Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
11190
View
246
Reply

Salima AF dapat madu baru ke chuolssss

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-2-2017 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ss ni meols dpt dari fb media hiburan. Betulke salima dpt madu baru?
Screenshot_2017-02-17-22-09-19.png
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:16 PM | Show all posts
gatal tak agak2 setad ni?mementanglah muka siap....
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
so salima tu yg tudung hijau atau tudung hitam   sorry chuollss , i tak kenal salima mana
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Pulak dahhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Salima tu bini sulong ka?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul. Makbul doa forumer semua
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Salima ni bukan cam leh kata br gaklah menikah ke dgn setad ni
So setad ni ada 1 lg kuotalah yea
Xperlah salima kot dpt kwn baru tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tercapai hajat salima erkk nak adik baru. Haritu sheols kan yg beria nak cari bini lain utk laki sheols. Tp xboleh blah wish 1st wife kt ig tu

Td meols check kt ig 1st wife xde pn nmpk gmbr kt atas ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
bellxx replied at 17-2-2017 10:17 PM
so salima tu yg tudung hijau atau tudung hitam   sorry chuollss , i tak kenal salima mana

Yg tudung hijau tu uolsss

hi_05.1.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 17-2-2017 10:23 PM
Tercapai hajat salima erkk nak adik baru. Haritu sheols kan yg beria nak cari bini lain utk laki she ...

Dia da delete. Aku sempat nampak. Pastu byk komen tanya tu heliza helmi ke. Hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Setad ada 1 quota lagi. Adakah adik baru Salima bakalan mendapat adik bongsu baru tak lama lagi? Kita nantikan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:36 PM | Show all posts
Apa stekmen bini tua..iols tak boleh baca..kecil benor yg ditepek nyer
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:36 PM | Show all posts
ehh perlu ke nak tambah bini lagi..motif?? mentang2 alh allah izinkan kahwin 4 tak kan nak isi smua tanpa sebab...sorry aku memang anti tau kalau lelaki mcm ni ...hangin kejap ...dulu2 SY aku banned kat tv rumah aku tak kasi laki aku tgk...sebab dia berderet bini tanpa sebab selain nafsu ...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:45 PM | Show all posts
beliau nak share payung emas bersama-sama.

setad muka siap dan kaya, mampu ler u~
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadap la sangat payung emas.. Eh sheols no 2 so payung perak lah.. Sok lusa yg no 3 dpt payung gangsa..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeeeeee smua nie poyo
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah..hrliza?
Setad mmg stok kumpul retis ke..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah ustad
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau suami dia mampu, no 1, no 2 ok, gasak diaorg la
Kalau xhappy pun, xkan dia nak kasi tau kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Setad ni kaya sekalipun gigih jugak salima ni kerja kendong2 anak ajar mengaji. Salima ni dj radio sama kan tak silap?

Nway selamat pengantin baru setad. Selamat membimbing kesemua hingga ke syurga
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:54 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 17-2-2017 10:46 PM
Hadap la sangat payung emas.. Eh sheols no 2 so payung perak lah.. Sok lusa yg no 3 dpt payung gangs ...

Perlu ke nak berpayung dalam syurga kelak masalahnye
Asalkan bahagia tak bergaduh-gaduh.

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan main pun berjemaah dah ler..

Aku pernah dengar cerita sorg pakcik ni main berjemaah ngan bini2 dia. Eee bodo.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:56 PM | Show all posts
barfi replied at 17-2-2017 10:54 PM
Jangan main pun berjemaah dah ler..

Aku pernah dengar cerita sorg pakcik ni main berjemaah ngan b ...

Trisom eh..aiyooo
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:57 PM | Show all posts
birah nya laki sheols kan?
selagi ada puki fresh untuk di celop selagi itu la nak celop.
dah macam pelacur lelaki pula kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074469s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list