Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
9652
View
333
Reply

[Tempatan] Pastor Kena Abduct Oleh Men In Black Dah 5 Hari Tanpa Khabar Berita

[Copy link]

Author: Changa       Show all posts   Read mode

Post time 24-2-2017 02:24 PM | Show all posts
Changa replied at 24-2-2017 02:24 PM
kadang2 sister...akak macam percaya so called "elohim" itu sebenar nya adalah advanced civilizatio ...

mak ko pelacur ko anak sundal pompuan sundal mampos kena sipilis.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 02:28 PM | Show all posts
Changa replied at 21-2-2017 07:18 AM
Akak masih moslem tapi banyak doktrin dlm ugama yg akak ragu2 dan tak percaya, mostly doktrin dl ...

mak ko pompuan sundal jual puki kangkang sampai mampos sial mak ko iteww.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 02:37 PM | Show all posts
Changa replied at 24-2-2017 02:24 PM
kadang2 sister...akak macam percaya so called "elohim" itu sebenar nya adalah advanced civilizatio ...

Aku pulak berpendapatttt elohim ni adalah watak ciptaan mohd yg gila kuasa tu, org dulu2 kan duk menyembahhhh itu ini, so dia pun gunakan agama utk capaiii agenda politik dia yg gila kuasa tu. Maka bermulalahhh cerita2 mohd konon dia insan terpilihhh dpt wahyu dr elohimm bagaiiiii. Yg nak tergelaknya setiap kali mohd berkenan kat mana2 pompuan terus elohim turunkan ayat bagi restu termasukkkk bila mohd suka kat bini org.
Dulu masa aku kecik2 lps dah paham konsep tohan elohim bagaiii ni, aku duk bercakap sorg2 dgn elohim, boleh? Aku selalu ada komunikasi dgn dia, kira blh berhubung terusssss
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 02:39 PM | Show all posts
OrenTheReturn replied at 24-2-2017 02:37 PM
Aku pulak berpendapatttt elohim ni adalah watak ciptaan mohd yg gila kuasa tu, org dulu2 kan duk m ...

ko anak pelacur mak ko pelacur pompuan sundal mak ko itewww
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 02:40 PM | Show all posts
OrenTheReturn replied at 24-2-2017 02:37 PM
Aku pulak berpendapatttt elohim ni adalah watak ciptaan mohd yg gila kuasa tu, org dulu2 kan duk m ...

mak ko sundal jual puki janji duit betina sial mak ko itewww
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 02:41 PM | Show all posts
OrenTheReturn replied at 24-2-2017 02:37 PM
Aku pulak berpendapatttt elohim ni adalah watak ciptaan mohd yg gila kuasa tu, org dulu2 kan duk m ...

mak ko pelacur jual puki kat laki orang betina sial sundal mak ko itewww
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 02:43 PM | Show all posts
OrenTheReturn replied at 24-2-2017 02:37 PM
Aku pulak berpendapatttt elohim ni adalah watak ciptaan mohd yg gila kuasa tu, org dulu2 kan duk m ...

mak ko hari hari jual puki kat laki orang jadi pompuan sundal betina mak ko itewww
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih takda kabar berita kan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 03:34 PM | Show all posts
bodoh benar kaitkn dgn geng radikal islam..

come on la wei, busuk2 ayah pin murtadkn org, cuma ada kumpulan silat je dtg serbu , tu pn sekali, padahal dh brapa dekat ajaran sesatnya , takdenya nk culik ayah pin atau bini dia, psl dh tau undang2 culik org ni leh kene hukum mati daa..

time ajaran sesat kt pahang tu, sampai pegawai jakim kene tembak mati, takdelak group2 radikal islam pi serbu markas dorg, padahal tuhan harun tu siap dicium tangan lagi oleh pengikut2nya dkt mahkamah, punyala besar punya pengaruh. tu lagila teruk, siap ngaku jadi tuhan.

taraknya radikal islam dlm malaysia ni, kalau ada , tahap sendu ajala..

banyak ajaran sesat yg  berlambak kes, tu lagila bahaya siap dh leh bunuh org, tapi mana pi dikatakan group professional radikal ni? mana pi?

pi mampus dgn teori korang.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 03:52 PM | Show all posts
scary scary scary scary
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 06:00 PM | Show all posts
Ummah melayu suni klu ada group melayu lain yg buat ajaran pelik habis sgt kecoh dituduh ajaran sesatttt jahh, takdelah melayu suni sentappp sangattttt, jgn kristiannnnn sudahhhh...klu apa2 psl kristiannnn mau menggelupurrrr boleh terkeluarrrrr aura terroris bagaiiiii, setakatttt nampak salib pun kecoh nya ya amponnnnnnnnnnnnn tambah2 klu convert kan org ke kristian.... takleh nak bayangkan....siapa yg cemburu kan siapa ni? Lol
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2017 04:12 AM | Show all posts
owsem22 replied at 24-2-2017 06:43 AM
mak ko hari hari jual puki kat laki orang jadi pompuan sundal betina mak ko itewww

takebeer......!  
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
OrenTheReturn replied at 24-2-2017 02:08 PM
Aku ikut mana yg elok n rasional jah sis changa, yg pelik2 yg ganazzzz aku tolak biarlah klu dikat ...

MODERATOR TIDUR KE?
DAH SAH SAH MENGHINA NABI MUHAMMAD SAW DAN ISLAM BOLEH PULA DIBIARKAN.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 03:35 PM | Show all posts
Edited by kaktom at 26-2-2017 03:38 PM
Purplehag replied at 26-2-2017 03:25 PM
MODERATOR TIDUR KE?
DAH SAH SAH MENGHINA NABI MUHAMMAD SAW DAN ISLAM BOLEH PULA DIBIARKAN.

di sini undang2 nya kau akan diambil tindakan jika menghina mod dan teman2 mod, selain dari itu, kau bebas menghina sesiapa sahaja dik. undang2 bak kata p.ramlee, undang2 BAPAK DIA.

Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kaktom replied at 26-2-2017 03:35 PM
di sini undang2 nya kau akan diambil tindakan jika menghina teman2 mod, selain dari itu, kau bebas ...

Kesian lah kalau macam tu sanggup membelakangkan agama kerana kawan2.
Sepatutnya kalau kawan tahu le batas2 berkawan/berforum.
Isu sensitif tak boleh sentuh ..em sedihnya dik..
Tak nak akk bersubahat.
Akk mohon berundur.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2017 03:42 PM | Show all posts
Purplehag replied at 26-2-2017 03:39 PM
Kesian lah kalau macam tu sanggup membelakangkan agama kerana kawan2.
Sepatutnya kalau kawan tahu ...

mengikut firasat dan kata2 juga post2 sebelum ini, tak seorang pun mod beragama Islam dik. kafir semua, kafir.

Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 07:01 PM | Show all posts
Tang mana yg menghinanya? Mempunyai pemikiran sendiri dianggap menghina? Aku just ikut saranan KJ yg suruh rakyat msia berani berckp tentang semua perkara termasuk hal agama.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 07:06 PM | Show all posts
OrenTheReturn replied at 27-2-2017 07:01 PM
Tang mana yg menghinanya? Mempunyai pemikiran sendiri dianggap menghina? Aku just ikut saranan KJ yg ...

nampak kat atas tu teruk mak kau kena maki. tapi aku tak tak fikir pun dia hina mak kau. cakap benda betul tak kira menghina taw.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 18-2-2017 06:27 PM
jujurin akak sokong jah memana ummah yang nak murtad ke apa...kepercayaan ugama itu satu benda yan ...

Kan gitu dik.. Akak ni juga terpaksa berlakon smayang 5 waktu demi menjaga hati org duk keliling ni haa.. Idop di tanah melayu gini ler
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 08:51 PM | Show all posts
rotibai replied at 27-2-2017 07:06 PM
nampak kat atas tu teruk mak kau kena maki. tapi aku tak tak fikir pun dia hina mak kau. cakap ben ...

Personal attack utk rasa menanggggg....kahkahkahhhh what a farming joke. Klu ko tu cerdikk ko bentang kan hujah lawan pendpt aku. Boooo booooo booooo kebodohan terlampauuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 08:55 PM | Show all posts
Bongok. Hangpa suma kepoh mana pi pastor tu. Kena kidnap bunian Mat sale la.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 08:57 PM | Show all posts
OrenTheReturn replied at 27-2-2017 08:51 PM
Personal attack utk rasa menanggggg....kahkahkahhhh what a farming joke. Klu ko tu cerdikk ko bent ...

dgn anak haram cam kau aku tak berdebat, aku maki jer. memang patut kau seketurunan kena maki.





Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2017 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
white_musk replied at 27-2-2017 08:13 PM
Kan gitu dik.. Akak ni juga terpaksa berlakon smayang 5 waktu demi menjaga hati org duk keliling n ...

Akak shalat jua tapi ikut convenience akak jah sebab akak mmg tak suka nak shalat depan orang ramai, lebih selesa shalat secara private, mmg akak tak.follow sgt doktrin dlm ugama, akak percaya elohim jah  
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 10:20 PM | Show all posts
Kohkohkohhhhhh lobaiiiii/ lobainita menggeluporrrrrrrrrr sampaiiiii mampossssssss
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 10:23 PM | Show all posts
white_musk replied at 27-2-2017 08:13 PM
Kan gitu dik.. Akak ni juga terpaksa berlakon smayang 5 waktu demi menjaga hati org duk keliling n ...

Akak buat shortcut jah basah2 kan muka skitttt mcm dah ambil ayerrrr semayang, lps tu pakai telekongggg tonggang tebalikkkkk sekaliii dua sambil mulottt terkumattttt kamitttt dah selesaiiiii...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047327s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list