Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
5859
View
165
Reply

Koleksi Pengalaman Angker (updated on 16/3/2017)

[Copy link]

Author: papa.bear       Show all posts   Read mode

Post time 27-2-2017 09:14 AM | Show all posts
papa.bear replied at 27-2-2017 09:10 AM
apang diulah ikam?
*i tau yg tu jer. hahahaha

ayuhh bagawik
jangan kulir
hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2017 09:15 AM | Show all posts
renko replied at 27-2-2017 09:13 AM
memang pun
da la jalan tu kecik je
biasa la kan jalan atas ban padi

hahahahah tau xper. meriah kot. tp jd xbest bila keta tgh bersusun tepi jln lps tu lorila, traktorla, mesin padi la nak lalu jgk time tu. hahahahhaahha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2017 09:16 AM | Show all posts
renko replied at 27-2-2017 09:14 AM
ayuhh bagawik
jangan kulir
hahaha

hahahahahahaa. mampoih xtau nk balaih dah. tau hat yg xelok ja.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 09:24 AM | Show all posts
papa.bear replied at 27-2-2017 09:15 AM
hahahahah tau xper. meriah kot. tp jd xbest bila keta tgh bersusun tepi jln lps tu lorila, traktor ...

yang tu memang leceh
da satu hal nak kena panggil suh alih
hahaha da la sempit jalan tali air tu
dapat yang xcekap
bedebushh masuk parit kang
hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 09:24 AM | Show all posts
papa.bear replied at 27-2-2017 09:15 AM
hahahahah tau xper. meriah kot. tp jd xbest bila keta tgh bersusun tepi jln lps tu lorila, traktor ...

yang tu memang leceh
da satu hal nak kena panggil suh alih
hahaha da la sempit jalan tali air tu
dapat yang xcekap
bedebushh masuk parit kang
hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 09:25 AM | Show all posts
papa.bear replied at 27-2-2017 09:16 AM
hahahahahahaa. mampoih xtau nk balaih dah. tau hat yg xelok ja.

ahahaha tau sikit2 je
kalo blik kg
dgr org tua2 sembang
sengih jela
apah pon xfaham
hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2017 10:28 AM | Show all posts
renko replied at 27-2-2017 09:24 AM
yang tu memang leceh
da satu hal nak kena panggil suh alih
hahaha da la sempit jalan tali air tu ...

hahahahaha tu la. penah nyaris tergolek msk dlm parit sebab nak elak traktor yg bwk mcm berada didalam litar F1. nasib sempat cover hensem. hahahahahahahahha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2017 10:29 AM | Show all posts
renko replied at 27-2-2017 09:25 AM
ahahaha tau sikit2 je
kalo blik kg
dgr org tua2 sembang

hahahahaa kwn2 aku byk ajar benda2 yg xelok jer. kuanjaq sunggoh. hahahahaa. mampoih kena laser dgn makcik2. hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 11:37 AM | Show all posts
papa.bear replied at 27-2-2017 10:29 AM
hahahahaa kwn2 aku byk ajar benda2 yg xelok jer. kuanjaq sunggoh. hahahahaa. mampoih kena laser dg ...

hahahaha
da ot ni
tt sambung balik cerita lain

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2017 02:28 PM | Show all posts
renko replied at 27-2-2017 11:37 AM
hahahaha
da ot ni
tt sambung balik cerita lain

hahahaha baiklahhhh tgh draft lg ni. sabaq naaaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 02:36 PM | Show all posts
papa.bear replied at 27-2-2017 02:28 PM
hahahaha baiklahhhh tgh draft lg ni. sabaq naaaa

hahaha nanti aku cerita pengalaman aku kat kg tu ye
seram lucu
hahahha
#jambanangkut
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
@papa.bear

Cite lagi kisah kau...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2017 02:41 PM | Show all posts
papa.bear replied at 27-2-2017 09:10 AM
apang diulah ikam?
*i tau yg tu jer. hahahaha

ayuhak...

banjar ya...abah sy banjar kuala selangor..tapi kami tak tau ckp pun

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2017 12:23 PM | Show all posts
renko replied at 27-2-2017 02:36 PM
hahaha nanti aku cerita pengalaman aku kat kg tu ye
seram lucu
hahahha

hahaha. mana??? cptla citer
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2017 12:23 PM | Show all posts
Andyscenes replied at 27-2-2017 02:52 PM
@papa.bear

Cite lagi kisah kau...

hahahaa. dok draft lg. xsempat nak mengarang weh.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2017 12:24 PM | Show all posts
zachuby replied at 28-2-2017 02:41 PM
ayuhak...

banjar ya...abah sy banjar kuala selangor..tapi kami tak tau ckp pun

hahahaha. kami bukan banjar. mak kami org jawa. pak kami org kedah. jiran kami org banjar. heheheheheehhe
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 01:52 PM | Show all posts
papa.bear replied at 1-3-2017 12:23 PM
hahaha. mana??? cptla citer

hahahaha
dulu2 mase kecik2, kat kampung tu jamban luar rumah
pastu kena angkut air masuk dlm tu untuk cebok
mase tu gelap xberlampu
selalu kalau bole mesti elakkan nk g jamban time memalam
ade satu hari tu, perut sakit xtahan
g la memerut
bwk torchlight sebab gelap gelita
yela xberlampu
tengah memerut duk dgr dinding luar cm kena ketuk2 pastu buyi bnde gesel2 sreeetttt3 cmtu la
da rasa nak nangis n nk lari
tp lom selesai
pastu makin lama makin kuat
xlama da siap basuh bagai
berdebushh dgr bumbung jamban kena hentam
aku pon ape lagi terus lari lintang pukang masuk rumah sampai terlupa torchlight
besok pg bgn tdo heboh
heboh tok aku kata bumbung jamban tu bocor kena timpa buah nyoq
cisssssssss
rupanya kelapa gugur jatuh atas
hahahahah
tu jeelaaaa
seramidi
hahaha

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2017 03:17 PM | Show all posts
renko replied at 1-3-2017 01:52 PM
hahahaha
dulu2 mase kecik2, kat kampung tu jamban luar rumah
pastu kena angkut air masuk dlm tu  ...

hahahahaha kat umah aku dulu pun sebelum reno mmg jamban kt luaq umah. nk pi toilet pakai lilin or pelita je. dkt tepi jamban tu ada pokok kelapa.
ada satu masa tu dlm pkl 11mlm. aku tetiba sakit perut. sebab overdose melantak sambal tumis petai. pedih bontot!
time tengah sedap2 membuang. dengar bunyi burung hantu bersahut2 kot dkt pokok kelapa tu. time tu mcm boleh gagah lagi. tetiba time tu la nak flashback bagai, aku teringat mak aku penah cerita. dia kata each time burung hantu tu berbunyi, dekat area situ ade hantu tgh menari. hantu ape aku tak ingat la dia kata kalau nak tengok kau kena tunduk dan tgk dari celah kangkang kau nanti nampakla diaorg tengah sakan berjoget.

memang tak la aku gigih nak mencelahkangkang bagai. disebab bisnes masih belum selesai aku mula la berangan mcm2. *pdhal nak avoid dari overthink unnecessary things. masa tu pelaburan dah hampir selesai. dah siap segala urusan. baru bukak pintu jamban, tiba-tiba dengar bunyi GEDEBUK dkt atap zink jamban tu. aku punya terkejut mencicit lari mcm Usain Bolt. nyaris tak pecah je pintu rumah aku langgar. hahahahahahahahaahahah.

Sekali check subuh esoknya. pelepah kelapa yang jatuh. hahahahha. seminggu kene bahan dengan mak.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 04:06 PM | Show all posts
papa.bear replied at 1-3-2017 03:17 PM
hahahahaha kat umah aku dulu pun sebelum reno mmg jamban kt luaq umah. nk pi toilet pakai lilin or ...

ko sempat cebok x sebelum lari keluar
hahahahha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2017 04:24 PM | Show all posts
renko replied at 1-3-2017 04:06 PM
ko sempat cebok x sebelum lari keluar
hahahahha

of coz la sempat cebuk. giler. kalo tak bertaburan la tahi2. hahahahaahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 04:41 PM | Show all posts
papa.bear replied at 1-3-2017 04:24 PM
of coz la sempat cebuk. giler. kalo tak bertaburan la tahi2. hahahahaahhaha

hahaha mane la tau kot xsempat

tengah nak recall cerita pasal hantu raya kt kampung ni dulu
nnt nk tny sedara2 la
dlm 10 tahun lepas cerita ni

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2017 04:45 PM | Show all posts
renko replied at 1-3-2017 04:41 PM
hahaha mane la tau kot xsempat

tengah nak recall cerita pasal hantu raya kt kampung ni dulu

hahahahaa. tak senonoh sunggoh. ok2. aku setia menanti disini. hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 04:46 PM | Show all posts
papa.bear replied at 1-3-2017 04:45 PM
hahahahaa. tak senonoh sunggoh. ok2. aku setia menanti disini. hahahahaha

musim2 menuai on org kata byk misterinye kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2017 04:51 PM | Show all posts
renko replied at 1-3-2017 04:46 PM
musim2 menuai on org kata byk misterinye kan

hurm.. yg tu xpasti lak. storylaaa. nak tau gakk..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 04:54 PM | Show all posts
Pengalaman Kawan:

Amir ni x pernah g memancing kat laut. Then, ade abang senior tempat karja baru dia, Meon ajak dia memancing kat laut. Dia pun setuju sangat lah.  So masa hari kejadian, dah tengah malam lah, dalam pkl 12, dia mengantuk tengah tunggu ikan, then ada sorang bro ni ajak dia borak..

Mula2 elok la borak2 pasal ikan.. Bro ni memang boleh dikatakan banyak ilmu pasal ikan.. si Amir ni ternganga jugak lah dengan kepoweran bro tu.. Tiba2 si Amir ni saje bukak topik pasal bola.. Sesaja la kekdahnya, bosan kan pasal ikan and mancing je.. Pastu bro tu macam diam je tak nak borak sangat. So si Amir assume owh dia ni tak minat bola kot

Tiba-tiba si bro ni cakap, "Okaylah aku dah ngantuk ni.. nak tido lah"

"Okay bro.. tidolah", jawab Amir

Then, bro ni terus terjun masuk dalam air.

Si Amir pun menggelabah ayam la.. kate nak tido tapi pi terjun dalam air dah kenapaa

Amir pun lari2 nak kejut kawan yang lain, nak inform pasal bro ni. Tiba2 dia tengok elok je bro tu tengah tido atas tikar dalam boat..

Si Amir pun berhuhu lah..

Sampai darat demam seminggu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064840s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list