Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12
Return to list New
4517
View
48
Reply

Shuib Sepahtu dimasukkan ke hospital..

[Copy link]

Author: aleesyasofia    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2017 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 17-2-2017 10:56 PM
Ngapa dgn FAt burner nie adik aku dah dua tong abis makan tp dia g gym la..sebelum g gym dia makan ...

Bahaya fat burner boleh menyebabkan degupan jantung jadi laju dan irama tak sekata. Kita akan rasa debar2 walaupun tgh rehat. Certain org akan dpt pening2, muntah cmtu then rasa cm nak pitam. Kalau overdose takut boleh merosakkan hati.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 17-2-2017 10:56 PM
Ngapa dgn FAt burner nie adik aku dah dua tong abis makan tp dia g gym la..sebelum g gym dia makan ...

Aku telan dulu benda ni setengah jam b4 aku g gym. Mmg peluh byk keluar. Kalau x g gym, aku main badminton. Bile dah usik jantung, mmg aku tolak terus. Now aku byk jogging je at least setengah jam dah cukup 3 kali seminggu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:21 PM | Show all posts
Keledek.kepam replied at 17-2-2017 11:14 PM
Bahaya fat burner boleh menyebabkan degupan jantung jadi laju dan irama tak sekata. Kita akan rasa ...

Lepas baca ni, aku rasa nak stop makan fat burner
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Peya replied at 17-2-2017 11:18 PM
Aku telan dulu benda ni setengah jam b4 aku g gym. Mmg peluh byk keluar. Kalau x g gym, aku main b ...

Tu yg sedap amek fat burner sebab peluh byk keluar tp dah kacau jantung takut ada komplikasi lain pula   biarlah sihat dgn exercise tanpa merisikokan organ dalaman kita  
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:30 PM | Show all posts
Keledek.kepam replied at 17-2-2017 11:14 PM
Bahaya fat burner boleh menyebabkan degupan jantung jadi laju dan irama tak sekata. Kita akan rasa ...

Alamak takut la plak..adik aku jenis bebal dok Pot pet pun still nak makan...nie aku tgk bebel kat dia Jgn makan tp buat bodoh gak..aku sayang adik aku la...riso dah nie
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Keledek.kepam replied at 17-2-2017 11:25 PM
Tu yg sedap amek fat burner sebab peluh byk keluar tp dah kacau jantung takut ada komplikasi lain  ...

Betol, sokong. Organ dalaman rosak xkan sembuh lagi dah. Nak kene ulangalik hospital, mmg x sanggup.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah2 doramg pon x guna produk sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
suke kapel ni suwit jerr..gws shuib
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by GigaMom at 18-2-2017 12:01 PM
aireen24 replied at 17-2-2017 07:54 PM
Dia amik supplement utk kurus tu kan? Fat burner?

Fat burner tu tak elok la.


X berani nk try
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Fat burner kena dptkan dgn nasihat doktor. Bukan semua orang boleh telan
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:15 PM | Show all posts
semoga cepat sembuh shuib
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mirebus replied at 17-2-2017 10:21 AM
semoga baik2 je lah. kerja kuat sgt, rehat pun kurang agaknya

biasanya orang kerja kuat ni

a) sarapan ntah kemana .makan main makan

b) exercise jangan cakap la.mmg xde

c)makan lewat malam. gi mamak malam2

d) selagi tak sakit selagi tu tak gi checkup
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Nebes nak sanding kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
aireen24 replied at 17-2-2017 07:54 PM
Dia amik supplement utk kurus tu kan? Fat burner?

Fat burner tu tak elok la.

Tak elok camne tu?

Baru cadang nak beli sebab tengok gigih orang duk promote kat fb..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Fat burner ada dadah yg boleh naikkan metabolisma, kesan cepat berpeluh, jatung laju, darah tinggi, pendek kata sistem badan kita semua bergerak laju walhal badan tgh berehat . Bila sistem badan laju mmg la bakar lemak, tapi kalau kita ada sakit jantung ke darah tinggi ke maka kioklaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 12:18 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga cepat sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
penmarker replied at 18-2-2017 05:43 PM
Tak elok camne tu?

Baru cadang nak beli sebab tengok gigih orang duk promote kat fb..

Kalau org yg jenis workout boleh je mkn fat burner.. kalau ko jenis sesaje nak mkn utk kurus x payah la.. better ko p minum nes o kosong je.. sbb fat burner high caffein.. too high.. dats y siapa yg consume akan rasa energetic n berdebar2..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn percaya iklan2 kat ig.. nk kurus telan fat burner tanpa workout.. actually kalau betul nak kurus.. ko jaga mkn n workout da cukup..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 04:04 PM | Show all posts
semoga sihat ye shuib. salute sb dia kuat bekerja utk bg kehidupan yg baik utk isteri dan anak2.dan yg ptg dia xde kontroversi psl affair ngn prmpuan lain ke ape ke..itu setakat ini lah. harap2 berkekalan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Shuib dah sihat ke blom? GWS yea shuib
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 07:01 PM | Show all posts
aku sapa2 yang promote2 ubat kurus,pill pelangsing dlm masa 2 weeks turun 10 kg semua aku unfriend /unfollow.

Total BS!
bukan rocket science, nak kurus secara sihat,for long term.takda short cut,no magic pill.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 19-2-2017 01:59 PM
Kalau org yg jenis workout boleh je mkn fat burner.. kalau ko jenis sesaje nak mkn utk kurus x pay ...

Thanks for ur info..

Baru tertarik nak try..tapi memang asyik was2 je takut..tu yang asyik tangguh je..

Bila awak cakap camni..kensel selamanya la...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Get well soon
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059392s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list