Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
413
View
26
Reply

[Dunia] 6 daripada 10 org muslim di dunia adalah buta huruf....

[Copy link]

Author: al-dajal       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-2-2017 10:34 PM | Show all posts |Read mode
https://www.facebook.com/KJVids/videos/1254584891262463/

KJ Vids
4 hrs
Muslim Women launch international campaign to address the systematic failure of education in Muslim Countries. The education crisis in the Muslim World is no secret. Of the 1.8 billion Muslims more than 800 million are illiterate. 6 out of 10 Muslims cannot read.



Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
If kalau golongan veteran tidak tahu membaca i percaya saja ada lagi penganut lain tidak tahu membaca.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 10:42 PM | Show all posts
Dwdrum replied at 17-2-2017 02:41 PM
If kalau golongan veteran tidak tahu membaca i percaya saja ada lagi penganut lain tidak tahu membac ...

kena bagi depa pandai membaca..........   

jangan cam sesetengah org hanya tau 50-75% pasal islam...... biar depa tau 100%..... baru senang mau jadi atheist   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2017 10:58 PM | Show all posts
bacalah supaya kamu tidak terus berada dalam kejahilan   
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sesuai la dgn nama al dajal.. pandai pilih nama.. dajal sgt chuols
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:00 AM | Show all posts
Apake nyanyok....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2017 12:02 AM | Show all posts

tahukah anda bahawa di dunia ada 24 versi al quran?  
kitab 24.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
al-dajal replied at 18-2-2017 12:02 AM
tahukah anda bahawa di dunia ada 24 versi al quran?

bior betik  
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:34 AM | Show all posts
buta islam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2017 12:55 AM | Show all posts

betik   


Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
... mungkin ini sebabnya moslem mudah kuliru   
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:39 AM | Show all posts
Patutlah ada ID baru Al-dajal pula. Rupanya Godless dah kena punished.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2017 01:41 AM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 17-2-2017 05:39 PM
Patutlah ada ID baru Al-dajal pula. Rupanya Godless dah kena punished.

tuhan dah bagi wahyu utk ban nick  @Godless     
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 03:55 AM From the mobile phone | Show all posts
al-dajal replied at 17-2-2017 06:42 AM
kena bagi depa pandai membaca..........   

jangan cam sesetengah org hanya tau 50-75% pasal i ...

How mahu bagi mereka pandai membaca mahu pergi sekolah pun kena tembak dengan taliban ?  
I jumpa 1 lady di airport last time kata nya beliau sambung belajar di malaysia sebab beliau baru lepas cerai dengan suami , kata nya janda mostly ada issue di pakistan so beliau bawa diri ke malaysia .
If beliau tipu i , i juga tipu u begitu  
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 03:58 AM From the mobile phone | Show all posts
al-dajal replied at 18-2-2017 12:02 AM
tahukah anda bahawa di dunia ada 24 versi al quran?

Saya tak tahu. Ini hari saya baru tahu. Saya selalu dengar Biblos jah banyak versi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2017 06:53 AM | Show all posts
chazey replied at 17-2-2017 07:58 PM
Saya tak tahu. Ini hari saya baru tahu. Saya selalu dengar Biblos jah banyak versi.

copy paste link saja....... http://www.answering-islam.org/Green/seven.htm

malas nak copy paste keseluruhan artikel....... bacalah utk mereka yg mahu beringat   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2017 06:59 AM | Show all posts
selain buta huruf, ramai yg buta hati   
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 07:13 AM | Show all posts
chazey replied at 18-2-2017 03:58 AM
Saya tak tahu. Ini hari saya baru tahu. Saya selalu dengar Biblos jah banyak versi.

aku pun xtau... so bnyak versi versi ada beberapa part yg berbezakah?

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 08:52 AM | Show all posts
Mereka tak kisah... asalkan boleh tahu ada seakan2 kalimah Allah di tapak kasut bata kira syukur
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 09:01 AM | Show all posts
al-dajal replied at 18-2-2017 12:02 AM
tahukah anda bahawa di dunia ada 24 versi al quran?

tak tahu tapi tak terkejut...



Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 11:11 AM | Show all posts
buta huruf tu bermaksud langsung x penah study,  iols x setuju,   study quran pon dah kira

bangla semua pon tau bahasa dorg,  cuma bahasa english dorg x pandai


tapi iols setuju muslim mostly menolak pembangunan dunia moden ...  contoh cam babi,  saintis dah ckp ada khasiat kat pork tapi muslim tetap menolak sampai kiamat  .....  xde bukti babi buat dr najis tapi tetap berdegil

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
al-dajal replied at 18-2-2017 06:53 AM
copy paste link saja....... http://www.answering-islam.org/Green/seven.htm

malas nak copy paste ...

Answering Islam ini sah2 website Xtian! Tableh pakai!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2017 01:24 PM | Show all posts
chazey replied at 18-2-2017 03:15 AM
Answering Islam ini sah2 website Xtian! Tableh pakai!

dah tentu depa lagi mendalam kaji kitab2 koran berbanding dgn ko  
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:27 PM | Show all posts
al-dajal replied at 18-2-2017 01:24 PM
dah tentu depa lagi mendalam kaji kitab2 koran berbanding dgn ko

bodoh kau ni, yg mula2 buat web tu dah mampos la dol. mati rentung kena karan letrik.





Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2017 01:32 PM | Show all posts
gasbracun replied at 18-2-2017 05:27 AM
bodoh kau ni, yg mula2 buat web tu dah mampos la dol. mati rentung kena karan letrik.

mungkinkah beliau sedang bersedapan berjimak dgn 72 bidadari  
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069504s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list