Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5345
View
123
Reply

Alya berbangga sebab pembela kucing diakui HOT

[Copy link]

Author: alya_daniela       Show all posts   Read mode

Post time 24-2-2017 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
alya_daniela replied at 24-2-2017 01:19 PM
@abangbeca
@lazim


Kucing alya suka jilat2 bulu..?   Bulu karpet ke bulu alya..?


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2017 04:32 PM | Show all posts
abangbeca replied at 24-2-2017 04:26 PM
Kucing alya suka jilat2 bulu..?   Bulu karpet ke bulu alya..?



dia suka buat macam ini
setiap hari alya nampak dia buat camni

rajin betul kan

abang beca ada bela kucing tka
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 04:35 PM | Show all posts
sweet lah alya ni

dalam CI ni rasanya gadis sweet manja2 ada sorang dua je

Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
alya_daniela replied at 24-2-2017 04:32 PM
dia suka buat macam ini
setiap hari alya nampak dia buat camni


Tak minat kucing... minat udang ngan ketam...nak2 kalo masak lemak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2017 04:46 PM | Show all posts
abangbeca replied at 24-2-2017 04:35 PM
Tak minat kucing... minat udang ngan ketam...nak2 kalo masak lemak...

minggu lepas alya beli nasi goreng USA....

tapi alya tak makan udang

jadi alya bagi udang tu dekat kucing alya

kucing alya suka sangat

dia makan 3 ekor sampai habis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2017 04:47 PM | Show all posts
sofiazara replied at 24-2-2017 04:35 PM
sweet lah alya ni

dalam CI ni rasanya gadis sweet manja2 ada sorang dua je

kan ke dekat artikel tu diakui pembela kucing ini baik baik orangnya
jika nak dibandingkan dengan pembela anjing

sofiazara ada bela kucing tak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 04:48 PM | Show all posts
sebu replied at 24-2-2017 04:19 PM
Mendalam maksud alya tu. X tau lazim paham ke tidaknye

aku dipinang rupanyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 04:49 PM | Show all posts
abangbeca replied at 24-2-2017 04:23 PM
Blur naw lazim kalo tak paham gak...kira dah meminang tu...

dapat ank jawa la aku pasni
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
neo_5050 replied at 24-2-2017 04:17 PM
Betul... betul... betullll   

Macam paham je apa diorang/ diakucin cakap.

Tp cam best tau ckp ngn kucing    
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 24-2-2017 04:49 PM
dapat ank jawa la aku pasni

Haha... takperla janji minat dah sama tuh... petang2 leh sama2 bawak kucen jenjalan naik proton...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2017 04:56 PM | Show all posts
abangbeca replied at 24-2-2017 04:53 PM
Haha... takperla janji minat dah sama tuh... petang2 leh sama2 bawak kucen jenjalan naik proton... ...

alya bela kucing parsi
bulu dia long hair...
tapi dia malas sangat
jalan jalan pun malas
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 05:02 PM | Show all posts
lazim replied at 24-2-2017 04:49 PM
dapat ank jawa la aku pasni

bukan hg lajim yg depa dok bergossip kt bod gossip pasai kucem bunuh diri terjun tingkat 10 sebab tak tahan kena makan kibbles cap smartheart setiap hari selama 10 tahun tak bertukaq??

aku sarankan penerima brim dilarang sama sekali membela kucem...satu penganiayaan terhadap binatang
kena tunggu brim masuk baru nak bawak kucem sakit pi vet...kejam sgt
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
alya_daniela replied at 24-2-2017 04:56 PM
alya bela kucing parsi
bulu dia long hair...
tapi dia malas sangat

Takyah bawak dorang takpe.. Alya jenjalan berdua ngan lazim jer...

Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 05:22 PM | Show all posts
AlienGurlz replied at 24-2-2017 03:17 PM
Kenapa simpan dalam peti ais? Kalau tak buka lagi kan tak rosak. Kalau dah buka baru la letak dala ...

kucing ai pun demand
nak makan yang ada crab stript tu jah
hat tuna dia perabih jus terkontang kanting le tgl ikan semata
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 05:25 PM | Show all posts
alya_daniela replied at 24-2-2017 04:32 PM
dia suka buat macam ini
setiap hari alya nampak dia buat camni

berapa umur alya ni?
kak munah terasa cam masuk astro ceria jah
sweet bebeno ayatnya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2017 05:29 PM | Show all posts
abangbeca replied at 24-2-2017 05:21 PM
Takyah bawak dorang takpe.. Alya jenjalan berdua ngan lazim jer...

kalau alya tinggalkan kucing parsi alya di rumah
siapa nak jaga mereka nanti

siapa nak bagi kucing alya makan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2017 05:31 PM | Show all posts
halimunah replied at 24-2-2017 05:25 PM
berapa umur alya ni?
kak munah terasa cam masuk astro ceria jah
sweet bebeno ayatnya

halimunah buka astro ceria ke
alya suka tengok masa ada i ceria dahulu
sebab alya tengok datuk vida taja i ceria
dia sangat baik

alya kagum dia sebab sanggup taja i ceria
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 05:33 PM | Show all posts
alya_daniela replied at 24-2-2017 04:47 PM
kan ke dekat artikel tu diakui pembela kucing ini baik baik orangnya
jika nak dibandingkan dengan ...

mestilah ada bela kucing

baru share pasal kucung meninggal dalam thread aeon big semalam

alya ni sweet macam gadis2 19 tahun yg ceria dan bertenaga dan ayu jelita
jarang2 jumpa dalam forum ni

haritu ada sorang..ni alya baru naik jadi 2
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
knpa ye alya.aku RSA mcm kau ni mn someone in this forum? gya kau ni mcm  menymr...hmm
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2017 05:36 PM | Show all posts
esmiria ko bersedara tak dengan tumpanglalu74
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089727s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list