Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10224
View
105
Reply

Nak Kutuk Fattah Amin? Cuba Tengok ni..

[Copy link]

Author: lunassp    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2017 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 17-2-2017 11:41 PM
memang ensem and cute sis ..... dah dikurniakan gituuu .. ahaaaaahahhaahaaaha

Nanti geng tasbih  buat semua macam ni    
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kirei_wa replied at 17-2-2017 08:13 PM
Waktu dia flirt sana sini ade x fikir pasal agama.. halal haram..xyh nk gunakn agama sgt..kalo btl m ...

Jgn cakap mcm tu..... seburuk2 anak, ibu yg baik akan sentiasa mendoakan anaknya....x de manusia yg sempurna mungkin ini ujian Allah
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
tsumawee replied at 17-2-2017 11:50 PM
Nanti geng tasbih  buat semua macam ni

Bersama pantun cuolllass
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Xprnh mnt dgn kayu ni..hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyaknya thread patah 1000 ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:42 AM | Show all posts
Tak faham aku..asal baik je tahfiz..asal baik je masuk sekelah gama..
orang tak tahfiz tak boleh jadi baik ke?????

Tapi mak dia  nampak muda laa... nampak humble.. fattah ni nampak humble gak.. tetiba aku cam minat lak hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 17-2-2017 08:24 PM
fattah amin please behave u ada future berbanding sharnaz.. i hope u boleh berguru dgn aron aziz , s ...

gittuhhh ayat last chuols  
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku bg contoh...sbb prof tu  beriya ckp didikan dr ibu yg baik dpt ank mcm patah..wtf? Mak dia mmg lah..aku x nafikan..but ko x yh tnjuk mak ko dpn public..mcm dia ni dpn mak pijak semut pun x mati..xyh citer pasal bab solat segala..org solat pun leh zina sana sini..bunuh sana sini..pokok pngkal hati..kalo dia xde kngan gmbr2 kt kolam tu..mgkn dia ni clean..yes muka hensem mmg x dinafikan tp jgn gunakan ksempatan di atas kehenseman mu githewwwww
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Pls lah si kayu ni, baru Nak up cmtu lah
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm la  chuols x biasa outing2 zaman awal 20an...ala cheri tu pantang tgk yg lurus baik stok anakikan trus sambar.... bila fatah da tau peel nan hado ceri n gang...harusla angkat kaki...jangan judge mental chuolsss..x baik buruk sangka...husnudzon bak kata gengtasbihberderai...:
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 03:29 AM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 17-2-2017 10:24 PM

Heloknyee.,moga di pelihara yang ESA..AMEENNN
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 07:56 AM | Show all posts
dia blakon memang takde pegang2 eh..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa kita nk buka aib org?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2017 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
nurhuda replied at 18-2-2017 08:26 AM
Siapa kita nk buka aib org?

Kannnnnnnn   
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:09 AM | Show all posts
sapa kita nak bukak aib orang konon aib lopa yang hampa dah terlanjangkan tu macam mana
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:19 AM | Show all posts
*yawwwnnnnn* boring
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg fenting heols berlakon kayu. Kikikiki.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Suda2 la karats fantaik fattahkayu.
Choyyyyyyyyyy.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:25 AM | Show all posts
doakan la yang baik baik buat semua
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
lunassp replied at 17-2-2017 07:54 PM
Haluuuuu..

Heboh pasal buku pattah amin tu.. 1 malaysia kecam dia.


chuols org lunas ke org sp?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin yg kritik tu tak tgk habis pun video ni so aku explain skit.. kalau 1 drpd 10 org yg faham,  dah bagus dah hehe.. video ni bukan pasal Fattah alim.. tapi Fattah ada tanya Prof mcm mana dia nak rajin pi surau mcm masa dia remaja dulu.. tingkatan 4-5 dia memang pi surau all the time,  bila dah besar makin liat dia kata.. so sejarah dia zaman gelap tu masa liat ni la.. normal la.. sebaik mana pun seorang tu mesti ada zaman gelap dia.. zaman dimana no matter how much knowledge about the truth we have,  we don't want to practice it,  we just want to follow our desires... yg terus mengutuk tanpa tengok pun video tu dan tanpa kenal pun siapa Fattah,  mesti ada zaman gelap masing2 kan..

seingat aku Fattah tak pnh tunjuk alim dlm mana2 situasi.. (aku fan dia so aku tau la) dia manusia biasa je.. mcm org lain..mcm artis3 lain..  tapi Neelofa yang bagitau kat Prof Muhaya (masa sesi talk Prof dgn Neelofa),  yang Fattah ni mmg jaga solat tapi tak penah kecoh,  diam2 je.. kira walaupun dia bergelumang dlm industri yg penuh dosa,  solat dia jaga..  Prof Muhaya dan suami dia mmg suka tengok SHMP dan memang dah suka Fattah,  so bila dia dapat tau dari Lofa yg Fattah ni seorang yg jaga solat,  dia mmg nak jumpa sangat Fattah.. tu yg prof jemput Fattah n ibu utk talk ni..

Prof nak tau mcm mana ibu Fattah didik Fattah,  ibu dia cakap mmg dr kecik anak2 dia dididik ke arah agama.. tapi Fattah sendiri ckp dia tak sebaik mana.. dia sendiri susah nak dpt balik ke'alim'an semasa dia remaja,  dan mintak tips dr Prof... so banyakla perkongsian ilmu positif dalam video sejam ni.. terpulang kat masing2 nak tengok dgn persepsi yg mcm mana.. buruk kita tgk,  buruk la dia.. baik kita cari.. baik la kita dapat..  
tentang kenapa Fattah join industri seni kalau dia baik,  dah tu rezeki dia,  jalan dia,  so bila Prof tanya apa matlamat dia,  dia kata dia nak buat kebaikan melalui kerjaya dia.. so Prof pun cakap sbb fattah ramai peminat,  selalu la ajak peminat2 ke arah kebaikan...'impactful living' prof kata.. aku paling suka perkongsian pasal keyboard warrior.. tapi aku malas nak tulis sini.. sape nk tau tgk la sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 10:04 AM | Show all posts
damian_lee replied at 17-2-2017 11:41 PM
memang ensem and cute sis ..... dah dikurniakan gituuu .. ahaaaaahahhaahaaaha

eehh ehhh konon macam cute lah tu!
tarik muncung tu ikat kat pokok jambu berkerengge baru tawww!!

udahlah tepek gambo bajet cute.. nak berbaik sangka dgn si patah kayu riuk ni jadi tambah meremang2 bulu iols
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Taktau la kenapa, aku tak pernah suka Prof Muhaya ni..

Tak suka langsung dengar dia bercakap..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Haterrs  laknatullah beria2 nak tutup pintu rezki fattah..

Bwk2 insaf kan diri sblum nyawa dicabut Izrail

#donedakwah
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Istigfar byk2 pagi2 ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068112s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list