DOSA!

Dosa anda, kami tanggung! Dengan pakej ohsem kami, anda hanya perlu bayar RM0.99 untuk setiap dosa kecil dan RM6.66 untuk setiap dosa besar. 100% gerenti masuk syurga atau duit anda kami kembalikan! Apa tunggu lagi, parking dosa-dosa anda kepada kami sekarang!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 04:39 PM | Show all posts


INGIN DIET? DUIT BANYAK TAPI TAK
TAU NAK HABISKAN KAT MANA?
==========================
.
Valet Makan > anda bayar > kami datang > kami makan!
.
Anda boleh habiskan duit anda membeli makanan, tapi kami habiskan makanan tu. Anda diet, anda dapat pahala sedeqah, KAMI KENYANG...!!!

Hahaa... kelakar kan?

Hubungi saya segera...!!!

Pakej MENTEKEDARAH
RM900 - pakej ini, anda akan memberi kami makan menu paling mahal di Menate Steak House.
.
PAKEJ CLASSY
RM500 - pakej ini, anda akan memberi kami makan di hotel-hotel 5 bintang.
.
PAKEJ WESTERN
RM100 - pakej ini, anda akan memberi kami makan western food ni Victoria Station.
.
PAKEJ OCEAN BREEZE
RM80 - pakej ini, anda akan memberi kami makan makanan laut.
.
PAKEJ ANAK DARA
RM50 - pakej ini, anda akan memberi kami makan nasi lemak anak dara kat Shah Alam tu.
.
PM!
PM!
PM!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:04 PM | Show all posts
haji valet parking ni anak murid 3 Phd tu kan?  jap lagi dapat lah tu phD graduate Valet in Phd
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:06 PM | Show all posts
Edited by AbukRokok at 17-2-2017 05:09 PM

Pakej malam pertama xde ke?
mana tau ada yang mengalami lemah tenaga batin
atau pasangan bukan calon pilihan
atau pasangan nak cukup syarat takut disindir teman karna xkahwin lagi.
kesian pengantin
biar kami tala kan utk anda

anda kawin
kami yang main
kami pakai topeng muka anda.

1 jam Rm200
3 jam RM 500
1 malam RM 600 special promotion CNY year of rooster.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:11 PM | Show all posts
Hahahah valet dosa!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha..bongok la..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi macam2 jenis. Yg penampar tu menarik
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahaha adoilah kelakar betul semua valet ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 06:56 PM | Show all posts
valet malam jumaat tu nak lah...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:40 PM | Show all posts
mcm2 valet dh ada skrg ni ye
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:25 AM | Show all posts
sengal laa korang.,. gelak tanpa henti aku tau tak..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:34 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 10:47 AM | Show all posts
bahahaha valet kene troll
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 05:37 PM | Show all posts
dah jadi bahan lawak
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2017 03:35 PM | Show all posts
HAHAHHAHAHAHAH.......valet makan tu mmg tak bleh blah.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2017 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
valet penampar....niceee !
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064704s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list