Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12
Return to list New
787
View
49
Reply

[Dunia] Coklat boleh menjeremuskan anda ke lembah kemaksiatan

[Copy link]

Author: al-dajal       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 18-2-2017 02:31 AM | Show all posts
PongKang replied at 17-2-2017 06:20 PM
kan.. better kasik henbeg...or perfume plg cikai pun

hadiah valentine   


Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:34 AM | Show all posts
AlienGurlz replied at 18-2-2017 02:27 AM
Aku lagi suka kalau dapat McD berbanding dapat coklat.
nasi sugarbun lagi sodap tau



2017-02-18_2-33-00.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:35 AM | Show all posts
biar betul arr bang

ni orang buat troll jer kot

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Pada golongan lgbt lobais suruh guna kan akal kata nya ,akal binatang tidak sama seperti manusia but dalam case chocolate ini tidak mahu guna kan akal pula .....
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:49 AM From the mobile phone | Show all posts
al-dajal replied at 18-2-2017 02:31 AM
hadiah valentine

is this real deal??

lawak giler.. ko bole kasik kt kekawan ko yg bujang yg berimej yizlamik! lol

aku da tua kawan suma da kawen.. yg blum kawen ah so ah so aje
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:50 AM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 18-2-2017 02:29 AM
FC tak kisah apa-apa pun
asal benda tu bertahan lama
yer la .. dapat pun setahun sekali kan..  ...

betul tu FC!! if aku dpt mkn kfc mcd je pun ok jah
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:56 AM | Show all posts
PongKang replied at 18-2-2017 02:50 AM
betul tu FC!! if aku dpt mkn kfc mcd je pun ok jah
sebenar nya ni lebih kepada nak boikot hari valentine
tu la kan kesian cokelat terbabit sama
tentu si panda mengurut dada tanda lega .. tak termasuk dalam senarai artikel tu
bunga pun sama .. kalau dapat bercakap .. tentu nya dah kata .. nasib baik.. nasib baik

rose.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 07:03 AM | Show all posts
coklat kan bukan makanann sunni juga
coklat berasal dari kapir amerika terluknut
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 11:18 AM | Show all posts
ok,  mulai arini iols org yg pertama haramkan coklat,  x jadi hal,   iols bukan minat sgt coklat
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 11:19 AM | Show all posts
coklat plak disalahkannya.. coklat skrg dah mahal.. nk beli pon pk 2, 3x..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang penting wana suka makan coklat dan sekutu2 coklat.. lantak la semua nak kata apa
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:18 PM | Show all posts
wana89 replied at 18-2-2017 11:48 AM
Yang penting wana suka makan coklat dan sekutu2 coklat.. lantak la semua nak kata apa

tak penting punnnn.





Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
gasbracun replied at 18-2-2017 12:18 PM
tak penting punnnn.

Tak kisah pun

      
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn salahkan coklat. Salah kan diri sendiri yg mmg nak buat maksiat.  Kosser tau.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 18-2-2017 01:16 AM
kesian cokelat

Nampak menggoda tul coklat itu...   
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah menolak hari valentine hingga perlu buat demo?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:22 PM | Show all posts
Inezkhalidi replied at 18-2-2017 12:45 PM
Nampak menggoda tul coklat itu...
dan lagi ...





last



Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:25 PM | Show all posts
bila dah terbiasa suka menunding jari kat orang lain atau apa saja untuk kaber up salah sendiri



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2017 01:29 PM | Show all posts
apam tergadai dek coklat..........   
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:30 PM | Show all posts
al-dajal replied at 18-2-2017 01:29 PM
apam tergadai dek coklat..........

ingat dah habis kelakar ler tu.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2017 01:36 PM | Show all posts
gasbracun replied at 18-2-2017 05:30 AM
ingat dah habis kelakar ler tu.

ni dizeck atau laba fail maths?  
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:37 PM | Show all posts
al-dajal replied at 18-2-2017 01:36 PM
ni dizeck atau laba fail maths?

post cam ni dah kira habis dajal la tu konon.




Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 18-2-2017 01:22 PM
dan lagi ...



Amboiii FC... Saje aje kan menyakat     Ni yang rasa nak pergi tengok cerita Chocolat balik ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2017 02:05 PM | Show all posts
Inezkhalidi replied at 18-2-2017 01:44 PM
Amboiii FC... Saje aje kan menyakat     Ni yang rasa nak pergi tengok cerita Chocolat balik ni ...
hehehe sebab tau ramai yang senang tergoda bila nengok cokelat ni

termasuk diri sendiri   

tahun ni ketagih cheese pula
tapi ..
tak leh arr tepek picca cheese
thread untuk cokelat ja
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2017 01:24 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066337s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list